Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: jak dolecieć na Bali?
#1 PostWysłany: 13 Gru 2013 20:56 

cześć,
prosiłabym Was o pomoc w wyborze trasy na Bali
naczytałam się tego wszystkiego tyle że hohoho i.....jak byłam pewna co chce tak teraz nie wiem
preferowałam Warszawa -> Singapur -> Bali,ale... teraz zastanawiam się na wylotem może z Niemiec (Berlin, Monachium, Frankfurt), przesiadka w Jakarcie, Kuala Lumpur, Dubaj
jak sądzicie co będzie najrozsądniejsze

proszę o doradzenie,
z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎 Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎
Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
#2 PostWysłany: 13 Gru 2013 21:19 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Catti-brieR napisał(a):
cześć,
prosiłabym Was o pomoc w wyborze trasy na Bali
naczytałam się tego wszystkiego tyle że hohoho i.....jak byłam pewna co chce tak teraz nie wiem
preferowałam Warszawa -> Singapur -> Bali,ale... teraz zastanawiam się na wylotem może z Niemiec (Berlin, Monachium, Frankfurt), przesiadka w Jakarcie, Kuala Lumpur, Dubaj
jak sądzicie co będzie najrozsądniejsze

proszę o doradzenie,
z góry dzięki

Ale co uważasz za opcję najrozsądniejszą? Dla jednych liczy się przede wszystkim cena. Inni są w stanie zapłacić ciut więcej i uniknąć np długich przesiadek. Także zmiennych jest sporo i nie bardzo wiemy póki co o co Ci chodzi:) Jeśli np mieszkasz w Warszawie to np wylot z Monachium może być i mało opłacalny i mało rozsądny :)

#3 PostWysłany: 13 Gru 2013 21:45 

lot bezpośredni mnie nie interesuje co jest oczywiste bo inaczej bym nie pisała bo nie byłoby o czym :lol: tylko wsiadam ,śpie ,nudzę się, spie i wysiadam :mrgreen: przesiadki w mojej opcji są i będą (chyba one najbardziej mnie cieszą w tej trasie- ze mna chyba cos nie tak) ale liczę na Wasze doświadczenie w kwestii znajomości lotnisk światowych, pod kontem organizacji

jezeli chodzi o ceny to różnie z tym bywa ale wiadomo że niski koszta to dobre koszta :lol: ale i lekkie niewygody, także teraz głownie chodzi mi o najbardziej optymalna trasę od każdym wzgledem :) i finansowo i czasowo
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Gru 2013 22:37 

Proponuje Emirates z Włoch(Rzym Wenecja Mediolan-tani dolot ) do Dubaju...krotk postój ...nastepnie Jakarta a tam Air Asia do Denpasar (kilkanascie lotow dziennie i tanio).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Gru 2013 22:45 

Loty: 170
Kilometry: 564 928
My w tym roku lecieliśmy emirates z warszawy do singapuru z przesiadką w Dubaju. Zwiedziliśmy Singapur, stamtąd autobusem do Kuala Lumpur, Z Kuala Lumpur liniami air asia na Bali. Z powrotem do Singapuru, z pobytem jeden dzień w Dubaju. Polecam tę trasę, można oczywiście pominąć Kuala Lumpur i od razu z Singapuru do Denpasar.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Gru 2013 23:03 

bardzo dziękuje, właśnie o to mi chodziło, o rade i zdanie praktyków
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Gru 2013 23:38 

Tylko Lufthansą i oczywiście A380 do Singapuru, do Denpasar można różnymi, ale chyba najlepsza jest AirAsia.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Gru 2013 02:16 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
kucykponny napisał(a):
My w tym roku lecieliśmy emirates z warszawy do singapuru z przesiadką w Dubaju. Zwiedziliśmy Singapur, stamtąd autobusem do Kuala Lumpur, Z Kuala Lumpur liniami air asia na Bali. Z powrotem do Singapuru, z pobytem jeden dzień w Dubaju. Polecam tę trasę, można oczywiście pominąć Kuala Lumpur i od razu z Singapuru do Denpasar.

Tak z ciekawości, w jakiej kwocie udało wam się zamknąć za taką kombinację?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości