Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: 10 lat na forum
#1 PostWysłany: 15 Sty 2025 10:07 
Awatar użytkownika

Loty: 332
Kilometry: 593 430
HON fly4free
Podczas pisania corocznego podsumowania, zauważyłem, ze dziś mija mi 10 lat na forum. Wcześniej trochę czytałem i szczerze, nie pamiętam co spowodowało,że właśnie 15 stycznia 2015 roku zdecydowałem się założyć konto. Szybko zleciało.

Przez ten czas odbyłem 300+ lotów, robiąc 500 000 + km w powietrzu i odwiedzając 50+ krajów. Gdyby ktoś 10 lat temu powiedział mi, że tak będzie, tylko bym się uśmiechnął.
Forum się zmienia, ale najważniejsze, że wciąż jest miejscem informacji o dealach i wymiany okołopodróżniczych refleksji. Jest to swoisty fenomen w dobie dominacji social mediów.
Poznałem tu też sporo ciekawych osób, z którymi niestety nie spotykam się tak często jakbym chciał. Mam nadzieję, że się to zmieni. Były zloty, na których miewałem upadki, były wspólne wyjazdy.

Mam nadzieję, że uda mi się być tu co najmniej przez następne 10 lat. Życzę też nam wszystkim, żeby forum przeżyło AI i nowinki technologiczne (albo umiejętnie je wykorzystywało) i żebyśmy wciąż mogli z niego czerpać. I przede wszystkim życzę wielu okazji na tanie podróże.

Jeszcze jedno: dzięki forum na pewno wydałem więcej pieniędzy niż zaoszczędziłem. ;)

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off
31 ludzi lubi ten post.
Kamil uważa post za pomocny.

[ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 13 gości