Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 362 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Hej, tu NBA !
#341 PostWysłany: 23 Sty 2024 15:40 
Awatar użytkownika

Loty: 321
Kilometry: 621 737
niebieski
Bedą na 3 w tym roku Kaseya, Goleden 1 ( Sacramento ) i Chase (SF) nie bylo szatni, otwierane są około 1,5h przed meczem, tutaj Garamond ma racje nawet do 1h przed meczem - Kaseya.
- także wszystkie destynacje "dość ciepłe"

ALe z drugiej strony MSG to też hala gdzie są koncerty i inne eventy, może szatnie są, ale ogolnie zakładałbym dla swojego bezpieczeństwa, że nie ma. ALe nie było problemu z wniesieniem kurtki, ale trzeba się liczyć no z przeszukaniem niczym na lotnisku.

Grecja z weekendem za 599 PLN 🤍💙 Loty i 2 noce w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Grecja z weekendem za 599 PLN 🤍💙 Loty i 2 noce w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
Ucieczka na rajską Dżerbę 🌴🏊‍♂️ All inclusive w 4* hotelu za 1691 PLN Ucieczka na rajską Dżerbę 🌴🏊‍♂️ All inclusive w 4* hotelu za 1691 PLN
#342 PostWysłany: 18 Lut 2024 14:40 
Awatar użytkownika

hej, próbuje kupić bilety na Miami - Portland na FL i przechodzi mi płatność (pieniądze schodzą z karty), natomiast po 10-15min dostaje @, że nie mogą zrealizować tego zamówienia (zamówienie znika) - kupowane przez seatgeek. Co jest nie tak?
 Profil Relacje PM off
JIK lubi ten post.

#343 PostWysłany: 18 Lut 2024 15:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Pisz do supportu albo spróbuj wybrać inny bilet. Seatgeek raczej tylko pośredniczy w sprzedaży. Na sam koniec i tak musisz się zalogować na ticketmaster i "przyjąć" transfer biletu. Może z tym konkretnym biletem jest coś nie tak.
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 21 Lut 2024 23:05 
Awatar użytkownika

HON fly4free
5 dni.
5 miast.
5 spotkań NBA.
Trochę na wariackich papierach, ale wrażenia bezcenne.
ImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
13 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#345 PostWysłany: 02 Kwi 2024 17:23 

Loty: 115
Kilometry: 138 119
niebieski
Ktoś ma doświadczenie z kupowaniem biletów na Chicago Bulls? Mecz za tydzień na ticketmaster 35+opłaty. Czekać czy brać już teraz? Ostatni mecz zasadniczego z New York. Kincks.
 Profil Relacje PM off  

#346 PostWysłany: 08 Wrz 2024 16:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Heja nicponie! :) Mam kilka pytanek. Może moglibyście dopomóc człowiekowi w potrzebie? :)

1. Kiedy najlepiej kupić bilet na ten konkretny mecz NBA, tak by zapłacić jak najmniej?
Czy czekać z zakupem do dnia, w którym odbędzie się mecz? Czy kupować od razu po rozpoczęciu sprzedaży? Będę w Nowym Jorku w dniach 9-15 października, więc jest to jedyny mecz na jaki mogę pójść.

PRESEASON:
New York Knicks v. Minnesota Timberwolves
Niedziela, 13 października 2024
Madison Square Garden, New York
https://www.ticketmaster.com/preseason- ... ?brand=nba

2. Czy wpuszczą mnie na mecz z dużym aparatem fotograficznym?
Jeśli nie, to czy w Madison Square Garden będzie możliwość zostawienia go gdzieś na czas meczu?

3. Czy będzie miejsce w Madison Square Garden, w którym można zostawić plecak?
Bo chyba nie wpuszczą mnie z nim na mecz?
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 11 Wrz 2024 09:44 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
Cześć, gamoniu @ELBE! :D

1. Na mecz preseason raczej nie powinno być problemy z zakupem, nawet w dniu meczu, wtedy ktoś z resale może wystawić naprawdę za grosze. Posonduj przez ten miesiąc jak zmieniają się ceny :-)

2. Na 99% nie wpuszczą, zostawić też nie ma gdzie

3. W MSG nie ma bag storage, więc będziesz musiał poszukać zewnętrznych szafek, może na PENN Station?
ELBE lubi ten post.
ELBE uważa post za pomocny.

#348 PostWysłany: 11 Wrz 2024 22:15 
Awatar użytkownika

niebieski
@maczup
Dzięki za odpowiedzi ancymonku. :P Są bardzo pomocne. Przebadam wszystkie tematy tak ja radzisz.

Sprzedaż biletów na ten mecz zaczęła się wczoraj. Najniższa cena za bilet obecnie to 333,64 zł. Jest to miejsce daleko od parkietu. Wstrzymam się z zakupem, bo wolałbym zapłacić mniej.

Czym się różnią mecze przedsezonowe od sezonowych?
Może w tych pierwszych nie będą grać największe gwiazdy? Nie znam się na NBA. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda na żywo.
 Profil Relacje PM off  

#349 PostWysłany: 12 Wrz 2024 15:01 
Awatar użytkownika

niebieski
@ELBE
Ad. 1. nie ma reguły bo to zależy od spotkań, I tego co się może dziać około, jak się np. okaże że to może być mecz w którym LeBron, Curry, czy Giannis będą bić allNBA rekord to cena mocno poszybuje do góry, ale wiadomo, że to będzie wiadomo, kilka dni przed meczem.
Preseason w MSG to nie powinno być jak na standardy MSG drogie, ja bym ogólnie kupował jak ciebie będzie stać, bo to nie jest mecz podwyższonego zainteresowania. Moze przed meczem się trafic jakies fajne miejse w fajnej ceni, ale mówie, to jest preseason tam powinny być pustki ogólnie także takich fajnych ofert wcale nie musi byc duzo, a moze nawet w ogóle.
Jeśli nie jara cie Knicks, ani Sota, ani nie masz cisnienia na MSG, to popatrzylbym czy Nets nie graja w Barclays bo bedzie taniej i lepiej.

Ad.2 i3 Wpuszczą pod warunkiem, że nie będziesz miał go np. w plecaku, wtedy może być problem. raczej nakażą Ci wyjęcie aparatu z plecaka i zostawienie plecaka w jakimś miejscu. Niekoniecznie to miejsce będzie na hali. Ja widzialem w Kali azjatów z wielkimi aparatami, gimbalami DjII, ale wszysystko musiało być zasadniczo w etui, a nie w plecakach.
Czy będzie jakaś szatania, czy jakiś depozyt - niekoniecznie. Pamietam, że ten temat juz tu opisywałem i będąc na meczu MSG w styczniu , a wiec zimno, nie bylo szatni, nie było depozytu - nie zauważyłem. Na meczu w Kalifornii depozyty były poza halą, ale "jakby" organizowane przez klub. Ja na twoim miejscu, żeby nie bylo problemów, bym przyjechał na halę z apararatem w etui, ale tyle.

Ja na preseason nie byłem, ale nie licz na ogólnie s5, może sie zdarzyć ze bedą mocne składy, ale wcale tak nie musi być. moze sie zdarzyć, że gwiazdy zagraja 5-15 minut, no to sa takie towarzyskie spotkania. przed sezonem. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy cała otoczka wygada tak samo jak podczas sezonu zasadniczego.
330 zł za bilet daleko w MSG, to cena uczciwa, niestety. ogolnie w Nets miałbys cene zaczyanajce sie daleko w sektorach od 20-25 dolarów.
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#350 PostWysłany: 13 Wrz 2024 14:48 
Awatar użytkownika

niebieski
@Robaku dzięki za odpowiedzi! :)

Robaku napisał(a):
to nie jest mecz podwyższonego zainteresowania. Moze przed meczem się trafic jakies fajne miejse w fajnej ceni, ale mówie, to jest preseason tam powinny być pustki ogólnie także takich fajnych ofert wcale nie musi byc duzo, a moze nawet w ogóle.

Czy nie powinno być na odwrót niż napisałeś? Skoro na meczu przedsezonowym powinny być pustki, to czy ofert w fajnych cenach nie powinno być dużo?

Cytuj:
Jeśli nie jara cie Knicks, ani Sota, ani nie masz cisnienia na MSG, to popatrzylbym czy Nets nie graja w Barclays bo bedzie taniej i lepiej.

Będzie także poniższy mecz w dniach, w których będę w NY [9-15 październik]. Czyli mam do wyboru KNICKS i NETS. Bilety na NETS są faktycznie znacznie tańsze.

Brooklyn Nets v. Washington Wizards
(Preseason Game)
Mon • Oct 14 • 7:30 PM
Barclays Center, Brooklyn, NY
https://www.ticketmaster.com/brooklyn-n ... 0CBD3431C4

Dlaczego mówisz, że na NETS będzie lepiej niż na KNICKS?
Która z tych drużyn jest lepsza?

Chciałbym zobaczyć po raz pierwszy w życiu na żywo prawdziwy mecz NBA, by przeżyć to co oglądałem dotychczas jedynie w mediach.
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 13 Wrz 2024 17:29 
Awatar użytkownika

niebieski
No ale powiedzmy sobie tak, że nadal to jest MSG i jeśli nie aspirujesz na I rząd albo na pierwsze 5 rzędów przy boisku, bo ogolnie MSG to koszt najniżej (w sensie upper upper row) to tyle ile mówisz, i poiwedzmy te wzrosty cenowe to sa na dobrych sektorach i dlatego, ze to mecz przedsezonowy to np. rząd przy boisku nie kosztuje 2k dolarów tylko pewnie bys mogl kupic za 800 dolarów.
To male zainteresowanie i ceny nie mają przełożenia na jakieś ostatnie rzedy w upper lowach.

Ja bym szedl na Nets z dwóch powodów, to jest kurde nowa hala, MSG jest niewyagodne, w porównaniu z nowymi halami jak Chase Center( w sF) czy Golden 1 ( W Sacramento) to totalnie MSG nie robi wrażenia, ja wiem, że historia sportu i w ogole, ale ceny na Knicks są horrendalnie wysokie, a sam komfort ogladani z wysokich rzędów w MSG jest niski.
Cena + komfort to jest cos co przemawia za Nets, ale jesli chcesz koszykowke na wysokim poziomie to mecz Knicks + Sota to normalnie w sezonie zasadniczym bylby sztosowy mecz.
Jeśli sie budzetujesz na jeden mecz to idź na tanszy w lepszym sektorze, Wizards też będą slabi w tym sezonie, ale majac ograniczony budzet to wolalbym 300 zl - 350 zl wydać na lepszy sektor w Barclays, niż na upper low w MSG. Bo siadajac w lichym miejscu w MSG i tak będzie głownie patrzył na ekran, a nie na boisko.
ELBE lubi ten post.
ELBE uważa post za pomocny.

#352 PostWysłany: 23 Paź 2024 14:32 

niebieski
Pod tym linkiem poniżej można kupić bilety na NBA Global Games w Paryżu w styczniu 2025
Będzie mozna zobaczyć Jeremiego Sochana bo jego San Antonio zagra z Indianą :)
Będą dwa mecze: w czwartek 23-go i w sobote 25-go

https://www.ticketmaster.fr/en/manifest ... =732410419

Link podobno pochodzi z newslettera Indiana Pacers bo oficjalna sprzedaż będzie jutro i tylko dla tych, którzy wylosowali taką możliwość :)
 Profil Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.

#353 PostWysłany: 01 Paź 2025 17:28 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 232
Kilometry: 494 251
Pokonało mnie dziś kupowanie biletów na grudniowe derby LA. Ticketmaster nie próbuje nawet pobrać kasy, testowałem na trzech kartach, w tym kredytowej. Nie daje się też wybrać PayPala - tyle na desktopie.

W apce jest jeszcze lepiej - mówi że te bilety nie są w ogóle dostępne online. Czy to jest jakiś tymczasowy błąd sprzedawcy czy czegoś nie ogarniam, nie wiem, VPN? Z góry dzięki za podpowiedź.

p.

#354 PostWysłany: 01 Paź 2025 19:08 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Oprócz ticketmaster masz przecież inne możliwości?
Próbowałeś StubHub, Seat Geek lub Vivid?
 Profil Relacje PM off
puhacz lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#355 PostWysłany: 01 Paź 2025 19:10 

Loty: 95
Kilometry: 189 103
niebieski
Edit . To co napisal wyzeǰ Garmond

A jak się ceny mają na
http://www.vividseats.com ..?

Obserwuje Miami na listopad i lepsze mają ceny niż w ticketmaster.
Poza tym dają jakiś promo code 10 % przy pierwszej rejestracji
 Profil Relacje PM off
puhacz lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#356 PostWysłany: 02 Paź 2025 04:52 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 232
Kilometry: 494 251
Garmond napisał(a):
Oprócz ticketmaster masz przecież inne możliwości?

No właśnie nie wiem czemu ubzdurałem sobie, że tm ma wyłączność na te rozgrywki.
Dzięki za pomoc, na vividzie było taniej a co ważniejsze - przeszło.

p.
Garmond lubi ten post.

#357 PostWysłany: 03 Paź 2025 14:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Szukam 2 zaintersowanych do współdzielenia NBA Pass na ten sezon.
Oficjalna cena obecnie to 540 PLN.
(chyba że ktoś zna inne rozwiązania)
Szczegóły na priv.
 Profil Relacje PM off
Muton lubi ten post.

#358 PostWysłany: 18 Paź 2025 08:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Z kodem NBANEWCUSTOMER 35% zniżki na NBA League Pass!

Podobno dla stałych bywalców też działa.

Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#359 PostWysłany: 18 Paź 2025 11:15 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ponawiam zatem pytanie, czy ktoś jest zainteresowany wspólnym zakupem?
Bez kombinacji na polskiej stronie wychodzi 351 PLN.
Przy 3 osobach będzie 117 PLN od osoby na cały sezon (15 PLN za miesiąc)
 Profil Relacje PM off
sliwa122 lubi ten post.

#360 PostWysłany: 18 Paź 2025 11:22 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Chetny jak sie znajdą 3 osoby
 Profil Relacje PM off
Garmond lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 362 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość