Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Cze 2012 22:41 

niebieski
Z dostępnością biletów na pociąg ze Lwowa na chwile obecną (24.06.2012 godz. 22:33) jest dość kiepsko.
Pociągi nocne w dn. 30.06/01.07 to wydatek 500-600 UAH (230-270 zł) ale jest rano 01.07.2012 ekspres (wyj.7:00 - przyj.11:55) za 300 UAH (135 zł) - sporo bo ok. 150 miejsc. Znając życie, należy prawie do ostatniego momentu sprawdzać na www.e-kvytok.com.ua dostępność miejsc bo bardzo często dorzucają wagony i pojawiają się nowe miejsca. Można też poprosić kogoś znajomego we Lwowie o zakup w kasie. Wiem z doświadczenia że w kasach jest większa dostępność biletów niż w sprzedaży internetowej.

City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎 City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎
Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN
#22 PostWysłany: 25 Cze 2012 23:50 

szumny napisał(a):
Jak będziesz po drugiej strony granicy (przy ppierwszych sklepach/budkach) zapytaj skąd odjeżdżają "marszrutki"/autobusy do Lwowa. Jest bardzo blisko ale nie przy głownej drodze.

Dzięki za wskazówki, taki własnie mam plan szukać tych marszrutek liczę na cene ok.20-25UAH do Lwowa. Czy można przewidzieć na który dworzec we Lwowie przyjeżdżają z Szehyni, czy "jak im wypadnie"? Czytałam że różnie z tym bywa, jedne zatrzymują się kolejowym inne na stryjskim.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 26 Cze 2012 01:01 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
na kolejowy
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 26 Cze 2012 20:33 

niebieski
Z tego, co czytam, to chyba jednak nikt z Was się nie pofatygował samochodem.

Na granicy 1-2h, w zależności, czy auto już wyjeżdżało z Polski, czy nie.
Po przekroczeniu granicy w Dorohusku, trzeba jechać na Kovel i dalej tą drogą do Kijowa. Przez większość trasy jest to zwykła szosa, ale z mniejszym ruchem i praktycznie bez wiosek po drodze. Realnie do Kijowa można dojechać w jakieś 5h od granicy.

W 4 osoby w samochodzie to jest najwygodniejsza i tania opcja.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 26 Cze 2012 21:13 

siemano,

myślę, że będę miał 2 miejsca wolne w busiku na finał Euro do Kijowa.

Jak jesteście zainteresowani to na priv.

pozdro!
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 29 Cze 2012 10:45 

Witam,

Razem z kolegą szukamy 2 osób na wyjazd do Kijowa na mecz finałowy.

Mamy rezerwację noclegu na 3 doby od 30.06. Lokalizacja - ulica Chervonoarmiiska 124 - 30 min. pieszo od stadionu. Koszt za wynajęcie CAŁEJ kwatery 165 EUR /doba. Możliwość przenocowania 4 ew. więcej osób (maksimum 6).
Poniedziałek 02.07 przeznaczamy na odpoczynek i zwiedzanie Kijowa.

Dojazd z Warszawy najprawdopodbniej samochodem (preferowane łącznie 4 osoby - koszt ok.140zl/os.) Wyjazd w piątek w nocy.

Osobom wybierającym się z nami oferuję możliwość odkupienia biletu na finał Kat.2 po kosztach UEFA.

Ja mogę potwierdzić swoją wiarygodność kontem Allegro 100% pozytwów aktywnym od 2000 r. lub eBay od 2005 r. Dobrze gdyby zgłaszające się osoby można było zweryfikować w podobny sposób albo np. poprzez konto na FB.

Kontakt: carnby@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 29 Cze 2012 11:28 

srebrny
czy ktos moze ma 2 miejsca w samochodzie/busie na powrot do Polski po meczu?
jesli tak to poprosze dzisiaj o maile na michcioj@yahoo.com, od jutra tylko smsy na numer
533-285379, moze nie wiem ktos nie bedzie mogl pojechac itp..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość