Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 644 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Autor Wiadomość
#641 PostWysłany: 04 Lis 2025 21:04 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Brałem przez nich dwa razy. Zero stresu, wydziwiań, bez kaucji, full ubezpieczenie.
Kto co lubi i oczekuje.
Mnie wtedy pasowało.
Raz 500 cabrio, raz jimny cabrio.
 Profil Relacje PM off  

City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️ City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️
☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍 ☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍
#642 PostWysłany: 04 Lis 2025 21:30 

HON fly4free
gdyby ktoś na lotnisku w Chanii zorientował się, że nie ma fizycznego prawa jazdy (nie pytajcie, jakim cudem... :oops: ), to polecam wypożyczalnię Deinn - zaakceptowali prawo jazdy w mObywatelu
ufff...
 Profil Relacje PM off  

#643 PostWysłany: 05 Lis 2025 09:18 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
@pemat policja podczas kontroli albo zdarzenia drogowego też zaakceptuje mObywatela? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#644 PostWysłany: 05 Lis 2025 11:07 

HON fly4free
tego nie wiem i cieszę się, że nie dane mi było tego sprawdzić
oczywiście, sam sobie zadawałem to pytanie, ale zdecydowałem się podjąć ryzyko, na zasadzie minimalizowania strat

ja, broń boże, nie namawiam - to była sytuacja z gatunku beznadziejnych, a inne opcje były (...wtedy, ...dla mnie) mniej atrakcyjne
to rozwiązanie należy traktować jako ew. "kolo ratunkowe", a każdy sam i na własną odpowiedzialność niech decyduje w podobnych okolicznościach
i życzę wszystkim, aby nie musieli ;)

ps. i gorąca prośba - ocenę (prawno-moralną) moich decyzji zostawcie dla siebie. ja zakładam, że każdy tutaj zawsze podejmuje właściwe decyzje w danej sytuacji ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 644 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości