Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:06 

Witam wszystkich,
chciałbym się dowiedzieć jak jest na Krecie w czasie świąt wielkanocnych, chodzi mi przede wszystkim o to czy sklepy i restauracje są otwarte oraz czy można się spodziewać jakiś utrudnień lub usprawnień;)

Dziekuje za odpowiedzi

Ostatnio edytowany przez Kamil, 05 Maj 2014 20:43, edytowano w sumie 1 raz
porządki
 Profil Relacje PM off  

City break na innym kontynencie 🌏 Marrakesz za 766 PLN ✈️🌅 City break na innym kontynencie 🌏 Marrakesz za 766 PLN ✈️🌅
📍 Na styku tradycji i nowoczesności 🏙️ Loty do Szanghaju (z bagażem) od 1823 PLN ✈️ 📍 Na styku tradycji i nowoczesności 🏙️ Loty do Szanghaju (z bagażem) od 1823 PLN ✈️
 Temat postu: Re: Kreta na Wielkanoc
#2 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:21 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Sklepów raczej nie będą otwarte w Niedzielę i Poniedziałek wielkanocny. W Wielki Piątek sklepy są otwarte od 12 do 18-20 a Wielką Sobotę od rana do 14-16 (duże sklepy do 18)
A restauracje to raczej w duzych miastach to otwarte.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Lut 2014 14:01 
Site Admin

Byłem w zeszłym roku prawie na Wielkanoc - przyleciałem w Poniedziałek wielkanocny wieczorem i wszystko było zamknięte, miałem nawet problem z znalezieniem otwartej stacji benzynowej (dopiero 4 z kolei była otwarta - a samochód wypożyczany w opcji pusty-pusty :/ )

#4 PostWysłany: 25 Lut 2014 10:37 

Bardzo dziękuję za odpowiedzi:) jeszcze sie nie zdecydowałem..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość