Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sty 2012 00:17 

Witam, mam pytanie tego typu. Mam zwykłą kartę płatniczą Visa electron i chciałbym zarezerwować pokój w hotelu. Słyszałem, że mając taki 3cyfrowy kod z tyłu taką kartę można zastosować i wtedy nie ma żadnych problemów. Czy to prawda? bardzo ważne
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
#2 PostWysłany: 20 Sty 2012 00:21 

dzięki wielkie
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Lut 2012 15:52 

Loty: 96
Kilometry: 101 069
niebieski
miał ktoś ostatnio jakieś problemy przy rezerwacji hostelu na stronce hostels.com ??
Przy mojej rezerwacji wszystko przebiegło sprawnie - wybór daty, hostelu, jak i sama płatność 10% zaliczki. Na maila dostałem potwierdzenie rezerwacji z rozpiską płatności - ile zostało zaplacone oraz ile zostało do zapłaty w momencie zakwaterowania. Wszystko wygląda ok.
Jednak dzień po rezerwacji dostałem maila z, nazwijmy to, BOK hostels.com, iż z rezerwacja nie przeszła i jeśli jestem jeszcze nią zainteresowany to mam jej dokonać raz jeszcze. Kłopot w tym, że wiąże się to z zapłaceniem ponownej 10% zaliczki... Na moje maile z informacją iż wszystko z mojej strony wygląda że rezerwacja została dokonana prawidłowo i nie mam zamiaru ponownie placić za coś za co już płaciłm dostaje kolejne podobne odpowiedzi iż rezerwacje muszę dokonać raz jeszcze...
Sam hostel niestety też nie odpisuje od dwóch dni na moją prośbę o potwierdzenie dokonanej rezerwacji...

Jak u was wyglądały rezerwacje za pomocą hostels.com?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości