Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 71 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 20 Sie 2012 19:47 
Awatar użytkownika

Loty: 129
Kilometry: 278 766
niebieski
Cytuj:
tropical jest z gran canarii a dorada z teneryfy.

Pozwolę się nie zgodzić. Oba są z teneryfy. Choć faktycznie na GC jak by Tropical popularniejszy, a na Teneryfie Dorada.

Co do zakwaterowania to mając samochód wszędzie będzie dobrze. Na GC wszędzie blisko.

Etihad Airways + Sheraton = urlop w Katarze za 2790 PLN 🌤️⛱️😎 Etihad Airways + Sheraton = urlop w Katarze za 2790 PLN 🌤️⛱️😎
Zimowy relaks w Agadirze 🌴🌊 Stylowy 4* hotel blisko centrum za 1929 PLN Zimowy relaks w Agadirze 🌴🌊 Stylowy 4* hotel blisko centrum za 1929 PLN
#22 PostWysłany: 20 Sie 2012 21:14 

Zbanowany
Cześć Witam ! Jestem nowym użytkownikiem strony fly4free i chciałbym pomóc w sprawie noclegów , ponieważ prowadzę placówkę biura podróży mam dostęp nie tylko do tradycyjnych booking com ale np. do platformy TUI bedsonline na której oczywiści niektóre hotele pokrywają się ze stroną booking ale wiele jest innych jeżeli napiszecie mi jaki konkretnie was interesuje termin , postaram sie coś wam znaleźć , może wam się spodoba , a poza tym można tam również zarezerwować transfer do hotelu lub samochód , pozdrawiam Arek
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 26 Sie 2012 16:27 

witam, ja mam pytanie odnośnie noclegu. Chodzi mi o pokój jednoosobowy w terminie od 28 sierpnia do 4 września. Najlepiej jak najbliżej plaży z odzielną łazienką. Na booking com wyskakuje mi mnóstwo pokojów 2-3 osobowych, jest taka wyszukiwarka, która pokaze tylko i wyłącznie pokoje dla singli? Cena jaką chcę zapłaci to do 1000 zł.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 26 Sie 2012 16:36 

niebieski
na bookingu da się ustawić kolejność wyświetlania ofert według np. cen za pokój jednoosobowy.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 27 Sie 2012 10:22 

luki napisał(a):
Cytuj:

Pozwolę się nie zgodzić. Oba są z teneryfy. Choć faktycznie na GC jak by Tropical popularniejszy, a na Teneryfie Dorada.

Co do zakwaterowania to mając samochód wszędzie będzie dobrze. Na GC wszędzie blisko.

Ja również się nie zgodzę, rozmawiałem z miejscowymi i twierdzą że Dorada - Teneryfa, Tropical - Gran Canaria.

Ja nocowałem w Las Palmas przy plaży Las Canteras, hostel Pension Plaza

#26 PostWysłany: 21 Paź 2012 11:34 

Loty: 62
Kilometry: 125 254
jeśli ktoś szuka ciszy i spokoju polecam Balito Beach/ Marina Apartaments - pomiędzy Patalavaca a Puerto Rico.Hotel przyklejony do skały nad samym morzem, a morze tak szumi że w nocy nie można spać;) a z balkonu widać Teide na Teneryfie.Cena - śmieszna - o ile pamiętam jakieś 25 euro za noc za pokój z salonem i aneksem kuchennym( ja byłam sama ale w dwie osoby to już za darmo).Przystanek autobusowy pod hotelem.Do fajnej plaży 10 min spacerkiem, na plaży kulturka bo przyklejona do norweskiego hotelu; parę sklepów,restauracji,SPAR. Ogólnie hotel ma strasznie złe opinie na holidaywatchdog np ale głównie od Anglików co brali all inclusive ;-) ja naprawdę polecam!!! można jeść śniadanie na balkonie z widokiem na ocean.Acha,byłam w budynku głownym.Bukowane przez hotels4u.Jeśli ktoś ma jakieś pytania,chętnie odpowiem;)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 13 Lis 2012 12:32 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Ja również szukałem jakiegoś pokoju w okresie kilku dni w grudniu na nasz wyjazd jednak ceny nie rozpieszczały. Zależy mi na tym by zaparkować autko blisko hotelu i szukając sporo zdecydowaliśmy się na dwójkę z dzieloną łazienką w "Pension Ibiza" w Las Palmas. Za 4 doby za 2 osoby 450 zł. Potrzebujemy się tylko wyspać w łóżkach i wykąpać i coś wrzucić na ruszt (mikrofalę) :D

Ponadto pojawia się u nas mały problemik. Okazuje się, że na pierwsze 2 dni (4 i 5 grudnia), które chcieliśmy spędzić na łonie natury (kempingach) są po prostu wymagane państwowe pozwolenia :shock: - zapytania można składać przez internet (tylko o dostępność miejsc), trzeba wskazać max. 3 miejsca z listy a zapytanie złożyć min 7 dni przed przyjazdem, a dla podróżników idących w góry 10 dni wcześniej (można rozbić tylko w tym przypadku namiot nie dłużej ni na 24h). Następnie trzeba jechać osobiście z dokumentem tożsamości do Las Palmas i odebrać pozwolenie na biwakowanie.

Wszystko super... tylko, że przylot mamy po 16 a biuro czynne jest do godz 14.30 :( , dodatkowo ten czas na GC będzie jak festyn, zleci się sporo turystów na pola namiotowe by poobcować z naturą bo po kolei mają tam 2 święta (6 i 8 grudnia) i sklepy będą nieczynne, taki tam ich długi weekend :roll: Wolę nie wiedzieć jakie są tam mandaty :?

Powyższe informacje uzyskałem telefonicznie od biura ds. turystyki Ambasady Hiszpanii.

Zostaje nam Couchsurfing. Wyjścia nie mamy :)

Szykuje się ciekawy wyjazd. Zdam videoreację jak wrócimy 8-)

#28 PostWysłany: 05 Sie 2013 19:24 

witam!
wybieram się pod koniec wrzesnia na GC. jakaś aktualizacja odnośnie noclegów? może jakieś polecenia?
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 10 Wrz 2013 20:02 

Loty: 40
Kilometry: 67 613
niebieski
będąc w styczniu na GC spałem w Koala Garden Suites w Maspalomas
http://www.hotels4u.com/HotelInfo.aspx? ... SearchRef=

całkiem przyjemnie, z tarasu prawie można było skakać do basenu :) na basenie najwiecej 3 osoby :)
jedyny minus to mrówki , aczkolwiek nie przeszkadzały nam wcale

teraz na listopad wzięliśmy Vista Oasis http://www.hotels4u.com/HotelInfo.aspx? ... SearchRef= w Sonnenland niedaleko Koali , więc po powrocie będe miał porównanie :)

#30 PostWysłany: 07 Lis 2013 00:42 

Potwierdzam Koala Garden Suites w Maspalomas to dobry wybór. My byliśmy bardzo zadowoleni.
Witaj Łysolek widzę ze w tym roku znowu GC. Wydaję mi się że spotkaliśmy się któregoś dnia w Hyper Dino w Maspalomas ;-) ale może tylko mi się wydawało.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 07 Lis 2013 07:56 

a jak tam w ogóle jedzenie itp. w koala? no kwiecien chcemy własnie ten hotel zabookowac...
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 07 Lis 2013 17:57 

Mieliśmy wykupione tylko noclegi. Wyżywienie można zawsze później dokupić ale zrezygnować już się da ;-). Aneksy kuchenne są dobrze wyposażone choć za pierwszym razem trudno je znaleźć. Są schowane w szafie ;-)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 07 Lis 2013 20:57 

My weźmiemy HB.... ostanio na teneryfie braliśmy hotel bez jedzenia i w sumie wyszło to samo jak bysmy wzieli HB. obiady w restauracji tez kosztują a i gotowanie samemu nie jest wiele tansze... w koncu po to są wakacje żeby sobie nie żałować....
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 07 Lis 2013 20:58 

a pokoje polecasz szczególnie jakąś czesc hotelu? lub odradzasz? czy nie ma znaczenia?
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 11 Lis 2013 18:50 

Znajomi mieli wykupione posiłki i codziennie musieli stawiać się o określonych porach w ośrodku co bardzo komplikowało swobodne spędzanie czasu. My mieliśmy wypożyczone auto. Zakupy w lidlu na śniadanko i w drogę na cały dzień po wyspie. W ciągu dnia obiad codziennie w innej części wyspy i kolacja na tarasie w własnym zakresie. Pamiętaj że hotel jest sporo oddalony od plaży i innych atrakcji. Pokoje w sumie wszystkie takie same a obsługa bardzo miła zawsze pomogą w każdej sytuacji.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 20 Lis 2013 19:40 
Awatar użytkownika

luki napisał(a):
Cytuj:

nie wiem skąd taką informację wziąłeś, tropical jest produkowany pod las palmas w okolicach szpitala psychiatrycznego. dorada na teneryfie.

swoją drogą Dorada i Tropical należą do tej samej kompanii piwnej.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 31 Mar 2015 11:44 

niebieski
Witam,

zarezerwowałam bilety na Gran Canarie na styczeń przyszłego roku (ferie zimowe) Chciałabym jedną noc spędzić w jakims tanim hoteliku niedaleko lotniska (przylot ok. 22ej) - bedziemy wypożyczać auta a dopiero na drugi dzien przejechac na południe wyspy do hotelu docelowego. Czy możecie podpowiedzieć, zasugerowac jakis fajny i niedrogi hotel *** z HB dla 2+1?
W te ferie byłam na Teneryfie i szukając noclegów z dużym wyprzedzeniem trafiłam na naprawdę dobre ceny.

Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 13 Kwi 2015 08:09 

niebieski
Możecie coś podpowiedzieć odnośnie wcześniej wspomnianego Koala Garden? gdzie najlepiej auto zostawić?Dojazd w miarę łatwy z lotniska? Mam jakiegoś gpsa offline w tel, ale przylatuje Norwegianem o 21 i czuje, że z miejscem będzie ciężko

www.amigoucieka.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 13 Kwi 2015 14:18 

niebieski
Tam jest takie wielkie rondo, na planie podpisane Calle Leo i wokół niego się parkuje. Miejsc nie powinno zabraknąć, najwyżej będzie dalej od wejścia na teren.
 Profil Relacje PM off
Dziewon uważa post za pomocny.

#40 PostWysłany: 17 Wrz 2015 10:19 

Szukam hotelu/apartamentu na Gran Canarii na 18.11 - 25.11. Ktoś poleci coś, i najlepiej jakie miasto wybrac?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 71 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości