Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Sty 2014 00:09 

witam!
wlasnie zakupiłam bilety w promocji Barcelona- Miami- San Pedro Sula- Nowy Jork- Miami za ok 1500zł.
Mam pytanko co do San Pero Sula i ogólnie Hondurasu.
Czy ktos z was tam był i czy moze napisac co robic? z tego co wyczytałam w miescie generalnie nie ma nic do zobaczenia a bedziemy tam az 3 nocki. Moze jest jakies miejsce gdzie warto pojechac? no i gdzie bedzie moze bardziej bezpiecznie?
Jedziemy w 3 dziewczyny.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 03 Sty 2014 00:12 

niebieski
a ile dziewczyny mają latek ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Sty 2014 00:13 

24 lata , moze lepiej siedziec w hotelu hehehe
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Sty 2014 00:19 

niebieski
myślę że nie ważne gdzie siedzieć ale z kim :)
a co do tematu :

W Hondurasie popularnością cieszą się wyspy i oczywiście jedne z najważniejszych ruin Majów, Copan.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Sty 2014 03:43 

super, szczególnie ten link na dole nas ucieszyl:)
myslalysmy wlasnie o CS tym bardziej ze juz wczesniej korzystalam. Przegladalam profile i troche tam ludzi jest i ma sporo dobry referencji.
Ale jak nie San Pedro to gdzie najlepiej jechać? Mysle o Hondurasie kontynentalnym bo na wyspy pewnie nie jest tanio sie dostac.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Sty 2014 15:50 

hej,

Polecam jak najszybciej zwinąć się z San Pedro Sula - nie jest to zbyt przyjemne miejsce.
A zwinąć się można np. na wybrzeże karaibskie, które polecam:)

http://travelike.pl/2013/05/11/honduras ... -garifuna/

#7 PostWysłany: 18 Sty 2014 13:17 
Awatar użytkownika

niebieski
bartas8891 napisał(a):
Jesli chodzi o wyspe to np Utila dostac sie tam mozna na dwa sposoby jeden to samolotem z lotniska na ktorym ladujesz do Utila. Cena 200USD w obie strony (troche drogo) , druga opcja niedaleko lotniska jest "dworzec" z ktorego dojedziesz do miescowosci La Ceiba za 5USD w jedna strone/osoba (3h). Mozesz zostac tam albo wziac "statek" jak dobrze wam wyjdzie to macie dwie nocki na wyspie wezcie pod uwage ze autobusy na tej trasie nie kursuja co 15min. Nie podrozujcie w amerykanskich busach szkolnych (przemalowane) i nocnych autobusow tez bym nie bral.
Strona lini lotniczych http://www.aerolineasosahn.com/
a to link do autobusow http://utilaguide.com/utilatravel/bus/

mam dwa pytania: znasz koszt z la ceiba na wyspę 'statkiem'? dlaczego odradzasz podróże chickenbusami? w relacjach, które czytam są one polecane jako najtańszy i najbardziej lokalny (czyt. ciekawy) środek transportu. czy miałeś jakieś niemiłe przygody?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Sty 2014 20:33 

http://www.utilaprincess.com/fares.html tutaj masz wszystko opisane, 25 dolców w jedna i 24 z powrotem.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Maj 2014 17:10 
Awatar użytkownika

Loty: 242
Kilometry: 651 170
niebieski
dwa tygodnie temu byłem na Roatanie, leciałem właśnie z San Pedro Sula, za bilety w 2 strony płaciłem poniżej 100$

ajć, dopiero datę zobaczyłem, post można usunąć :/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość