Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 23 Lis 2011 23:23 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Jako członek klubu tylko raz kupić możesz dla siebie bilet na dany lot. Każdy następny zakup system wykryje jako podwójną rezerwację i nie kupisz biletu.
 Profil Relacje PM off  

Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
Tydzień na Teneryfie w 4* hotelu z all inclusive 🏝️🍹 Wylot z 5 miast za 2724 PLN Tydzień na Teneryfie w 4* hotelu z all inclusive 🏝️🍹 Wylot z 5 miast za 2724 PLN
#262 PostWysłany: 24 Lis 2011 00:17 
Awatar użytkownika

no nie wiem ja tam mogłem kupić dla siebie 2 bilety na 1 lot w xc.
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 24 Lis 2011 12:16 

Gdzie mam napisać - jeśli można - jeśli chce ich poprosić o zwrot kosztów za niewykorzystany lot z przyczyn zdrowotnych na styczeń?
Zdaje sobie oczywiście sprawę, że będą to grosze, ale chce chociaż zobaczyć ile to będzie.

#264 PostWysłany: 24 Lis 2011 16:41 

Ja ostatnio tak próbowałem zrobić ale się nie dało, tylko dzięki pomocy konrada udało mi sie kupić bilety dla pozostałych osób.
Pozdrawiam konrad i jeszcze raz dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 24 Lis 2011 16:49 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
==> Undefined

Kupisz dla siebie i dziewięciu pasażerów. Gdy znów jako klubowicz będziesz chciał kupić na ten sam lot - niestety system ich nie sprzeda :(
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 24 Lis 2011 19:19 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 255 912
niebieski
No tak, ale kupując dla siebie i 9 osób kupujemy po najwyższej stawce (jak jest mniej tańszych biletów), i chyba się tego nie obejdzie.

#267 PostWysłany: 25 Lis 2011 00:10 

Loty: 14
Kilometry: 20 013
niebieski
O ile mi wiadomo, zwrot kosztów nie istnieje. Masz nadzieję, że wyrażą dobrą wolę ?
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 25 Lis 2011 09:10 

Wiesz... pierwszy raz takie coś mi się zdarza i z czystej ciekawości chce "powalczyć"

#269 PostWysłany: 25 Lis 2011 10:26 

Loty: 1
Kilometry: 2 389
Na Twoim miejscu nie traciłbym czasu na pismo w sprawie zwrotu za niewykorzystanie standardowego biletu w tanich liniach. Chyba, że liczysz na szczęście, ale w takim przypadku radzę Ci lepiej zagrać w „totka”.
Wiem ile się trzeba się "nawalczyć" z low costami. Dopiero miesiąc temu dostałem zwrot za "wulkan". W tej potyczce nie obeszło się bez pomocy prawników, mimo że ULC przyznał mi rację już rok temu ( nawet nałożył karę na pewną linię).
Tak na marginesie służę kontaktem do niedrogiego prawnika - specjalisty ds. tanich linii. Gdyby ktoś potrzebował info na PW.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: [easyjet] dokument?
#270 PostWysłany: 26 Lis 2011 13:17 

Kupiłem bilety w easyjecie i zdziwiłem się, że strona spytała mnie tylko o imiona i nazwiska pasażerów, a nie było możliwości wpisania numeru dokumentu. Czy na pewno wszystko jest ok? W jaki sposób będą sprawdzać moją tożsamość (tzn czy nie jestem inną osobą o tym samym nazwisku?) Pytam się, bo pierwszy raz się z tym spotykam - w Wizz i FR pytano mnie o dokumenty.
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 26 Lis 2011 13:40 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
niewolno napisał(a):
Kupiłem bilety w easyjecie i zdziwiłem się, że strona spytała mnie tylko o imiona i nazwiska pasażerów, a nie było możliwości wpisania numeru dokumentu. Czy na pewno wszystko jest ok? W jaki sposób będą sprawdzać moją tożsamość (tzn czy nie jestem inną osobą o tym samym nazwisku?) Pytam się, bo pierwszy raz się z tym spotykam - w Wizz i FR pytano mnie o dokumenty.

resztę danych wpisujesz przy odprawie, a nie przy rezerwacji(kupowaniu) biletów

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 26 Lis 2011 22:57 

no ale właśnie nie spytało mnie o to nawet przy odprawie online. Mam teraz przed sobą pdfa z kartami pokładowymi, gdzie jest napisane tylko moje Nazwisko, Imię i "Pan" :mrgreen: Jak wchodzę na stronę "mój easyjet" (na którą mnie już przekierowało po zakupie), to nie ma tam opcji wpisania numeru dokumentu, jest tylko link do kart pokładowych.

co zrobić w takiej sytuacji?
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 27 Lis 2011 05:40 
Awatar użytkownika

srebrny
niewolno napisał(a):
no ale właśnie nie spytało mnie o to nawet przy odprawie online. Mam teraz przed sobą pdfa z kartami pokładowymi, gdzie jest napisane tylko moje Nazwisko, Imię i "Pan" :mrgreen: Jak wchodzę na stronę "mój easyjet" (na którą mnie już przekierowało po zakupie), to nie ma tam opcji wpisania numeru dokumentu, jest tylko link do kart pokładowych.

co zrobić w takiej sytuacji?

tak to wlasnie jest w easyjet, nic sie nie przejmuj, wysokich lotow !
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 27 Lis 2011 07:15 
Awatar użytkownika

niewolno napisał(a):

Easyjet sprawdzi Twoją tożsamość na podstawie imienia i nazwiska. Podobnie jak 99% linii...

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 27 Lis 2011 11:18 

uff. dziękuję bardzo za pomoc, to mnie uspokoiło.
pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 28 Lis 2011 15:08 
Awatar użytkownika

Witajcie
mam drobny problem, nie chcę zakładać nowego tematu...a sprawa tyczy EasyJeta. czy jeśli w rezerwacji zrobiłem błąd w imieniu, to będzie problem na lotnisku? omyłkowo połknąłem jedną literkę. trzeba coś z tym zrobić?
pozdrav
R

Image
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 28 Lis 2011 15:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Adriatyk napisał(a):
Witajcie
mam drobny problem, nie chcę zakładać nowego tematu...a sprawa tyczy EasyJeta. czy jeśli w rezerwacji zrobiłem błąd w imieniu, to będzie problem na lotnisku? omyłkowo połknąłem jedną literkę. trzeba coś z tym zrobić?
pozdrav
R

ponoc jak przyjdiesz ubrany na lotnisko calkowicie w barwach easyJeta [ czyli na pomaranczowo ] to wtedy przepuszczaja
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 28 Lis 2011 15:43 
Awatar użytkownika

dzięki za konstruktywną odpowiedź :), rozumiem, że tyczy tylko lotów do Holandii...

PS proszę o właściwą odpowiedź.

Image
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: [easyjet] dokument?
#279 PostWysłany: 28 Lis 2011 18:35 

Loty: 116
Kilometry: 177 182
Podobno można zrobić do 3 literowki w imieniu i nazwisku - więc raczej nie powinno być problemu

Sent from my iPhone using Tapatalk

#280 PostWysłany: 28 Lis 2011 21:53 

Jak w temacie, lecę do Toronto i zapomniałem o drugim imieniu. Czy jest to problem, był ktoś w takiej sytuacji?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: maxilinio oraz 13 gości