Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lip 2010 21:33 

Problem w płatności na stronie EasyBusa występuje jeśli jest ustawiona na język polski. W wersji angielskiej działa bez problemu.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 04 Lip 2010 09:46 

Zbanowany
gatalia napisał(a):
Problem w płatności na stronie EasyBusa występuje jeśli jest ustawiona na język polski. W wersji angielskiej działa bez problemu.

kiedys (w okolicach bodajze kwietnia) działało...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Lis 2010 22:29 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 154 406
niebieski
gatalia napisał(a):

Miałem właśnie dzisiaj taki sam problem.
Faktycznie po zmianie języka na ang. udało się bez problemu zarezerwować bilety.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Wrz 2011 11:09 

Witam, mam pytanko, jeśli kupie teraz przez internet bilety na powiedzmy 15 minut po moim przylocie, a samolot się spóźni i nie zdąże, to co wtedy? mogę pojechać następnym w miarę wolnych miejsc czy muszę zapłacić za nowy bilet?

#5 PostWysłany: 12 Wrz 2011 18:59 

Hej

Na wydruku jest informacja żemozesz skorzystać do 60 minw obie strony od godz. na bilecie ALE moze nie być miejsc wtedy czakasz

#6 PostWysłany: 12 Wrz 2011 19:02 
Awatar użytkownika

i mozesz wtedy tylko jechac easybus.

greenline juz wtedy odpada.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Wrz 2011 21:01 

jezeli mowimy o lotnisku luton, to greenline i easybus wspolpracuja na tej trasie, maja ten sam rozklad jazdy i wzajemnie honoruja wystawione przez siebie bilety.

#8 PostWysłany: 20 Wrz 2011 09:43 

gwzd napisał(a):
jezeli mowimy o lotnisku luton, to greenline i easybus wspolpracuja na tej trasie, maja ten sam rozklad jazdy i wzajemnie honoruja wystawione przez siebie bilety.
Zgadza się :)
Z doświadczenia mogę podpowiedzieć, że warto kupić bilet na kurs jakąś godzinę po przylocie - zawsze można pojechać wcześniejszym autobusem a w te kilkanaście minut można nie zdążyć przejść odprawy...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Paź 2011 09:00 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Czy w przypadku jak z pierwszego pytania trzeba podejsc do ich kasy po nowy bilet czy przychodzi sie od razu do kierowcy?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 27 Paź 2011 08:42 

Mam pytanie. Jak wygląda płatność za bilet w przypadku kupienia przez internet? Pobierane są jakieś dodatkowe opłaty za tzw. przelew zagraniczny? Proszę o szybką odpowiedź!
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 20 Lis 2011 16:06 

papaja92 napisał(a):
Mam pytanie. Jak wygląda płatność za bilet w przypadku kupienia przez internet? Pobierane są jakieś dodatkowe opłaty za tzw. przelew zagraniczny? Proszę o szybką odpowiedź!
Nie za przelew zagraniczny,za płatność kartą inną niż Maestro. To 50 pensów od płatności, niezależnie od liczby biletów.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 20 Lis 2011 22:24 
Awatar użytkownika

Potwierdzam, parę dni temu byłem na Luton i easybus i greenline bez problemu zabierają pasażerów, ale jak chcesz jechać szybciej niż tym na którego masz bilet to musisz załapać się na wolne miejsce. A jesli chodzi o Miejsca z Londynu do Luton, to jechałem takim koło godziny 12:40 i razem ze mną jechało może 6 osób, także miejsc nie brakowało.
Autobusy do Luton jadą z ulicy przed Victoria Coach Station, a autobusy do Stansed jadą z drógiej strony stacji, z takiej jakby hali autobusowej.

#13 PostWysłany: 29 Lis 2011 11:44 

Podróżowałem easybusem z i na Stansted. Za pierwszym razem mieliśmy bilety na 12.40, chcieliśmy wsiąść o 12.20, ale kierowca nie miał już miejsc i po prostu poczekaliśmy te 20 minut. :) Powrotnie bilety mieliśmy na 24:00, a pojechaliśmy już o 20.00 - kierowca bez problemu nas wpuścił. Obydwie podróże z jamajczykami w rytmie reggae. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 05 Mar 2012 23:46 

odbylem ze 20 lotow do londynu wiec podpowiem troche z doswiadczenia :) bilet kupujesz mniej wiecej godzine po przylocie 45min. Kiedys jezdzielm i 2 godziny wczesniejszym i nie bylo problemu teraz srednio chca brac, wziac wezma ale max 30min przed 45min nie chca juz mnie wpuszczac :P a jak sie spoznisz to nigdy nie ma problemu raz 2,5h mialem opoznienie lotu nawet nie pytal zobaczyl bilet skreslil i sie zapakowalem. Nie ma tam wielkich problemow. Zawsze kupuje na stronie easybusa a caly czas jezdze greenlinem :P kiedys nationalexpress mial swietne ceny i tez korzystal albo z greenlina albo podstawial swoj teraz nawet ich nie sprawdzam bo sa drodzy no chyba ze funfare ale to nie z lotniska
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 07 Mar 2012 15:33 

Hej!Mam problem z płatnością za bilet na EasyBus przez internet, a mianowicie po wpisaniu wszystkich danych włącznie z numerem karty itp. nic się nie dzieje i w końcu po paru minutach wyskakuje informacja że sesja wygasła i wyrzuca do strony głównej.Próbowałem już z dwoma kartami, na kilku przeglądarkach i lipa.Macie jakieś rozwiązanie tego problemu?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:33 

tomanek22 napisał(a):
Hej!Mam problem z płatnością za bilet na EasyBus przez internet, a mianowicie po wpisaniu wszystkich danych włącznie z numerem karty itp. nic się nie dzieje i w końcu po paru minutach wyskakuje informacja że sesja wygasła i wyrzuca do strony głównej.Próbowałem już z dwoma kartami, na kilku przeglądarkach i lipa.Macie jakieś rozwiązanie tego problemu?

jaka masz cene za bilet? ja od 6lat kupuje tam bilety i nic nigdy nie mialem problemu. Na stronie greenline masz po 16f a na stronce nationala po 15. w autobusie kupisz chyba tez po 16. Sprobuj na innym kompie moze albo jutro moze jakas awaria systemu
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 28 Sty 2013 20:39 

W autobusie kupisz za 17 F
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 28 Sty 2013 22:39 

Na lotnisku w okienku Green line kupiłam w srode bilet normalny za 25 funtó w dwie storny. Oraz bilet studencki (trzeba pokazac im legitymacje) za ok 16 funtów. Nie bylo ograniczen czasowych - powrót był w czwartek.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 15 Mar 2013 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 13
Kilometry: 14 166
Jakie są możliwości zwrotu biletu kupionego przez internet, np. odwołany lot czy coś?

#20 PostWysłany: 15 Mar 2013 14:38 

srebrny
konradzik napisał(a):
odbylem ze 20 lotow do londynu wiec podpowiem troche z doswiadczenia :) bilet kupujesz mniej wiecej godzine po przylocie 45min. Kiedys jezdzielm i 2 godziny wczesniejszym i nie bylo problemu teraz srednio chca brac, wziac wezma ale max 30min przed 45min nie chca juz mnie wpuszczac :P a jak sie spoznisz to nigdy nie ma problemu raz 2,5h mialem opoznienie lotu nawet nie pytal zobaczyl bilet skreslil i sie zapakowalem. Nie ma tam wielkich problemow.

nigdy nie mów nigdy, mi się kiedy samolot opóźnił tak, że przekroczyłem 2h (teraz jest już tylko okienko 1h) i nie było zmiłuj, na lotnisku musiałem kupować nowe bilety. Moim zdaniem lepiej kupić z wyprzedzeniem i najwyżej poczekać te 30 min extra niż liczyć, że zdążymy i ryzykować ze zmianą miejsc na późniejszy autobus (możliwy brak miejsc).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości