Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Sty 2015 00:43 

Witam.

Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na moje pytanie.
Za chwilę będę kupował bilety liniami LOT do Tbilisi, taryfa Economy Saver. Czy póki co mogę kupić tylko bilet a bagaż sportowy/rejestrowany dokupić później online bez żadnych dodatkowych opłat?

Przy okazji, czy ktoś leciał na narty LOTem? Planuję zapakować się w duży pokrowiec na dwie pary nart + buty + ciuchy, pytanie czy bagaż sportowy jest szczegółowo sprawdzany i czy nie będę musiał płacić kary za dodatkową parę nart w pokrowcu.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷 Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷
Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN
#2 PostWysłany: 26 Sty 2015 00:55 

Loty: 15
Kilometry: 48 295
2 tygodnie temu leciałem z Krakowa do Chicago przez Warszawę i dokupywałem bagaż sportowy konkretnie narty. W pokrowcu upchnąłem narty,kijki, ubrania, żaluzje(rolety), ręczniki. Żadnego problemu nie było, bagaż dokupywałem na lotnisku zapłaciłem 147$.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Sty 2015 01:01 

Super! Dzięki za informacje. Ktoś w takim razie wie, czy dokupienie bagażu online przed odprawą jest bezpłatne?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Sty 2015 01:04 

Economy Saver zawiera 1 szt. do 23 kg, więc masz szansę jedną parę przewieźć w ramach limitu. Więcej informacji znajdziesz tu: http://www.lot.com/pl/pl/sprzet-sportowy
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Sty 2015 01:12 

Hej, dzięki! Właśnie tę opcję rozważam, boję się tylko, że mimo wszystko mogę się nie zmieścić w wymaganej wadze/wymiarach. Stąd pytanie, czy będę mógł ewentualnie dokupić dodatkowy bagaż przed odprawą za taką samą cenę jaka jest przy rezerwacji? (tak jak da się to zrobić np. w WizzAir)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Sty 2015 01:20 

Przeczytaj, proszę, trzeci akapit na stronie dt sprzętu. Cena się nie zmieni.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość