Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WizzAir
#1 PostWysłany: 13 Kwi 2013 20:27 

Witam, chce oplacic za bilet z Luton do Katowic na poniedziałek rano. Posluguje sie karta platnicza i nie jestem posiadaczem karty kredytowej, proszę o wskazówki jak mam to zrobic. Nie wiem kompletnie jak to wyglada, poniewaz nigdy nie kupowalam jeszcze biletu lotniczego.
Czekam na odpowiedz, mam czas zapewne do północy, bo dziś ten bilet kosztuje tylko 150zł.
 Profil Relacje PM off  

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
 Temat postu: Re: WizzAir
#2 PostWysłany: 13 Kwi 2013 20:32 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Naprawdę zadziwia mnie to ile osób tu przychodzi i myśli że ktoś ich za rączkę poprowadzi przez wszystko... Trochę własnej inicjatywy proszę. Wszystkie informacje są - trzeba tylko szukać. Mam dobry humor to nawet linka podam: http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -po-kroku/ - pomiń tylko tą informację o prowizji za płatność - od przedwczoraj każdy już płaci tyle samo.

Temat do kosza.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Kwi 2013 20:34 

Dziekuje serdecznie, zakladam, ze sie bardzo zmeczyles ta odpowiedzia, bylo to wielce gornolotne, gratuluje empatii i zrozumienia dla tych, ktorzy robia to po raz pierwszy.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Kwi 2013 20:46 

niebieski
po pierwsze: uściślijmy, że bilet w dniu dzisiejszym nie kosztuje 150zł, a kosztuje tyle w chwili sprawdzania - ceny biletów zmieniają się bardzo często.

po drugie: zakup biletu wygląda tak, że po kolei musisz zaznaczać, że nie chcesz ani kupić WDC, ani dużego bagażu podręcznego, ani ubezpieczenia, ani bagażu sportowego itp. itd.
później musisz się zalogować (albo zarejestrować) i wpisać dane swojej karty płatniczej i to wszystko.

po trzecie: zbyhu ma trochę racji - kupowanie biletów nie jest trudne - wystarczy czytać i klikać.

Ostatnio edytowany przez Tulcia, 13 Kwi 2013 20:47, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Kwi 2013 20:47 

niebieski
Szczerze mówiąc to wszyscy tutaj kiedyś po raz pierwszy kupowali bilet. Tylko 99% poradziło sobie bez zadawania takich pytań na forum.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Kwi 2013 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Droga Natalio
a jak już odbędziesz ten swój pierwszy raz to powiedz nam jak było - czy to było faktycznie takie trudne :)

nie bez powodu analizy testów kompetencji 6klasistów wskazują na największy ich problem - brak czytania ze zrozumieniem i brak umiejętności wykorzystania zdobytych umiejętności (czytania, liczenia, myślenia) w praktyce

po kiego ch**a były nam te wszystkie reformy systemu edukacji ???

mam kartę jak mam nią zapłacić?

mam dupę jak mam jej użyć?

#7 PostWysłany: 13 Kwi 2013 22:24 

nataliakiszczak napisał(a):
Dziekuje serdecznie, zakladam, ze sie bardzo zmeczyles ta odpowiedzia, bylo to wielce gornolotne, gratuluje empatii i zrozumienia dla tych, ktorzy robia to po raz pierwszy.
Pozdrawiam

szkoda, ze tak jak ladnie piszesz nie potrafisz znaleźć potrzebnych Ci informacji...inna sprawa, ze procedura placenia w liniach lotniczych nie powinna sprawiać trudnosci średnio rozgarniętemu gimnazjaliście...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Kwi 2013 23:16 

Usmialem się jak czytałem komentarze :) widzę ze po podwyżkach w wizz wszyscy drażliwy, ja się wstrzymuje od zdania nt. tego pytania ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości