Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kair
#1 PostWysłany: 26 Maj 2015 09:12 

Zdaję sobie sprawę że to kierunek mało popularny teraz, ale może znajdzie się ktoś chętny na tygodniowy (max.10 dni)wyjazd do Kairu. Termin wrzesień lub październik 2015. Wyjazd oczywiście na własną rękę.
 Profil Relacje PM off  

Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎 Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎
All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
 Temat postu: Re: Kair
#2 PostWysłany: 26 Maj 2015 09:31 

Loty: 312
Kilometry: 479 773
niebieski
Kierunek jak kierunek
ale do samego kairu ?? na 10 dni
bardziej to nie popularne

#3 PostWysłany: 26 Maj 2015 09:54 

Loty: 67
Kilometry: 168 717
No własnie, co robić w Kairze aż 10 dni? co planowałeś?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Maj 2015 11:43 

Nie musi być 10 dni. Czasem sie pewne miasta lubi i do nich wraca. Co zobaczyć? Stary Kair islamski, stary Kair koptyjski, dzien w Gizie, 1 dniowy trip do port said aby zobaczyc kanał Sueski. Muzeum kairskie w ktorym sie można zgubic, oazy poza kairem, Al Azhar Park, Miasto Umarłych,
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Sie 2015 01:25 

W Kairze można spędzić nawet miesiąc i nie poznać miasta, mając codziennie czas na zwiedzanie itd. Byłem już 2 razy na 3 dni i zawsze chciałem wrócić na dłużej. To miasto ma swój klimat...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Paź 2015 11:51 

Cześć,
Pola
odezwij się czy Twoje ogłoszenie jest dalej aktualne, ja jestem zaintersowana wyjazdem do Kairu:) Najlepiej na początku listopada,
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Paź 2015 19:22 

Ja bym bardzo chętnie pojechała ale moge dopiero luty 2016, lub ..okres wakacji.. Pamiętajcie o mnie - Kierunek Egipt - ja zawsze chętnie pojadę. pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Gru 2015 13:14 

Nadal oczywiście jestem zainteresowana , mogę najwczesniej 30-31 styczeń, planuje na tydzień, potem dopiero po czerwcu....podrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość