Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Lip 2018 09:39 

Loty: 2
Kilometry: 2 928
Hola!

Szukamy aktywnej i żądnej przygód osoby, która dołączy na kubańską wyprawę w styczniu 2019. Jesteśmy grupą około 33-latków, nastawionym na poznanie lokalnej kultury, na aktywność, ale i słynne kubańskie życie nocne.
Mamy ramowy program, wynajęte auta, a w nich wolne miejsca, więc zapraszamy.
W planie Hawana i jej fotogeniczne zaułki, cygaro na plantacji tytoniu w Vinales, karaibskie plaże Cayo Jutias, eleganckie pałace Cienfuegos, lokalny koloryt Trinidadu, a wreszcie trek w pokrytych dżunglą górach Escambray z kąpielami w wodospadach. Raz pójdziemy podziwiać highlighty z pierwszym stron przewodnika, a innym razem zajrzymy w miejsca rzadko przez turystów odwiedzane, miejsca, w których toczy się zwykłe kubańskie życie.

Zapraszamy na wyjazd wszystkich tych, dla których przygoda i otwartość na ludzi są ważniejsze od ułożonego na wygładzonym łóżku łabądka z białych ręczników. Tych, którzy wolą problemy rozwiązywać niż je tworzyć i tych, którzy nie spytają, dlaczego zabrać plecak a nie walizkę.

Zainteresowanych zapraszam na prv.
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 31 Lip 2018 14:42 

niebieski
po pierwsze to super wpis :)

my z dziewczyna mamy juz bilety i jedziemy na rpzelomie pazdziernika i listopada. Pisze, poniewaz zaciekawilo mnie to, ze macie wynajete auta. Czy moge spytac gdzie i jak to zrobiliscie? Naczytalem sie raczej negatywnych opinii o wynajmowaniu na Kubie..

KAnka napisał(a):
Hola!

Szukamy aktywnej i żądnej przygód osoby, która dołączy na kubańską wyprawę w styczniu 2019. Jesteśmy grupą około 33-latków, nastawionym na poznanie lokalnej kultury, na aktywność, ale i słynne kubańskie życie nocne.
Mamy ramowy program, wynajęte auta, a w nich wolne miejsca, więc zapraszamy.
W planie Hawana i jej fotogeniczne zaułki, cygaro na plantacji tytoniu w Vinales, karaibskie plaże Cayo Jutias, eleganckie pałace Cienfuegos, lokalny koloryt Trinidadu, a wreszcie trek w pokrytych dżunglą górach Escambray z kąpielami w wodospadach. Raz pójdziemy podziwiać highlighty z pierwszym stron przewodnika, a innym razem zajrzymy w miejsca rzadko przez turystów odwiedzane, miejsca, w których toczy się zwykłe kubańskie życie.

Zapraszamy na wyjazd wszystkich tych, dla których przygoda i otwartość na ludzi są ważniejsze od ułożonego na wygładzonym łóżku łabądka z białych ręczników. Tych, którzy wolą problemy rozwiązywać niż je tworzyć i tych, którzy nie spytają, dlaczego zabrać plecak a nie walizkę.

Zainteresowanych zapraszam na prv.

#3 PostWysłany: 03 Sie 2018 09:57 

Loty: 2
Kilometry: 2 928
Michał,
wynajmujemy auta z kubańskimi kierowcami.
Opcja wg mnie najlepsza, testowana przeze mnie kilkukrotnie (bo ja Kubomaniak jestem).
Odezwij się na prv to może coś Wam podpowiem :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości