Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kafejka El Nido
#1 PostWysłany: 14 Gru 2016 17:45 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Czy orientuje się ktoś czy w El Nido jest kafejka internetowa z dostępem do drukarki?
Chodzi mi o odprawienie się. A China Southern pozwala się odprawić tylko przez ich stronę. No i trzeba by wydrukować wtedy kartę pokładową.

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
 Temat postu: Re: Kafejka El Nido
#2 PostWysłany: 14 Gru 2016 18:09 
Awatar użytkownika

Loty: 141
Kilometry: 289 401
Żadnej kafejki internetowej nie widzialam, ale tez nie szukalam, wiec nie wiem. Ale patrzac na to jak wyglada El Nido, to watpie, zeby byla tam kafejka internetowa. Bardziej taka usluge dopadniesz w jakims lepszym hotelu.

A co do odprawy China Southern, to mozna to zrobic spokojnie na lotnisku, nadajac bagaz i pokazujac paszport. Jesli leci sie w kilka osob to miejsca ma sie z gory obok siebie przydzielone.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Gru 2016 18:11 
Awatar użytkownika

niebieski
A to wiem, że można na lotnisku. Tylko chciałem wcześniej i zarezerwować sobie miejsce przy oknie :) Byle nie w środku.

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Gru 2016 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Możesz odprawić się z telefonu, a na lotnisku poprosić jedynie o wydrukowanie kart pokładowych - miejsca zostaną te co wybrałeś.
 Profil Relacje PM off
lapka88 uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 14 Gru 2016 22:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki za podpowiedź. Tak jeszcze nie robiłem. Uczymy się całe życie :)

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Gru 2016 23:29 
Awatar użytkownika

Loty: 141
Kilometry: 289 401
Z tym ze w lotach China Southern nie bylo opcji zmiany miejsc. Tzn teoretycznie przy odprawie internetowej byla odpowiednia sekcja do tego, ale po wejsciu w nia wyskakiwal komunikat, ze nie jest to mozliwe. Chcielismy wybrac miejsca na powrot, wiec udalismy sie do Obslugi Klienta na lotnisku w Kantonie, ale Pani powiedziela, ze tego nie robia..

A co do powrotu to nie moglismy sie w ogole odprawic internetowo. Bo na lot "tam" robilismy to przez strone KLM, bo na China S. nie widac jednego odcinka. A na powrót na KLM byl widoczny tylko ten ostatni odcinek (w tym wypadaku AMS-TLX). Przez China S. tez byly jakies problemy. Byc moze gdyby poczekac 30 godzin od tego odcinku AMS-TLX, moze mozna byloby sie odprawic na calosc, ale nie probowalismy juz, bo nie mielismy dostepu do internetu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Gru 2016 20:03 

Kafejka w El Nido na pewno jest ale nie korzystalem wiec nie wiem jak z drukarka . . .
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Gru 2016 21:53 

Loty: 135
Kilometry: 294 074
Potwierdzam że kafejka jest bo korzystałem w listopadzie zeszłego roku. Drukarkę też widziałem ale niewiem czy działała :)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
lapka88 lubi ten post.
lapka88 uważa post za pomocny.

#9 PostWysłany: 25 Sty 2017 10:40 

Kafejki internetowe masz na kazdym rogu!(z drukarkami)
tak jak dzieci grajace w przyglupawe gry na kompach
Kwestia internetu ,ktory dziala bardzo slabo...lub wogole nie dziala.
Nie jest naprawde latwo wyslac zwyklego maila z 5 zdjeciami
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość