Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Gru 2014 01:51 

Witajcie, dokonałem rezerwacji na hostel bookers (dwa różne hostele - Londyn). Podałem wszystkie dane, pieniądze zostały ściągnięte z mojego konta. Rezerwacja jest wyznaczona na luty 2015 roku, karta której użyłem ma va date 1.2015 więc jej ważność kończy się w styczniu. Z jednego z hosteli otrzymałem następującą wiadomość:

Cytuj:
We have received your booking (XXXXXXXX) via hostelbookers.COM unfortunately the Card details you provided will be expire before your arrival and is not valid. As per our Lodge policy we can’t confirm any booking without pre-authorisation of first night amount. You are requested to provide valid Card details ASAP otherwise this reservation will be cancelled & we can’t reserve room for you & we are not responsible for that.

Your urgent reply will highly be appreciated.

Looking forward to hearing from you in this regard.

Many Thanks

Kasa została odjęta z konta, jutro wybieram się do banku i przedłużę ważność karty. Dodam także drugą kartę do systemu hostelbookers

Jak oceniacie sytuację? Nie ukrywam, że zaliczka opiewa na sporą kwotę dla kilku osób.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
#2 PostWysłany: 29 Gru 2014 01:58 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
ale co chcesz żebyśmy ocenili? pojedziesz do banku, wymienisz kartę, prześlesz dane i po kłopocie.

#3 PostWysłany: 29 Gru 2014 01:59 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
i odpisz im opisując sytuację

obu stronom na pewno zależy na utrzymaniu rezerwacji, lepiej zrobisz pisząc do nich niż tutaj
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Gru 2014 02:00 

Okej, dostałem odpowiedź, że nie są w stanie wykonać dla mnie rezerwacji, pomimo pobranej opłaty.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Gru 2014 02:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Podaj im inna karte, z wystarczajaco dlugim okresem waznosci oraz odpowiednia iloscia srodkow na niej by pokryc 1 noc, a bedzie OK.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości