Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Karta SIM
#1 PostWysłany: 28 Mar 2024 22:49 

srebrny
Dostałem zapytanie na priva, więc wrzucę info dla potomnych.

W Hondurasie karta SIM była na pewno trochę droższa niż w Gwatemali i byłem zmuszony kupić Tigo, ponieważ Claro miało jakaś ogromną awarię na całą Centralną Amerykę i nie rejestrowali w ogóle nowych użytkowników. Samą kartę z doładowaniem kupowałem w dzielnicy Colonia Palmira (centrum handlowe Novacentro; Tegucigalpa), gdzie interesowały mnie dwa pakiety:
    - 115 HNL na 7 dni za 12GB,
    - 255 HNL na 15 dni za 26GB.
Dodatkowo dopłacałem 70 HNL za kartę SIM, ale pewnie tylko dlatego, że to nie był oficjalny punkt, a tylko stoisko w galerii. Sprzedająca kobieta dała mi tylko znać, że Claro jest lepsze i tańsze, ale awaria trwa od 3 tyg. i nie wiadomo kiedy się skończy.
Sam zasięg z Tigo był naprawdę dobry - tylko na Roatanie w części wschodniej (okolice Camp Bay Beach) nie było zasięgu.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
naimad uważa post za pomocny.

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość