Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Paź 2024 11:39 

Witam,
podzielę się swoim doświadczeniem z odprawą w liniach Firefly. Leciałem na odcinku BKI - SZB. To jest linia zależna od MH. Na mój lot można było kupić bilety zarówno w Firefly, jak i w MH. W Firefly cena była niższa.

Bilety kupiłem na ich stronie. Następnie pobrałem apkę, aby zrobić odprawę online. I tutaj pojawił się problem, ponieważ na etapie dodawania danych pasażera, przycisk "dalej" czy też "zapisz", nie działał i nie było możliwości dokończenia procesu check-in.
Napisałem na czacie z poziomu aplikacji. Po weryfikacji dostałem info, że powinno być ok i żeby spróbować jeszcze z poziomu online na przeglądarce. Tam, po wpisaniu danych rezerwacji i nazwiska, wyskoczyło info, że odprawa została już zamknięta:-)

Po kolejnym kontakcie na czacie dostałem od nich linka, pod którym bez problemu dokończyłem odprawę.

Z jednej strony problemy, ale z drugiej strony super kontakt i załatwienie sprawy na czacie, podobnie jak w Scoot.
 Profil Relacje PM off  

City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎 City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎
Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN
#2 PostWysłany: 25 Paź 2024 12:50 

Loty: 475
Kilometry: 714 983
złoty
czy ten otrzymany link był spersonalizowany czy kierował do ogólnej strony?
katka256 lubi ten post.
katka256 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 25 Paź 2024 13:11 

Kierował do strony ogólnej, tej samej, na której mi wywalało info, że odprawa jest już zamknięta
https://booking.fireflyz.com.my/webcheckin.aspx

Wydaje mi się, ale pewności nie mam, że pola tzn. numer rezerwacji i nazwisko były już uzupełnione i wystarczyło tylko zatwierdzić, więc mogło dojść do jakiejś personalizacji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości