Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Sie 2016 00:04 

Witam,

Chciałbym was poprosić o pomoc odnośnie wakacji na Krecie otóż mam zarezerwowany lot WAW-CHA w terminie 09/10/16-23/10/16.
Udało mi się kupić bilety w moim zdanie atrakcyjnej cenie za 590 zł w dwie strony za 2 os. :)

Mam kilka pytań które mi się nasuwają tak na szybko mam nadzieję że mi pomożecie :)
1. Gdzie wypożyczyć samochód ? czy strona ryanair jest najbardziej atrakcyjna cenowo ?
2. Pierwsze około 5-6 dni planuje tylko odpoczynek(bez samochodu) leżenie plackiem, pływanie, może uda się ponurkować + wypady na miasto i teraz gdzie najlepiej się osiedlić na te kilka dni jaka część wyspy lub miasto ?
3. Kolejne dni 8-9 dni zamierzamy wypożyczyć samochód i zrobić jak inni około 1500-2000 km po całej wyspie z wcześniej już zarezerwowanymi hotelami, nie wiem czy wyprawa na santorini będzie możliwa z powodu braku czasu , napewno najważniejsze punkty plus z jeden dzień na lagunie w Falassarnie.

Z góry dzieki za info + może ktoś by coś dodał od siebie :)
Pozdrawiam
Adrian
 Profil Relacje PM off  

Tydzień na rajskiej Dżerbie 🏝️😎 All inclusive w 4* hotelu za 1952 PLN Tydzień na rajskiej Dżerbie 🏝️😎 All inclusive w 4* hotelu za 1952 PLN
All inclusive w słonecznej Hiszpanii 🌞🍹 4* hotel w Benidorm za 2109 PLN All inclusive w słonecznej Hiszpanii 🌞🍹 4* hotel w Benidorm za 2109 PLN
#2 PostWysłany: 04 Sie 2016 00:12 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Ζa bardzo dobry jestem ostatnio chyba

1)
kreta-wypozyczalnie-auta,1436,14862

2)
kreta-wschodnia-atrakcje,1256,91026
chania-plaze-a-nocleg,1256,90981
kreta-atrakcje,1256,10182
kreta-chania-okolice,1256,77365
balos,1256,48461

3)
kreta-santorini-ateny,1436,76406
kreta-santorini,1436,47223

Ostatnio edytowany przez krasnal, 04 Sie 2016 07:34, edytowano w sumie 1 raz
Połączyłem wątki, aktualizacja linków
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 04 Sie 2016 07:54 

Czy to jest taki problem skorzystać z wyszukiwarki forumowej?
Tu na forum masz niemal na tacy rozpisaną Kretę i nawet nie chce Ci się tego przejrzeć? :!:

Jak chcesz mieć gotowca to jedź z biurem podróży, organizacja na własną rękę to nie tylko zakup biletów i post na forum z cyklu: "napiszcie co mam ze sobą zrobić" tylko najczęściej godziny spędzone w necie aby wyszukać potrzebne informacje.

Poza tym zdecyduj się czy masz kupione bilety do Chattanooga (CHA) czy może do miasta Chania CHQ, bo to jakby zasadnicza różnica, trochę jakby Kanary pomylić z Karaibami.
 PM off  

#4 PostWysłany: 04 Sie 2016 08:02 
Site Admin
Awatar użytkownika

@Zeus już podrzucił linki, dyskusja ewentualna do prowadzenia w odpowiednich tematach (po uprzednim zapoznaniu się z nimi). Zamykam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość