Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: londyn
#1 PostWysłany: 15 Kwi 2011 20:38 

Otóz pod koniec sierpnia 15-22 wybieram sie do Londynu. Przegladam ceny i były bilety z Rzeszowa za 350. Dzisiaj patrze a tu już ponad 400. Jak uważacie brać teraz ? Czy może poczekac i bedzie jeszcze po te 300 lub mniej ? Interesował by mnie lot z Rzeszowa ew. z Krakowa.
 Profil Relacje PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
 Temat postu: Re: londyn
#2 PostWysłany: 18 Kwi 2011 20:57 

Zobacz jakie ceny sa np teraz w okolicy maja...i odpowiedz powinna nasunac sie sama :)
300PLN w obie strony do Londynu to troche sporo...przynajmniej jak dla mnie...

#3 PostWysłany: 18 Kwi 2011 21:22 
Awatar użytkownika

poczekaj na czerwiec/lipiec ...będzie o wiele taniej ...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Kwi 2011 22:00 

niebieski
Wakacje, a w szczególności sierpień rządzą się swoimi prawami. Patrzyłem za radą @titter-a jakie są ceny w maju (z Rzeszowa i Krakowa) i co - oscylują w okolicach 300 PLN i wyżej. Powiem tak: Londyn i Dublin w Ryanair to całkiem inna bajka niż Włochy, czy też Skandynawia lub nawet Hiszpania. Tam bilety bezpośrednie powrotne właśnie tyle kosztują tzn od 300 wzwyż. Jak już coś może być taniej to pewnie z przesiadką w Oslo-Ryge lub Sztokholm-Skavsta.

Ostatnio edytowany przez barrob1, 18 Kwi 2011 22:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Kwi 2011 22:30 

OK. Troszke zle napisalem. Generalnie zasada jest 1 miesiac przed odlotem. Ja do Stansted w zeszlym roku lecialem za jakies 150RT. Okolo listopada wiec dziwie sie ze takie skoki cenowe :/
Z tego co widze to faktycznie przesiadka bedzie dobrym rozwiazaniem. I moze warto spojrzec na lotnisko w Krakowie?
Ogólnie znalazlem z Gdanska za okolo 200PLN. Tylko dostac sie do Gdanska to jakas 50-100PLN pewnie. Trzeba kombinowac :)
Powodzenia i przepraszam za brak precyzji.

#6 PostWysłany: 19 Kwi 2011 17:16 

Czyli radzicie abym sie jeszcze wstrzymał i ewentualnie patrzył co jakis czas ? Własnie że to będzie mój 1 lot i jakoś sie boję tych wszystkich przesiadek. Druga sprawa jest taka że prawdopodobnie będe musiał brać walizę :D [ no chya ze sie jakos zmieszcze w tych 10 kg] a to juz kosztuje więc nie wiem sam czy nie wyjdzie na 1.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości