Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 502 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 15 Cze 2025 19:47 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 260 908
srebrny
U mnie miejski mandat z Chemnitz również w ciągu miesiąca.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj kanaryjskie cuda od 149 PLN! 🌴🌋 Loty w jedną stronę na Teneryfę, Fuerteventurę i Lanzarote ✨ Odkryj kanaryjskie cuda od 149 PLN! 🌴🌋 Loty w jedną stronę na Teneryfę, Fuerteventurę i Lanzarote ✨
Majorka tylko dla dorosłych 🌴🔞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży z wyżywieniem za 2799 PLN ✨ Majorka tylko dla dorosłych 🌴🔞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży z wyżywieniem za 2799 PLN ✨
#502 PostWysłany: 15 Cze 2025 20:31 
Awatar użytkownika

Loty: 19
Kilometry: 7 293
Kri$ napisał(a):
Niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem RFN ma dostęp do naszych danyc, a jak mi gość wyprzedzający na podwójnej ciągłej zajechał drogę, bo coś z naprzeciwka mu wyjechało (działo się to w Polsce) i go zgłosiłem na policję, to powiedzieli że PL nie na umowy z RFN i niestety nic się nie da zrobić XD

Zgaduję, że chodzi o to, że Polska jako kraj dużo chętniej donosi na swoich obywateli za granicę niż inne kraje. Podobny problem był swego czasu na Podlasiu, gdzie odcinkowy pomiar prędkości został przeniesiony bo łapał głównie litewskich kierowców ciężarówek, a władze Litwy nie chciały udostępniać ich danych.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 502 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 8 gości