Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3067 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Curve
#3061 PostWysłany: 08 Wrz 2025 10:03 

@f0ku5 nie jest tez super stara. na iphone zostala wprowadzona 2 miesiace temu
 Profil Relacje PM off  

Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎 Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎
Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN
#3062 PostWysłany: 08 Wrz 2025 10:10 

niebieski
Doskonale o tym wiem i dlatego pisałem, że nie jest to żadna nowa usługa, ani bynajmniej testy nowej usługi. To zwykła promocja, która została wprowadzona tuż po wakacjach, aby przypadkiem zbyt dużo ludzi z niej nie skorzystało ;)
 Profil Relacje PM off  

#3063 PostWysłany: 10 Wrz 2025 11:29 

Plan darmowy.
CurvePay aktywowany.
Po 1. płatności CurvePay (lokalnie w PLN) w zakładce Killer FX Limit fee-free FX zmienił się z €200 na Unlimited, a ATM z €0 na €200.
Ponieważ w teflonie mam ustawione płatności NFC na CurvePay domyślne "z wyjątkiem sytuacji gdy jest otwarta inna aplikacja płatnicza" to mi nie wyklucza Gpay.
To już druga darmowa usługa nielimitowanych płatności zagranicznych przeliczanych po kursie organizacji płatniczej. Pierwszą była Visa Raiffeisen Digital Bank.
Nice.
 Profil Relacje PM off  

#3064 PostWysłany: 10 Wrz 2025 11:47 

niebieski
Tylko że w przypadku Curve masz promocję do końca września, a w Raiffeisenie jest to na stałe.
 Profil Relacje PM off  

#3065 PostWysłany: 15 Wrz 2025 16:14 
Awatar użytkownika

platynowy
Jestem w szoku, bo dziś chat odpowiedział mi po niecałych 10 minutach od zgłoszenia problemu (a mam konto podstawowe). Może zapisali mnie gdzieś sobie po moim "eskalowaniu" sprawy kiedyś tu opisywanej?

Inna sprawa, że tym razem, to nie wina Curve. Tym razem poszło o odrzucenie transakcji (zakup na klooku). Wyjaśnili mi, że to nie oni tylko wystawca mojej karty kredytowej i żebym się z nimi skontaktował. A chodzi o kk Citi. Zadzwoniłem i konsultantka potwierdziła, że już miała do czynienia z odrzucanymi transakcjami dokonywanymi przez Curve i powiedziała, że niewiele może z tym zrobić. Tak działa ich system.
Na moją prośbę zrobiła jedynie notatkę i obiecała, że przekaże to do właściwego działu.

Pytanie do Was, czy też macie tak, że transakcje Curve z podpiętą kk Citi są odrzucane? Może chodzi o wartość (u mnie było ciut ponad 700 zł)? Byłoby do bani mieć taką sytuację będąc za granicą. Wcześniej takich problemów nie miałem.

Edit: jeszcze tylko dodam, że ta sama transakcja z podpiętą kk Pekao poszła bez najmniejszego problemu.

Ostatnio edytowany przez tropikey, 15 Wrz 2025 17:14, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3066 PostWysłany: 15 Wrz 2025 16:38 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
No popatrz, a moja karta zostala zawieszona niewiadomo kiedy i od tygodni czekam na odpowiedz. Bez Curve nie mam zadnej karty, ktora by dzialala z Garminem.

#3067 PostWysłany: 15 Wrz 2025 17:09 
Awatar użytkownika

platynowy
Co do tygodni oczekiwania na reakcję, to mnie też to dotknęło. Mieliśmy tu dyskusję na ten temat całkiem niedawno. Stąd mój entuzjazm, gdy tym razem dostałem odpowiedź tak szybko.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3067 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość