Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Kwi 2026 14:51 
Awatar użytkownika

niebieski
  • Generalnie obojętne, z tym, że w środku wakacji , w tym terminie - sam dolot do lotniska wylotowego może nie być najtańszy

Dokąd
  • Azja centralna, najlepiej Taszkent/Szymkent/Osz/Duszanbe/Biszkek/Almaty

Data wylotu
  • 15.08.2026

Data powrotu
  • 23.08.2026

Długość pobytu
  • 7-8

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • FlyOne z RMO 1200 do TAS (było na forum), ew. Biszkek z Turcji ~1000 PLN

Dodatkowe informacje
  • Mam praktycznie sztywny termin na ten wyjazd od weekendu 15.08 do 23.08 (ewentualnie jeszcze wchodzi w grę +`1 dzień urlopu, pt lub pon). LOT do TAS bardzo drogi, generalnie sprawdzałem sporo opcji AZAL, oczywiście PC z różnych lotnisk, teraz chyba najtaniej wychodzi ta opcja z Kiszyniowa by flyone, która była wrzucana na forum, niemniej mam tam problem z dolotami tak aby nie zawadzić o większą liczbę urlopu. Może ktoś dla sportu wymyśli jakąś inną sensowną kombinację w tym terminie, ewentualnie ma coś upatrzone i się podzieli.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości