Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2015 00:38 

Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Szukam osobę, która zechciałaby się ze mną wybrać niskobudżetowo do Azji Pd. Wsch. w październiku. Koniecznie osoba z Krakowa lub okolic, tak żeby się wcześniej dobrze poznać, w wieku do 30 lat.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 24 Cze 2015 20:12, edytowano w sumie 1 raz
poprawa tematu
 Profil Relacje PM off  

🔥 TOP 🔥 Loty do Tajlandii z Krakowa i Warszawy od 1603 PLN 😎✈️🧳 🔥 TOP 🔥 Loty do Tajlandii z Krakowa i Warszawy od 1603 PLN 😎✈️🧳
Zimowy relaks na Cyprze 🌴☀️ 4* hotel z basenem w Pafos za 1772 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🌴☀️ 4* hotel z basenem w Pafos za 1772 PLN
 Temat postu: Re: Azja na jesień
#2 PostWysłany: 08 Kwi 2015 11:22 

Jaki region dokladnie cie interesuje?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Kwi 2015 04:24 

Ja planuję w tym okresie lecieć do Bangkoku i następnie autobusem do Kambodży, dalej Wietnam, Laos i powrót do Bangkoku. Czekam na promocję biletów w Lufthansie...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Kwi 2015 18:53 

niebieski
Rejon mi jest obojętny, byle jak najdalej od turystów. Ogranicza mnie urlop, 3 do max 4 tyg. Jak jesteście z Krk to może spontanie?

#5 PostWysłany: 08 Maj 2015 17:13 

niebieski
Termin wyjazdu to 3-31 października. Zapraszam :)

#6 PostWysłany: 30 Maj 2015 19:20 

Zbanowany
luc4s napisał(a):
Szukam osobę, która zechciałaby się ze mną wybrać niskobudżetowo do Azji Pd. Wsch. w październiku. Koniecznie osoba z Krakowa lub okolic, tak żeby się wcześniej dobrze poznać, w wieku do 30 lat.

Osobiście podróżowałam z osobą poznaną tu na F4F 3 tygodnie przez Indie
Zobaczyliśmy się na 3 dni przed wyjazdem.
Razem planowaliśmy trasę ,razem kupowaliśmy bilety pociągi/samoloty
i robiliśmy rezerwację hoteli.
Wszystko fajnie zgraliśmy i podróż była świetna.
Wcześniej wystarczał skype i telefon.

Ja osobiście będę od ok 8.10- 18.10 w Azji .
Narazie zakupione bilety Dubai -Manilia
Manila - Palawan -Manila potem jeszcze brak planów ,ale myślę nad Chinami
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Cze 2015 10:41 

Jak coś to na październik, listopad jestem chętny proszę o informacje na priv :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Cze 2015 00:37 

niebieski
Szukam jeszcze jedna pewna osobę na wyjazd.

Napisane z telefonu. Nie mam polskich fontow.

#9 PostWysłany: 21 Cze 2015 12:31 

niebieski
Wstępny plan jest taki, zeby polecieć do Indonezji. Poszukiwana jeszcze jedna osoba, płeć obojętna. :)

#10 PostWysłany: 09 Lip 2015 19:35 

niebieski
Jako że kilka osób się wykruszyło z powodu problemów urlopowych, dalej towarzysz/ ka poszukiwani :)

#11 PostWysłany: 12 Lip 2015 21:15 

Hej,
Jestem zaineresowany (on 30lat). Mam trochę doświadczenia w podróży w różnych kierunkach. Proszę o więcej informacji na meila: tooth@interia.eu
Pozdro
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Lip 2015 13:45 

niebieski
Poszedł e mail.

#13 PostWysłany: 14 Lip 2015 00:16 

niebieski
Wstępny plan jest taki, że zwiedzamy Borobudur, następnie Bromo, potem szybko przedzieramy się przez Bali na Lombok, tam chwilę sobie siedzimy, następnie marzy mi się dostać na Sumbę, ale nie wiem co z tego wyjdzie. I na koniec Komodo i Flores. Kolejność może ulec odwróceniu, najbardziej to mnie ta Sumba kręci, bo tam nie ma turystow. Na ten moment jest nas dwie osoby.

#14 PostWysłany: 27 Lip 2015 16:43 

luc4s napisał(a):
Wstępny plan jest taki, że zwiedzamy Borobudur, następnie Bromo, potem szybko przedzieramy się przez Bali na Lombok, tam chwilę sobie siedzimy, następnie marzy mi się dostać na Sumbę, ale nie wiem co z tego wyjdzie. I na koniec Komodo i Flores. Kolejność może ulec odwróceniu, najbardziej to mnie ta Sumba kręci, bo tam nie ma turystow. Na ten moment jest nas dwie osoby.

Plan bardzo ambitny, też miesiąc temu miałem podobny. Ale Indonezja to państwo gdzie nie tak do końca można wszystko zwiedzić tak jak się wszystko zaplanowało. Może dlatego, że trafiłem na Ramadan, może dlatego że w czasie pobytu wulkan eksplodował, a może dlatego że bez powodu dwukrotnie Alior Bank zablokował mi karty płatnicze (swoją drogą to najgorszy bank w jakim miałem konto "Wyższa kultura bankowości" to naprawdę nadużycie z ich strony). Nie wiem ile chcesz na ten wyjazd przeznaczyć pieniędzy, ale nie poruszając się samolotami może czasu nie starczyć na realizację jak dla mnie chyba marzeń. A dodam, że samolot to często najtańsza forma przemieszczania się przy uwzględnieniu całego naciągactwa ze strony tubylców. Transport publiczny prawie nie istnieje, a poza cywilizowanym Bali się czegoś dowiedzieć to spory sukces.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 28 Lip 2015 20:32 

niebieski
Plan się trochę zmienił :) Lecę z WAW do KUL i północ Malezji w 5 dni, potem przelot na Lombok i w lekko ponad 2 tyg. chcę dotrzeć do Jogyakarty. Sumbawę i Komodo chyba odpuszczę z racji kosztów, a Bali tylko tranzytowo. Jako że jestem fotografem, to chcę na Lomboku trochę porobić reportaży. Potem przelot do Singapuru i 4 dni na południe Malezji, a na koniec stopover w Paryżu:)

Gdyby ktoś się pisał, zapraszam, bilety jeszcze są. Zmieniła się data 28.09-23.10

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość