Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kolejowy Stop
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2013 00:19 

niebieski
Witajcie.
Wpadł mi taki pomysł, aby zrobić grupe w ramach FB pod nazwą Kolejowystop. Będzie polegała na przekazywaniu informacji kto będzie jechał danym pociągiem Przewozów Regionalnych. Można podzielić się informacją i zaprosić do wspólnego przejazdu. Dzięki temu będziemy mieli wspólnie szanse korzystać z tańszych biletów w ramach promocji Ty i Raz, Dwa, Trzy .Co o tym sądzicie?
pozdr. Rafał
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
 Temat postu: Re: Kolejowy Stop
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2013 07:18 

Loty: 251
Kilometry: 376 496
niebieski
Ostatnio mieliśmy z moim ziomkiem pomysł żeby wskoczyć do pociągu towarowego i pojechać byle gdzie. I myślałem, że ten temat o tym właśnie :)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Kolejowy Stop
#3 PostWysłany: 09 Kwi 2013 10:08 

niebieski
Maris83 napisał(a):
Coś takiego bardziej dla mnie miało by sens, jeśli ja jechałbym PR na trasie GDN-BZG-POZ i kończył podróż a ktoś tego samego dnia jechałby np. POZ-WRO etc., wtedy można by zaoszczędzić na cenie. Aczkolwiek dochodzi kolejne utrapienie, iż jeden jedzie na normalnym, a drugi na studenckim.

Stety lub nie jest dużo osób którym już nie przysługują zniżki m.in mnie dlatego kombinuje jak taniej pojechać pociągiem.Z założenia byśmy wyciągali średnią na kilka osób, aby nie trzeba było płacić normalnej ceny biletu. Podrzucam adres grupy: https://www.facebook.com/groups/kolejowystop/ Jeżeli ktoś chciałby się włączyć w tworzenie grupy to zapraszam. Na razie grupa jeszcze jest w powijakach. Ale mam nadzieje, że się rozkręci :).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości