Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 19 Mar 2013 19:17 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
No zależy bo boję się, że to może być ostatnia okazja zobaczyć polskie trio w drużynie BVB ;) ale mam sporo innych wydatków dlatego trochę mnie ta cena biletu za przelot gryzie ;)

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#42 PostWysłany: 19 Mar 2013 20:52 
Awatar użytkownika

niebieski
Legion1 napisał(a):
Orientuje się ktoś kiedy można spodziewać się sprzedaży na ostatni mecz sezonu Borussia-Hoffenheim? Bo to jedyny termin kiedy mógłbym spróbować się wybrać do Dortmundu na mecz. Póki co połączenie wizzaira jest +/- 200 zł i zastanawiam się czy do maja może spaść cena czy też raczej wzrosnąć ;)

Niestety, ale ostatni mecz sezonu zazwyczaj należy do tych hitowych, szczególnie jak klub osiąga sukces a bez wątpienia ewentualne mistrzostwo będzie w Dortmundzie świętowane. Także myślę, że na ten mecz może być również ciężko o bilety.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 19 Mar 2013 21:10 

kiew pozwolę sobie się z tobą nie zgodzić: na 8 kolejek do końca mając 20 pkt straty do Bayernu nie można mówić o szansach na mistrzostwo
jedyny problem to awans Borusii do finału ligi mistrzów, prawdopodobnie 18.05 zagrają rezerwy - myślę, że przy tej pojemności stadionu nie będzie problemu z zakupem biletów na 18.05. do tego przeciwnik taki sobie
 PM off  

#44 PostWysłany: 19 Mar 2013 22:16 
Awatar użytkownika

niebieski
No właśnie z tym mistrzostwem też się raczej nie zgodzę ;) a ewentualny finał LM faktycznie może mieć wpływ na skład. No, ale zobaczę jak się będzie rozwijała sytuacja z biletami.

#45 PostWysłany: 20 Mar 2013 10:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Mój błąd, miałem na myśli wicemistrzostwo, sorry :) Ale mimo wszystko myślę, że z biletami może być ciężko. Tam zakończenie sezonu serio jest dużo sprawą, a wicemistrzostwo będzie postrzegane jako sukces, bo ot takie pozytywne podejście tam mają. Mogę się oczywiście mylić, ale moje dotychczasowe doświadczenia i obserwacje wskazywałyby raczej na b. dużo zainteresowanie tym meczem.

Wątpię, aby grały rezerwy. Jeśli zagrają rezerwy to większość składu będzie miała 2 tygodniową przerwę między ostatnim meczem, a finałem LM. A na koniec sezonu już formy się nie zrobi 2 tygodniowym okresem przygotowawczym, wtedy się już jedzie na rytmie meczowym i podtrzymaniu dyspozycji fizycznej wypracowanej w okresie przygotowawczym więc myślę, że będzie dokładnie odwrotnie. Jeśli BVB zagra w finale LM to w meczu z Hoffenheim zagra 1 do 1 taki sam skład jaki wyjdzie na finał LM.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 20 Mar 2013 10:43 
Awatar użytkownika

niebieski
W sumie zapewne masz rację, ale dla mnie ten mecz to chyba jedyna okazja ;) na Augsburg nie ma już biletów, o meczu z Bayernem nawet nie myślę. W sumie jest jeszcze mecz z Mainz bodajże w weekend 20-21 kwietnia, ale jak na złość wtedy mam wesele :evil: którego opuścić nie mogę. No nic jak już wspominałem będę czekał na rozwój sytuacji z biletami ;)

#47 PostWysłany: 20 Mar 2013 13:10 

niebieski
Pojadę na ten mecz tylko jak załatwię sobie bilet powrotny bardzo tanio, bo już byłem w tym sezonie 2 razy i jakoś nie mam "ciśnienia" na te Hoffenheim. Bilet do DTM już mam za 8zł teraz tylko jakiś tani powrót i może pojadę.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 20 Mar 2013 13:33 
Awatar użytkownika

niebieski
chris0o napisał(a):
Pojadę na ten mecz tylko jak załatwię sobie bilet powrotny bardzo tanio, bo już byłem w tym sezonie 2 razy i jakoś nie mam "ciśnienia" na te Hoffenheim. Bilet do DTM już mam za 8zł teraz tylko jakiś tani powrót i może pojadę.

chris0o kiedy kupowałeś bilet do Dortmundu w takiej cenie? i skąd wylot? ;)

#49 PostWysłany: 20 Mar 2013 17:37 

niebieski
Na viagogo na mecz z Augsburgiem masz po 60 USD. Bayern drogi, ale Mainz już po 80 USD.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 20 Mar 2013 19:20 
Awatar użytkownika

Bilety na Augsburg na pewno jeszcze się pojawią na stronie eventim, więc nie ma sensu przepłacać.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 20 Mar 2013 19:44 
Awatar użytkownika

niebieski
tadziu04 napisał(a):
Bilety na Augsburg na pewno jeszcze się pojawią na stronie eventim, więc nie ma sensu przepłacać.

To ciekawe, może rozwiniesz? Bo sprzedaż na Augsburg rozpoczęła się już dawno. Po pierwszym dniu sprzedaży bilety na eventimie pojawiają się rzadko, w losowo wybranych momentach, pojedyncze miejsce (a mało kto chce jechać w pojedynkę).
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 20 Mar 2013 22:46 

czy do zakupu biletów na Eventimsport.de trzeba się zarejestrować na mein.bvb (są tam trzy warunki do zaakceptowania) lub wystarczy na bvb.de
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 21 Mar 2013 01:12 
Awatar użytkownika

kiew napisał(a):
To ciekawe, może rozwiniesz? Bo sprzedaż na Augsburg rozpoczęła się już dawno. Po pierwszym dniu sprzedaży bilety na eventimie pojawiają się rzadko, w losowo wybranych momentach, pojedyncze miejsce (a mało kto chce jechać w pojedynkę).

Przykładem może być ostatni mecz z Freiburgiem. Bilety również zostały wyprzedane, jednak potem i tak wrzucali po 10-20 sztuk. W tygodniu poprzedzającym mecz praktycznie co dzień do sprzedaży trafiało jakieś 50-80 biletów (tzn. tyle ja widziałem, a być może było ich więcej, ponieważ nie śledziłem strony przez większość dnia). Nawet dzień przed meczem można było kupić spokojnie bilet. Dwa bilety obok siebie troszkę trudniej ale tez takie widziałem. I fakt bilety pojawiają się w losowych momentach, choć wydawało mi się że przed południem było ich najwięcej. ;)
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 21 Mar 2013 11:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja bym jechał sam pewnie tylko własnie zastanawiam się jak z dostępnością biletów na mecz z Augsburgiem ;) zaglądam na eventim, ale cisza póki co:>

#55 PostWysłany: 21 Mar 2013 13:25 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
niebieski
ja powiem tylko tyle że na drugi raz jadę w ciemno, 2h przed meczem pod stadionem takie same ceny, rozmowa zaczyna się od 50e a kończy na 35e - czyli tyle ile przez stronę. Czekając do rozpoczącia meczu albo tuż przed ceny jeszcze lepsze. Oczywiście pomijam tutaj takie mecze jak LM czy Bayern

#56 PostWysłany: 21 Mar 2013 16:32 

niebieski
Legion1 napisał(a):
chris0o kiedy kupowałeś bilet do Dortmundu w takiej cenie? i skąd wylot? ;)

Bilet kupowałem 15 listopada 2012. Wylot z Wrocławia :P Tylko kicha trochę bo początkowo był wylot o 6:10, potem 10:25 a teraz już z Wrocka mają wylatywać o 11:40 ;/ Jeszcze raz przesuną i będzie trzeba od razu spadać z lotniska na stadion..; /
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 21 Mar 2013 18:08 
Awatar użytkownika

Ogólnie to od połowy kwietnia raczej nie da rady zrobić takiej jednodniówki z meczem. Loty z/do Poznania zostały odwołane i żeby wrócić tego samego dnia jest tylko opcja o 17:40 do Katowic, więc w sumie nie da rady być na meczu. Może za jakiś czas to się zmieni, ale to już chyba najwcześniej w październiku.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 21 Mar 2013 18:13 
Awatar użytkownika

niebieski
No niestety teraz jedyna opcja to kat-dortmund-kat wylot rano sobota, powrót rano niedziela. W ogóle lotnisko w dortmundzie jest otwarte w nocy?

#59 PostWysłany: 21 Mar 2013 18:32 

niebieski
Jest otwarte do ok. 24. Potem zostaje zamknięte i otwarty jest jedynie mały przedsionek między lotniskiem a tym co na zewnątrz. Potem ochroniarz ok. 3 je znów otwiera. Idzie przeżyć. 2x już tak spędzałem noc :D
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 02 Kwi 2013 19:01 

dzisiaj było sporo biletów na Augsburg, ostatnio ktoś narzekał na ich brak
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość