Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Maj 2015 21:48 

niebieski
Na 4 dni przed wyjazdem hotelopia próbuje odwołać moją rezerwację dla 2+2 w Londynie, za którą zapłaciłem ponad tydzień temu. Oficjalnym powodem jest to, że w hostelu dzieci nie mogą być meldowane w pokoju dzielonym z tym, że obłożenie pokoju to dokładnie 4. Wcześniej kontaktowałem się z hotelem i ten potwierdził, że będziemy spać w jednym pokoju. Zapłaciłem za tę rezerwację niewielkie pieniądze i pewnie dlatego chcą się wykręcić. Co radzicie?
 Profil Relacje PM off  

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 31 Maj 2015 09:49 

Jeśli wcześniejszy kontakt z hostelem miałeś przez email, podczep to do kolejnego, w którym stwierdzisz, że 1) nie będziecie dzielić pokoju z nikim innym, 2) podczas wcześniejszego kontaktu nikt nie wnosił żadnych zastrzeżeń, 3) odwołanie noclegu w tak niekorzystnym terminie działa na Twoją niekorzyść i naraża Was na duże straty.

Zakładam, że w opisie hostelu lub potwierdzeniu rezerwacji faktycznie znajduje się klauzula, na którą się powołują. Jeśli nie - kwestionuj to, pisząc że nigdzie nie widziałeś ostrzeżenia, że nie są "family-friendly".
 Profil Relacje PM off
dyzio1 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości