Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Mar 2015 15:47 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
http://www.samsung.com/pl/czytelnia/

W tej chwili m.in.:

"Mróz" Marcin Ciszewski
"Kruger - Szakal" Marcin Ciszewski
"Atlas Chmur" Dawid Mitchell
"Unicestwienie Tom I" J. Vandermeer
"Złodziej dusz (Dora Wilk, tom 1)" Aneta Jadowska
Wyznania hieny. Jak to się robi w brukowcu." Piotr Mieśnik
"Kryptonim Burza" Władymir Wolff
"Lewandowy pokój" Nina George
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN
🤌 Pizza, pasta i piękne widoki 🍕🍝😍 City break w Bergamo za 460 PLN 🇮🇹 🤌 Pizza, pasta i piękne widoki 🍕🍝😍 City break w Bergamo za 460 PLN 🇮🇹
#2 PostWysłany: 10 Mar 2015 15:57 

niebieski
W jakim formacie?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Mar 2015 16:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Niestety tylko na najnowsze modele..

#4 PostWysłany: 10 Mar 2015 16:43 

niebieski
Poważanie najnowsze? Bo mój tablet najnowszy nie jest. Ta lista urządzeń, na które jest promo jest długa i się przesuwa.
Format sprawdzę. Nie mam tabletu pod ręką.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Mar 2015 20:15 
Awatar użytkownika

niebieski
PawelGa, faktycznie pomyliłem się, przesuwałem listę natomiast pominąłem zapis "Pozostałe modele" :)

#6 PostWysłany: 10 Mar 2015 20:42 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Możecie powiedzieć czy na stałe przypisuje do konta na audioteka, czy tylko pozwala pobrać i samemu trzeba archiwizować?

Cytuj:
Pozostałe modele:
GALAXY TabPRO 10.1 (LTE), GALAXY TabPRO 10.1 (Wi-Fi), GALAXY TabPRO 8.4 (LTE), GALAXY TabPRO 8.4 (Wi-Fi), GALAXY Tab 3 10.1 (LTE), GALAXY Tab 3 10.1 (3G + Wi-Fi), GALAXY Tab 3 10.1 (Wi-Fi), GALAXY Tab 3 8.0 (3G + Wi-Fi), GALAXY Tab 3 8.0 (Wi-Fi), GALAXY Tab 3 7.0 (3G + Wi-Fi), GALAXY Tab 3 7.0 (Wi-Fi), GALAXY Tab 3 Lite (Wi-Fi), GALAXY Note Pro 12.2, GALAXY Note 10.1 (2014 edition)

Cytuj:
Pozostałe modele:
GALAXY Ace 2, GALAXY S3 mini, GALAXY S3 mini VE, GALAXY Core, GALAXY S, GALAXY S Plus, GALAXY Grand Neo, GALAXY Grand Neo Plus, GALAXY Grand, GALAXY S2, GALAXY S2 Plus, GALAXY S4 mini, GALAXY Nexus, GALAXY S4 Active, GALAXY S3, GALAXY S3 Neo, GALAXY S3 LTE, GALAXY S4, GALAXY Note 2, GALAXY Young, GALAXY Ace 3, GALAXY Trend Lite, GALAXY Trend, GALAXY S Duos, GALAXY Trend Plus, GALAXY Xcover 2, GALAXY A3, GALAXY A5, GALAXY K zoom, GALAXY Pocket 2, GALAXY Trend 2, GALAXY Core Plus, GALAXY Core 2, GALAXY Ace 4, GALAXY Core Prime, GALAXY Core LTE, GALAXY Grand Prime, GALAXY Grand 2, GALAXY Note 3 Neo, GALAXY Note 3
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Mar 2015 21:25 

niebieski
Format audiobooka to mp3.

Słuchasz książek przez audiotekę, ale pliki są fizycznie na tablecie. Ja jestem niezarejestrowany, ale i zarejestrować się możesz.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości