Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Easybus informacje
#41 PostWysłany: 05 Gru 2014 11:40 

niebieski
lukket napisał(a):
dyzio1 napisał(a):
Tak na Luton. Pojechałeś następnym? I jeszcze jedno, łatwo trafić na przystanek? Jadę z dzieckiem..nie chcę bładzić, bo wtedy na bank nie zdążę.

Nieeee, to by było zbyt proste. 8:30 był pełny, przebookowali nas na 10:10, bo 9:30 też był pełny. 10:10...... Też nie przyjechał! Wepchnęliśmy się do 10:30 tylko dlatego, że dwóch anglików chyba miało dość mojej sprzeczki z kierowcą i wpuściło na s na swoje miejsca. Rzecz dotyczy busów na LIverpool Street, te na Victorię jeżdżą w miarę ok, tylko są obsługiwane przez National Express! Po godzinie odjazdu strzelam, że masz bilety na Victorię/Baker Street.

Stanowiska busów masz dokładnie na wprost, gdy wyjdziesz z terminala przylotów. Tydzień temu te na Liverpool Street odjeżdżały ze stanowiska 9, na Victorię z 10.

Chyba tak, dokładny przystanek to Marlbe Arch. Po czym poznam ten autobus?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#42 PostWysłany: 05 Gru 2014 11:43 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 260 908
srebrny
Autobusy jadące na Victorię, to normalne duże autokary z napisem National Express na boku, i mniejszym logo Easybusa.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 05 Gru 2014 11:44 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
dyzio1 napisał(a):
Jeśli saolot planowo przylatuje o 7.25 to są szanse żeby zdążyć na easybusa o 8.05? Tak kupiłem i teraz mam wątpliwości.

Ja lądowałem 7:30 - bilet miałem kupiony na 8:20, bez żadnego problemu wsiadłem w ten wcześniejszy (chyba 8:05 ?) ;)

#44 PostWysłany: 05 Gru 2014 12:10 

niebieski
Parę miesięcy temu bez problemów kupiłam bilety na stronie Easybusa, zalogowałam się, itp. Przed podróżą nie mogłam wydrukować biletów, bo system nie przyjmował mojego hasła. Ale nie miałam problemów przy odjazdach. Teraz znów chciałam kupić- hasło nieważne, chciałam je zmienić rejestrując się od nowa-wciąż komunikat o problemie. Czy ktoś miał podobną sytuację? Zrezygnowałam z podróży/zakupu tanich biletów na samolot, bo ma być tanio aż do centrum ;)
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 25 Lis 2017 17:18 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Dawno nic nie bylo w temacie... Kupilem bilet RT, ostatnio cos zmieniali w systemie i prosili o zmiane hasla. Po zalogowaniu widac bylo tylko bilet OW, po jego wykorzystaniu pusto, pisalem do nich i cisza. Chyba trzeba kupic nowy bilet powrotny i chargeback zglosic
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości