Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Eindhoven
#21 PostWysłany: 30 Cze 2012 00:36 

Witam, we wrześniu lece do Eindhoven i myślimy nad noclegiem. Hotele na booking.com są raczej drogie (przynajmniej jak na niskobudżetowy wyjazd) i ma pytanie: czy da sie na miejscu, w Eindhoven, łatwo znaleźć jakiś pensjonat bądź tani hotel na nocleg? Czy raczej jest to takie "oblężone" miasto, że wszystko moze byc zarezerwowane?
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#22 PostWysłany: 30 Cze 2012 15:30 

Boq napisał(a):
Witam, we wrześniu lece do Eindhoven i myślimy nad noclegiem. Hotele na booking.com są raczej drogie (przynajmniej jak na niskobudżetowy wyjazd) i ma pytanie: czy da sie na miejscu, w Eindhoven, łatwo znaleźć jakiś pensjonat bądź tani hotel na nocleg? Czy raczej jest to takie "oblężone" miasto, że wszystko moze byc zarezerwowane?

W zeszłym roku odkryłam mały pensjonat w Eindhoven - B&B Raku. Mają 4 pokoje 2-osobowe i chyba 1-osobowy. Cena za nocleg 30 euro/ os. Nie wiem jak z dostępnością pokoi, bo zawsze rezerwowałam telefonicznie, ale chyba można zarezerwować przez ich stronę internetową. W cenę wliczony jest podatek turystyczny i śniadanie. Wi-Fi, kawa i herbata za darmo. A w kuchni jest do dyspozycji lodówka i mikrofalówka. Mają fajny ogródek, w którym można posiedzieć po całodziennym zwiedzaniu miasta.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 03 Sie 2012 15:41 

Lece do Eindhoven pod koneic września piątek poniedziałek. Gdzie najlepiej sie zatrzymać? a może przedłużyć sobie gdzieś tripa dalej??
Z góry dziekuje za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 03 Sie 2012 16:09 

Eindhoven samo w sobie nie ma wiele do zaoferowania. Na którtki wypad poleciłbym miasteczko Breda niedaleko albo wybrać się na jednodniówkę do amsterdamu - sprawdź bilety całodniowe na PKP - jeżdżą szybko i często - koszta w miare rozsądne. Kupowałem bilety w jakiejś sieci marketów jednodniowe na PKP za 16 euro w promocji w czerwcu.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 05 Sie 2012 23:46 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
W środę bd w Eindhoven, zależy mi nakupić 6 kart dniowych 24h na koleje w holandii.

Czy oferta w hema jest aktualna?

http://nsdagkaart.hema-actie.nl/

Może inne sklepy mają tą ofertę, proszę o informacje, będę wdzięczny.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 06 Sie 2012 02:02 

http://www.booking.com/hotel/nl/budgeth ... 2f9;dcid=1

Przystępne ceny i znośne warunki.

#27 PostWysłany: 30 Sie 2012 23:01 

CO to jest ta HEMA? Lece z Londynu do Eindhoven. Dalej na weekend do Nijmegen, Jakieś porady jak się tam dostać?
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 30 Sie 2012 23:51 

niebieski
Hema to jest chyba najpopularniejsza sieć sklepów w Holandii. znajdziesz tam ubrania, jedzenie, artykuły szkolne, alkohol, ręczniki czy bilety, a większość tych produktów jest ich własnej marki.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 21 Wrz 2012 10:12 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
W listopadzie wybieram sie do eindhoven i chcialbym na jeden dzien wyskoczyc do amsterdamu, ma ktos jakis sprawdzony sposob zeby sie tam dostac? Przylatuje w poniedzialek przed poludniem chcialbym jechacdo amsterdamu i we wtorek wrocic do eindhoven. Moze ktos ostatnio pokonywal ta trase i wie jak sprawa wyglada to prosilbym o kilka wskazowek ;) slyszalem o jakims busie ktory wozi w jedna strone za 10e ale nie pamietam gdzie to wyczytalem i ciekawe czy to w ogole prawda :)

#30 PostWysłany: 21 Wrz 2012 10:48 

Konrad91, jakbyś przejrzał forum to byś znalazł dział "Jak dojechać z/na lotnisko" a w nim gotowe odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:03 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
No wlasnie nie widzialem nic co odpowiedzialoby mi na moje pytanie dlatego spytalem tutaj, myslalem ze ktos ma jakies swiezutkie informacje ;)

#32 PostWysłany: 14 Paź 2012 23:34 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
ciule z ryanaira skracaja pobyt. z 15.40 przesuneli mi powrot na 13.25 30 listopada. biorac pod uwage wypad 28-30 i przejazdy z amsterdamu to juz kompletnie ucinaja ostatni dzien ;/ jak ktos sie wybiera radze sprawdzic maile

konrad91 napisał(a):
No wlasnie nie widzialem nic co odpowiedzialoby mi na moje pytanie dlatego spytalem tutaj, myslalem ze ktos ma jakies swiezutkie informacje ;)

jest na forum i w temacie kupe informacji o tym ze jedzi pociag albo autobus. wystarczy poszukac . 30pare euro w 2 strony najtaniej.

#33 PostWysłany: 15 Paź 2012 22:16 

niebieski
Witam. jedna ale chyba bardzo istotna informacja. Właśnie wróciłem z Eindhoven, w zasadzie cudem zdążyliśmy na samolot. Czekaliśmy sobie w centrum przy Media Markt na autobus 401. Była 18.00 i nic nie jechało. Podszedł do nas pewien Holender i pomimo naszego "no spik" uparł się i dopiął swego. Okazało się, że w dniach od 14.10 do 20.10. autobus ten jedzie inną trasą. Startuje z tyłu dworca PKP i omija pierwsze trzy przystanki w tym Centrum i Stadion PSV. Ale tylko w drodze na lotnisko. My zdążyliśmy, opatrzność Boża nad nami czuwała. Na pokład samolotu weszliśmy 15 minut przed odlotem, na lotnisku byliśmy 28 minut przed odlotem. Pozdrawiam

#34 PostWysłany: 15 Paź 2012 23:00 
Awatar użytkownika

Też się dzisiaj zdziwiłem nową trasą 401. Coś mnie podkusiło, żeby nie iść już z rynku pod stadion tylko prosto na dworzec autobusowy i pojechać wcześniej na lotnisko. Cały dzień miałem problem z dojazdem do Ein. Najpierw seria nieudanych podjazdów na stopa, potem jakaś wielka awaria kolejowa koło Dordrechtu i odwołane pociągi do Eindhoven... Nie chciałem już kusić losu i pojechałem wcześniej z dworca i widać na szczęście bo 401 miało zmienioną trasę.
Chociaż o tym dowiedziałem się dopiero teraz. Jak jechałem, myślałem po prostu, że tylko mój autobus jedzie skróconą trasą bo był trochę spóźniony..

P.S.
Dobrze, że zdążyliście. :)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 16 Paź 2012 00:28 

niebieski
Witam. Też się cieszyliśmy jak dzieci aczkolwiek nie takie były plany. Zero pamiątek na lotnisku, biegiem przez odprawy a i tak na ostatni dzwonek. Naprawdę bardzo pomógł nam ten Holender a myślimy , że to los od niebios. Mimo wszystko było super. Widzę , że i kolega miał wielkie problemy z dotarciem na lotnisko. Ale co tam jest dobrze. Tylko pamiętajcie o tej zmianie. W autobusie była informacja, że będzie tak do 20.10.2012. Pozdrawiam

#36 PostWysłany: 23 Paź 2012 14:07 

Mam zamiar kupić bilety na styczeń.2 dni na miejscu.Ale zero tutaj informacji co zwiedzić co zobaczyć.Jedynie o stadionie jest wzmianka,ale mnie pusty stadion nie interesuje.
Może coś podpowiecie bo na razie to się wstrzymuję z zakupem biletów.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:09 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Piszesz tak, jakbyś miał jakieś pretensje do Forumowiczów. Myślę, że wystarczy wspomóc się magicznym Google i wszystko będziesz wiedział. Trochę więcej pokory, dziambel.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:44 

niebieski
Witam. Bo generalnie tam nie ma zabytków, Eindhoven bardzo ucierpiało w czasie II wojny i dominuje tam raczej nowe budownictwo. Ale zgodnie z tym co napisał mój poprzednik wystarczy zajrzeć na Google i przeczytasz to samo. Pozdrawiam

#39 PostWysłany: 24 Paź 2012 09:08 

codriver-W którym miejscu piszę że mam pretensje?Bo ja akurat nie mam do nikogo pretensji a jedynie mam prośbę o podpowiedz.
Myślałem że forum jest do wymiany informacji.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 25 Paź 2012 10:59 

Mam pytanko czy bilet całodniowy Pociągowy w Sieci sklepów hema jest jeszcze do kupienia ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość