Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 232 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Londyn
#161 PostWysłany: 21 Gru 2016 09:12 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Film LONDYN w JEDEN DZIEŃ by F4F

okolo 1.20 minuta

jaki jest dokladny namiar na ten "all you can eat" w Londynie?
 Relacje PM off  

#162 PostWysłany: 21 Gru 2016 09:45 
Awatar użytkownika

niebieski
28 Wardour St, London W1D 6QN, UK

PS 1:36 logo pizzerii -> Google (nazwa pizzerii + chinatown) -> albo G. Streetview, albo (nazwa knajpy + pierwszy człon nazwy ulicy).
 Relacje PM off
correos lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#163 PostWysłany: 01 Mar 2017 18:35 
Awatar użytkownika

a oto foto, żeby łatwiej trafić :D

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off
JIK lubi ten post.

#164 PostWysłany: 07 Wrz 2017 07:44 

niebieski
Poleca ktoś konkretne Lunch Menu w Soho, raczej włoska kuchnia? Większość restauracji tam oferuje Lunch Menu?
 Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 19 Paź 2017 10:32 

niebieski
Byron Burger Club byronhamburgers.com
£10 off with QKR!

This offer entitles the qualifying entrant to £10 off their bill. Minimum £11 spend applies. Limited to one per user. While stocks last. The voucher must be used within 14 days of it being allocated. To qualify for the offer you must be one of the first 20,000 users to enter the code BYRON10 in the Rewards section of the Qkr! with Masterpass app and pay for your bill at Byron using the Qkr! with Masterpass app. Offer valid at all Byron Hamburgers locations in the UK
 Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 19 Paź 2017 11:24 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
niebieski
Czy polecicie jakies miejsce godne uwagi w poblizu stadionu Wembley?
 Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 19 Paź 2017 13:11 

co masz na mysli w poblizu? do 15 minut piechota? nie ma nic, to jest stadion na uboczu miasta, do 20 minut dostaniesz sie metrem do centrum z tamtad

na upartego mozesz zwiedzic hinduska swiatynie sanatan mandir
 PM off  

#168 PostWysłany: 21 Paź 2017 13:00 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
niebieski
Jestesmy w dziale "Jedzenie", wiec bardziej chodzilo mi o jakas dobrą, sprawdzoną "jadłodajnię". Oczywiscie w rozsądnej cenie.
 Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 23 Paź 2017 18:52 

niebieski
https://www.harvester.co.uk
Here’s your voucher for a kid’s main meal for £1 with every adult main.
Digital code:6280-3904-5372-8712
how to redeem:* 1) Ring in products ordered 2) Go to the PAY screen 3) Select REDEEM DIGITAL VOUCHER 4) type in the number on pay screen 5) The reward will then be applied
Terms and conditions:The voucher entitles you to one kids' main meal for £1 from our Smaller Bites or Bigger Appetites section of the kids' menu on the purchase of an adult main from our main menu. Excludes Harvester Recommends section of the kids' menu and excludes the kids' meal deal. For example, one adult main entitles you to one kids' main for £1, two adult mains entitle you to two kids' mains for £1 each, three adult mains entitle you to three kids' mains for £1 each. Kids' Smaller Bites and Bigger Appetites are suitable for children 10 years and under. Simply show the voucher in any participating Harvester to redeem this offer – please check the list of excluded sites below. Offer valid until Sunday 5 November 2017.
 Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 25 Sty 2018 12:32 

niebieski
The Metropolitan Bar (jdwetherspoon) przy Baker Street /Marylebon - czy to dobra, sprawdzona i w miarę przystępna cenowo miejscówka na śniadanie?
 Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 25 Sty 2018 13:32 

wetherspoon to taka lidlowa restauracja/bar
jedzenie ok - szalu nie robi, czesto tluste, lekko przypalone, niskiej jakosci mieso itp.
ale cenowo bomba, w tyogdniu mozna dostac posilek z piwem za £5 - gdzie w wielu miejscach londynu to cena samego piwa
wystroj tez dosc czesto ciekawy aczkolwiek pachnie rozlanym wczorajszym piwem, wszystko sie klei

sniadania tez wg mnie super, wiem za za £1 mozna pic tam kawy ile sie chce (darmowa dolewka)
 PM off
szarik uważa post za pomocny.

#172 PostWysłany: 25 Sty 2018 13:41 

niebieski
Do sprawdzenia znaczy się, wejść, zobaczyć i w razie czego wyjść ;)
Przylatuję rano i planuję easybusa na Baker Street, dlatego szukam miejsca, gdzie można zjeść śniadanie by nabrać sił na zwiedzanie.
Niby nie pierwszy raz w Londynie, ale do tej pory bez śniadań się obywałam, a w marcu może być potrzeba rozgrzania się z rana.
 Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 25 Sty 2018 15:09 

samemu czy z kumplem na kacu to smialo mozna wpasc na sniadanie, grunt zeby dziewczyny na randke tam nie brac :D

ogolnie bedzie tam malo turystow a duzo starszych dziadkow

ja smialo polece je, maja swoj klimat i cenowo sa podobne do cen w duzych polskich miastach
jedzenie jest dobre, nie jest jakies wyszukane, wysokiej jakosci ale tez nie jest stare/niezjadliwe
 PM off
szarik uważa post za pomocny.

#174 PostWysłany: 26 Sty 2018 07:45 

niebieski
Jako dziewczyna sama se tam wlecę, bez kaca, na randkę też nie będę tam nikogo zabierać :D
Chcę na spokojnie, przy stoliku zjeść śniadanie, nie że bułka w jednej ręce a kawa w drugiej i jedzone na ulicy.
 Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 06 Lut 2018 21:13 

Cześć, za jakiś czas jadę do Londynu, będę na Victoria Bus Stn przed godziną 8 rano. Moglibyście polecić gdzieś w tej okolicy jakiś pub, lub coś tego typu gdzie bym mógł zjeść dobry i tani full english breakfast? Nigdy tego jeszcze nie jadłem, a spędzę cały dzień na nogach, więc idealna okazja, żeby spróbować. ;-)
 Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 17 Lut 2018 17:47 

Loty: 34
Kilometry: 85 452
srebrny
Nie wiem czy powinno to być tutaj, czy bardziej w dziale o lotniskach, czy jeszcze gdzieś indziej... Niedługo mam lot z przesiadką na Luton - ląduję wieczorem (ok. 21) a wylatuje następnego dnia rano. Na luton nigdy nie byłem - da się tam ogarnąć jakąś kolację? M&S, albo coś restauracyjnego okolicy w normalnych cenach? Ogólnie nocujemy w holiday inn express, ale nie mogę znaleźć żadnych szczegółów ani cen w ich restauracji.
 Relacje PM off  

#177 PostWysłany: 01 Mar 2018 14:34 

złoty
Fish&chips w okolicach Piccadilly ? Wyskoczyło mi Ben's Fish and Chips, ale to ok 1km ;(
 Relacje PM off  

#178 PostWysłany: 01 Mar 2018 15:47 

kazdy pub to zaserwuje (chyba ze jest z kuchnia nie angielska) ale na Piccadilly to wiekszosc pod turystow, wiec powinno byc wszedzie

cena od £5 na wynos, ale cokolwiek ponizej £10 w pubie bedzie spoko

puby takie jak O'Neills wydaja sporo na marketing przez co mozna zaoszczedzic:
£5 znizki od rachunku:
https://www.oneills.co.uk/offers/sign-up-offer

przy Piccadilly -> O'Neills Wardour Street
 PM off
brzemia lubi ten post.

#179 PostWysłany: 07 Mar 2018 15:23 

marcin14 napisał(a):
Jestesmy w dziale "Jedzenie", wiec bardziej chodzilo mi o jakas dobrą, sprawdzoną "jadłodajnię". Oczywiscie w rozsądnej cenie.

Niedaleko Wembley to chyba tylko Nando's :mrgreen:
Chyba, ze lubisz halal kebsy to polecam Kebabish - https://www.zomato.com/london/kebabish-wembley/menu

Cytuj:
Fish and Chips w okolicy Piccadilly

Poelcam Golden Union na Poland Street - tradycyjny "chippy", rybka serwowana na gazecie oraz zlociste czipsy ;)
 Relacje PM off  

#180 PostWysłany: 26 Cze 2018 14:34 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Śniadanie koło dworca Victoria

Zazwyczaj preferuję śniadania w The Regency Café (dość kultowe miejsce w tej dzielnicy) ale niestety, w niedzielę nieczynne (bollocks)

Druga ulubiona knajpka, to Café Bella Maria ale niestety sporo hajsu poszło na zakupy, i nie starczyło

Więc zostaliśmy przy

Giraffe
120 Wilton Road,
Victoria, London SW1V 1JZ
https://www.giraffe.net/locations/victoria

Sieć to sieciówka mając w menu świeże produkty (jak naprawdę dobre jajka wolnego wybiegu) które miksują razem rożne kuchnie świata. I wychodzi im to na dobrze.

Ciekawą ofertę jest "Brekie" czyli śniadanie za 5 funtów.
https://www.giraffe.net/locations/victoria/breakfast

Do wyboru 4 potrawy (do tego kawa lub herbata)
Ja, po paru problemach i rzutach monetą, wybrałem Smoky Bacon Naan (widać na zdjęciu)

Naan był świeżo pieczony a boczek tak jak go lubię. Nie za bardzo gumiasty ani za bardzo chrupiący. Do tego sosy idealne dopasowane.

Do tego personel bardzo przyjazny, przywita, porozmawia i nawet po Polsku.

Więc jak ktoś będzie szukać coś pobliżu Victoria, to polecam, bo to 5 minut na nogach!

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

[ 232 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości