Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 639 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 28 Lip 2015 13:47 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
Będziesz potrzebował:
1. Wydruk potwierdzonej rezerwacji z ich numerem rezerwacji.
2. Dowód osobisty / paszport
3. Prawo jazdy
4. Gotówka

Nie blokują nic na karcie - nawet jej nie wyciągasz, tylko gotówka do ręki, auto ma pełne ubezpieczenie.

Pewnie chodzi Ci o Balos, tak byłem, w warunkach umowy nie ma nic o drogach szutrowych i zakazie dojazdu do Balos. I tak będziesz jechał powoli , uważaj tylko na wystające ostre kamienie na drodze i będzie ok. My nie mieliśmy sprawnej zapasówki , ani kluczy czy podnośnika co wyszło dopiero przy sprawdzeniu auta w dzień wyjazdu na Balos. Także sprawdź przy wypożyczeniu czy jest zapas i reszta potrzebnych rzeczy. Ogólnie ta firma to czysta amatorka, mają nawet problem żeby załatwić dobry (sprawny) fotelik dla dziecka - wszystko muszą sciągać z Heraklionu. Plusy takie że tanio i udało się dojechać złomem z powrotem na lotnisko :)
radekmad90 uważa post za pomocny.

Majówka w Japonii 🇯🇵🍜 Tokio, Nagoja, Fukuoka, Sapporo i Osaka od 2110 PLN 🏯 Loty z bagażem 🔥 Majówka w Japonii 🇯🇵🍜 Tokio, Nagoja, Fukuoka, Sapporo i Osaka od 2110 PLN 🏯 Loty z bagażem 🔥
City break w Genui 🇮🇹 3 dni w 4* hotelu za 749 PLN 😍 City break w Genui 🇮🇹 3 dni w 4* hotelu za 749 PLN 😍
#242 PostWysłany: 28 Lip 2015 14:20 

Czyli potrzebuje tylko taką kwotę jaką ustaliłem z nimi?
Dobrze że mówisz żeby sprawdzić te rzeczy, może jest jeszcze coś co powinienem sprawdzić? Jakieś zdjęcia robić?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 28 Lip 2015 15:55 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
Tak, tylko tyle.
Auta są już tak zniszczone i porysowane , że nie będzie różnicy nawet gdybyś gdzieś zarysował, nie musisz robić zdjęć. Po za tym mają pełne ubezpieczenie.

#244 PostWysłany: 08 Sie 2015 15:35 

Loty: 34
Kilometry: 73 282
Zastanawiam się nad wypożyczeniem autka w europeocars, ale jakoś przez 48h nie potrafią odpisać na maila. Ehhh Ci Grecy. Czy ktoś w Was miał niemiłe doświadczenie z europeocars na Krecie, a zwłaszcza w Chanii ?

#245 PostWysłany: 08 Sie 2015 15:51 

Może wystarczy przeczytać kilka stron do tyłu zamiast ponawiać te same pytania to nie forumgazeta
 PM off  

#246 PostWysłany: 08 Sie 2015 16:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Extigy napisał(a):
Zastanawiam się nad wypożyczeniem autka w europeocars, ale jakoś przez 48h nie potrafią odpisać na maila. Ehhh Ci Grecy. Czy ktoś w Was miał niemiłe doświadczenie z europeocars na Krecie, a zwłaszcza w Chanii ?

Nie licz na odpowiedź na maila. Sam się z tym borykałem!

Na wypełniony formularz rezerwacyjny ... odpowiedzą natomiast miguśkiem :) .
 Profil Relacje PM off
Extigy uważa post za pomocny.

#247 PostWysłany: 09 Sie 2015 17:28 

Czy ktoś może , podrzucić jakąś wypożyczalnie aut w dobrej cenie w Eloundzie, lub ewentualnie w Agios Nicoalos?

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 10 Sie 2015 21:09 

nikoFTW napisał(a):

Na razie minęło ponad 12h od wypełnienia formularza rezerwacyjnego i stwierdzam, że to "miguśkiem" nie działa... Czekam dalej.

#249 PostWysłany: 10 Sie 2015 21:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Extigy napisał(a):
nikoFTW napisał(a):

Na razie minęło ponad 12h od wypełnienia formularza rezerwacyjnego i stwierdzam, że to "miguśkiem" nie działa... Czekam dalej.

Hmmm. W sumie, to nie chciałbym być jakąś wyrocznią w tej sprawie :) i odpowiadać za greckie zwyczaje.
Opisałem po prostu swoje doświadczenie.
To miguśkiem, to było z rana następnego dnia (a aplikowałem podejrzewam po południu).
W porównaniu z tygodniowym oczekiwaniem na jakąkolwiek reakcję na moje mailowe zapytania to jednak był to znaczący progres :) .

Myślę, że jutro się odezwą (choć, zagwarantować tego oczywiście nie mogę ;) ).
Powodzenia.
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 10 Sie 2015 21:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Extigy napisał(a):
nikoFTW napisał(a):

Z reguły odpowiadają na następny dzień
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 12 Sie 2015 15:51 

Do chwili obecnej zero odpowiedzi na wypełniony formularz rezerwacyjny. Albo oznacza to, że nie mają samochodu w takiej grupie (A lub B), albo że mają nadmiar klientów, albo że faktycznie są trochę amatorską firmą i strach u nich wypożyczać.

EDIT: 16:49 - wow, odpisali. Nie mają żadnego samochodu na stanie z żadnej grupy.

#252 PostWysłany: 20 Sie 2015 14:12 

Extigy napisał(a):
Do chwili obecnej zero odpowiedzi na wypełniony formularz rezerwacyjny. Albo oznacza to, że nie mają samochodu w takiej grupie (A lub B), albo że mają nadmiar klientów, albo że faktycznie są trochę amatorską firmą i strach u nich wypożyczać.

EDIT: 16:49 - wow, odpisali. Nie mają żadnego samochodu na stanie z żadnej grupy.

a na jaki termin chciałeś? bo może nie mam co czekać na ich odpowiedź tylko szukać gdzieś indziej.
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 20 Sie 2015 21:41 

29.08 - 5.09 (Chania)

#254 PostWysłany: 22 Sie 2015 13:30 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 20 944
wypozyczal ktos z caldera car hire? Jesli tak to ile kosztuje pelne wyposażenie coś takiego jak na majorce płacę ubezpieczenie, nie mam depozytu na koncie i mam swiety spokój?

Pozdrawiam ;)
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 22 Sie 2015 21:10 

Czy ktoś odniósł ostatnio sukces w kontakcie z Europeocars? W ciągu tygodnia wysłałem im dwa razy formularz rejestracyjny i raz bezpośredniego maila i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Termin 06-12 IX powoli się zbliża.
 Profil Relacje PM off  

#256 PostWysłany: 22 Sie 2015 22:26 
Awatar użytkownika

niebieski
kolega wysyłał wczoraj formularz - dzisiaj odpowiedź a później potwierdzenie ostatecznej rezerwacji
 Profil Relacje PM off
scottx uważa post za pomocny.

#257 PostWysłany: 25 Sie 2015 16:34 

Po kontakcie telefonicznym z miłą Panią mówiącą po angielsku udało się załatwić sprawę. Przesłali mi kopię emaila, którego wysłali już wcześniej, ale na mój adres email bez pierwszych trzech liter. Inną sprawą jest, że na ten termin nie mieli już aut z grupy A&B.
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 25 Sie 2015 20:01 

Czy orientuje się ktoś ile teraz kosztuje wynajem na miejscu z dnia na dzień, np. w Kissamos ? Przez maila na 7 dni w kissamosrentacar.com wołali 200 Euro, zeszli do 185. Dobra cena ? Czy ktoś się u nich naciął ?

#259 PostWysłany: 25 Sie 2015 20:13 

Niestety, ale tyle trzeba zapłacić o tej porze roku. Normalnie to ok 30 € euro trzeba zapłacić za dobę w sierpniu. Dali Ci trochę taniej, bo 7 dni. Poleć w kwietniu, albo październiku to będzie taniej o połowę. :mrgreen:
 PM off  

#260 PostWysłany: 26 Sie 2015 11:42 

Loty: 713
Kilometry: 899 175
niebieski
Kwiecień z Caldera - cena 16 Euro za dobę / na 7 dni - segment A - Fiat panda lub Hyundai Getz lub podobny :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 639 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość