Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Sty 2016 21:03 

Szukam zaintesowanych wyjazdem na Filipiny
Termin : maj/czerwiec 2016
 Profil Relacje PM off
jaroiwan lubi ten post.

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#2 PostWysłany: 24 Sty 2016 21:32 

platynowy
Przed ostatecznym wyborem tego terminu zerknij na prognozy pogody.
Może się okazać, że w zależności od regionu trafisz na porę deszczową:)

https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_o ... mate_types
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Sty 2016 23:58 

Mam
Tam znajomych. Pora deszczowa to nie jest taka pora, w ktorej caly czas pada deszcz. Ten termin jest przemyslany
 Profil Relacje PM off
jobi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 05 Kwi 2016 07:01 

Hej! Ja wybieram się na Filipiny! 14 maja przylatuje do Manili i planuje tam pobyć ok 2-3 dni, a później polecieć do Palawanu, do ok 23 maja. Lot do Dubaju mam 24 maja.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Kwi 2016 08:16 

pauamoradis napisał(a):
Hej! Ja wybieram się na Filipiny! 14 maja przylatuje do Manili i planuje tam pobyć ok 2-3 dni[...]

Dobrze ten pomysł pozostania tyle czasu w Manili sobie przemyśl. Chyba, że to Twój niepierwszy raz na Filipinach i wiesz na co się piszesz :)
 PM off  

#6 PostWysłany: 05 Kwi 2016 09:01 

plany to plany, od tego są opinie innych ludzi, którzy byli. Planowałam zostać 'tak długo' ze względu na couchsurfera, który chciał mi pokazać Manilę. Ale może uda się skrócić pobyt. Dalej planuję lecieć na Palawan i tam spędzić większość czasu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Kwi 2016 09:41 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
Tam nie ma nic do oglądania. Szkoda czasu.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Kwi 2016 23:03 

Wróciłam z Filipin w środę i Manila mnie odstraszyła dwukrotnie! Nie ma co tam siedzieć, chyba że ciekawi Cię życie w slumsach albo hiper mega długie korki. Na http://gadulec.me/ niebawem będą pojawiać się posty o Filipinach - zapraszam.

Odwiedziłam Bohol, Pamilacan, Panglao, Camiguin oraz tarasy ryżowe Banaue i Batad 13 dni w tym 1,5 dnia w Manili (stałyśmy głównie w korkach w sumie i odsypiałyśmy).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 24 Kwi 2016 04:07 

Planowana wycieczka na Filipiny (Maj lub Czerwiec 2016). Wybieram się ja i wstępnie chęć wyraził też kolega z innego portalu podróżników, ale jeszcze nie potwierdził na 100%. Mogę dołączyć do grupy lub może ktoś chciałby dołączyć do Mnie? Pozdrawiam, Jarek
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości