Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lis 2015 11:15 

niebieski
Hej :)

Mam pytanie lecę na trasie VCE-FCO-AUH-KUL (wszystko na jednym bilecie).
Polączenie operowane przez VCE-FCO(AZ), reszta EY

Przesiadka na FCO to 1h 15min. Jaka jest szansa, że uda im się przepakować bagaż rejestrowany w FCO?

Byłem parę razu na tym lotnisku i zawsze był tam jakiś problem :< Nie mówiąc już o AZ.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia :)?
 Profil Relacje PM off  

Jarmark świąteczny w Pradze 🎄🍻 Weekend w stolicy Czech za 879 PLN Jarmark świąteczny w Pradze 🎄🍻 Weekend w stolicy Czech za 879 PLN
City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍 City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍
#2 PostWysłany: 04 Lis 2015 11:56 
Awatar użytkownika

niebieski
powinno się udać.... jeśli nie będzie meczu.
Kiedyś leciałem do FCO, a kolega przesiadał się i leciał dalej.
ME2012, mecz grupowy Włochow z kimś tam, zaczynał się dokładniei gdy wylądowaliśmy na FCO.
Czekałem dokładnie 45min na bagaż. A koledze bagaż się nie przesiadł przy ponad godzinnej zmianie.
Ciekawe czemu.... ;-)

Ale najgorsze było to ze w hali nie było sztuki telewizora. Też bym sobie obejrzał...

Ale na serio już - jedno ze słabszych lotnisk pod tym względem, zawsze długie czekanie na torbę po przylocie. zawsze masakryczne kolejki do x-ray'a na wylocie. Sila spokoju po prostu....

#3 PostWysłany: 09 Lis 2015 16:50 
Awatar użytkownika

srebrny
AZ jest w sojuszu czy innej bliskiej wspolpracy z Ernst&Young, nie wiem czy to jakos szczegolnie pomaga ale pewnie nie przeszkadza
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości