Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2016 16:20 

Cześć, piszę z dużym wyprzedzeniem, ale chciałabym się rozeznać czy w ogóle ktoś byłby chętny na taki wyjazd.
Planuję jechać do Iranu na przełomie marca i kwietnia, dokładna data jest raczej uzależniona od ceny biletów. Chciałabym pojechać na 2-3 tygodnie. Nie chciałabym robić maratonu i codziennie gdzieś się przemieszczać, ale spokojnie zmieniać lokalizację. Zazwyczaj podróżowałam sama, do Iranu mam mieszane uczucia, żeby jechać w pojedynkę, więc gdyby ktoś był zainteresowany aby dołączyć niech da znać :)

Alicja
 Profil Relacje PM off  

Słoneczny Egipt na wypasie 🏝️🌞 All inclusive w 5* hotelu w Szarm el-Szejk za 2163 PLN Słoneczny Egipt na wypasie 🏝️🌞 All inclusive w 5* hotelu w Szarm el-Szejk za 2163 PLN
🔥 MEGA 🔥 Loty na Teneryfę, Gran Canarię, Fuerteventurę i Lanzarote od 280 PLN 😎 🔥 MEGA 🔥 Loty na Teneryfę, Gran Canarię, Fuerteventurę i Lanzarote od 280 PLN 😎
#2 PostWysłany: 11 Wrz 2016 07:19 

Loty: 2
Kilometry: 2 928
Cześć Alicja!

Ja planuję wyjazd na 2 tyg. do Iranu w małej grupie znajomych, wiek około 30 lat :)
Wstępnie 16-30 marca, +/- 2 dni w zależności od dostępności rozsądnych cenowo biletów.
Gdybyś była zainteresowana taką opcją -daj znać.

Ania
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Wrz 2016 08:30 

Cześć,
dla mnie bardziej dogodny jest koniec marca/początek kwietnia, więc niestety nie uda mi się do Was dołączyć:/ ale mam już chętną osobę, więc chyba sama nie zostanę;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Wrz 2016 09:06 

To życzę wspaniałej podróży i może do zobaczenia gdzieś na szlaku :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Wrz 2016 00:12 

alala napisał(a):
Cześć, piszę z dużym wyprzedzeniem, ale chciałabym się rozeznać czy w ogóle ktoś byłby chętny na taki wyjazd.
Planuję jechać do Iranu na przełomie marca i kwietnia, dokładna data jest raczej uzależniona od ceny biletów. Chciałabym pojechać na 2-3 tygodnie. Nie chciałabym robić maratonu i codziennie gdzieś się przemieszczać, ale spokojnie zmieniać lokalizację. Zazwyczaj podróżowałam sama, do Iranu mam mieszane uczucia, żeby jechać w pojedynkę, więc gdyby ktoś był zainteresowany aby dołączyć niech da znać :)

Alicja

Raczej nie masz czego się obawiać, byłem w Iranie 2 lata temu i to był chyba najbezpieczniejszy kraj (z ponad 40-stu) w których byłem. Koniecznie poleć do Bander Abas i potem promem na wyspy w zatoce, szczególnie Hormoz. Polecam również jaskinię Ali Sadr.

Pozdrawiam Waldi
 Profil Relacje PM off
alala lubi ten post.

#6 PostWysłany: 02 Paź 2016 11:58 

Czy są jeszcze wolne miejsca aby przyłączyć się do podróży ? :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lis 2016 16:15 

Mamy ostatnie 3 miejsca - zapraszamy! W najbliższych tyg. chcemy kupować bilety.
Team 9 pasjonatów podróży, jedziemy ze znajomym podróżnikiem, który od lat rokrocznie podróżuje do Iranu, więc za pewne zaprowadzi nas w ciekawe zakątki.
Więcej info - zapraszam na prv :)
Ania
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 15 Lis 2016 14:38 

Cześć, dzięki, towarzysz podróży znaleziony ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Sty 2017 10:08 

Hej,
planuję kupić bilety na mniej więcej 3-24 kwietnia, jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć, lub będzie w tym czasie w Iranie będę wdzięczna za kontakt, Nie chciałabym przez cały ten czas podróżować sama, więc chętnie podłączę się do innych, choć na kilka dni :)

Nie mam jeszcze dokładnego planu, ale chciałabym (w miarę możliwości) zobaczyć te miejsca:
Teheran
Mashhad (?)
Qom
Kashan
Esfahan
Yazd
Shiraz
Persepolis
Naqsh Rostam
Bandar Abbas
Hormuz
Qeshm (?)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 17 Sty 2017 10:22 

@‌alala‌, byłem w Meszhedzie - samo miasto jest na maksymalnie 2 dni (nawet nie myśl by odwiedzać grobowiec Nadir Szaha, bo to strata pieniędzy i czasu), ale jak już tam dotrzesz to koniecznie przejedź się do wioski Kang. Za taksówkę powinnaś zapłacić nie więcej niż 800 tys. IRR.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości