Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Cze 2015 11:28 

Cześć. Wybieram się niedługo tą linią lotniczą na Rodos. Czy ktoś z Was już nią leciał ? Jak wrażenia (względem np ryana) ?
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 27 Cze 2015 11:55 
Awatar użytkownika

platynowy
proponuję zacząć od przeszukania forum ;)

http://www.fly4free.pl/forum/search.php?keywords=condor&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj

Osobiście, leciałem z nimi kilkukrotnie, zarówno na lotach europejskich, jak i nieco dalszych (Kanary) oraz długodystansowych (Cancun). Generalnie jest ok, choć cudów nie można się spodziewać. Jest dość ciasno (chyba że załapiecie się na wyjścia ewakuacyjne), ale są w trakcie (a może już skończyli) renowacji wnętrz swoich maszyn, więc być może się polepszyło.
Nam się to nigdy nie przytrafiło, ale mają złą opinię z uwagi na ponoć częste spóźnienia, a nawet odwołania lotów.

Miłej podróży, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Cze 2015 12:42 

Przeszukałem wcześniej i były posty jedynie odnośnie odprawy. Głównie chodziło mi o miejsce, bo mam 190cm i często jest za ciasno, ale w międzyczasie już znalazłem, że jest trochę więcej miejsca niż w Ryanie lub Wizz ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Cze 2015 12:55 
Awatar użytkownika

platynowy
fakt, ja mam 188 i zbyt wygodnie nie było. Z drugiej strony, na Rodos leci się chyba jakieś 2,5 godziny, więc to nie jest jakieś nadzwyczajne zmartwienie. W każdym razie, mozesz próbować z wyjściami awaryjnymi...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Cze 2015 13:44 

A jak z podręcznym ? Widzę, że wymiary są standardowe, ale jest jakieś dziwne ograniczenie 6kg. Nigdy nie spotkałem się z ważeniem podręcznego, ale ofc wolę zapytać, bo nie znam nikogo, kto by z nimi leciał.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Cze 2015 13:52 

Loty: 68
Kilometry: 85 761
niebieski
Ja leciałem z nimi do Kanady - nie mierzyli mi bagażu. A żeby było miło to dostałem upgrade :D

#7 PostWysłany: 27 Cze 2015 14:09 
Awatar użytkownika

platynowy
Lenart90 napisał(a):
A jak z podręcznym ? Widzę, że wymiary są standardowe, ale jest jakieś dziwne ograniczenie 6kg. Nigdy nie spotkałem się z ważeniem podręcznego, ale ofc wolę zapytać, bo nie znam nikogo, kto by z nimi leciał.

Na ten temat jest chyba coś tutaj http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=225&t=72016&p=597769#p597769
Nam nigdy nie ważono, ale myślę, że lepiej nie przeginać...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lip 2015 16:19 

Byłem, zobaczyłem, opowiem. Zgodnie z ostrzeżeniami, Niemcy mieli wy**bane na wagę bagażu, Grecy ważyli. Ale odbyło się to podczas check-inu (który niestety nie ze wszystkich miast jest możliwy przez internet...). Było trochę stresu, bo zamiast 6kg miałem ponad 11 :twisted: (nie zdążyłem się przebrać ani przepakować plecaka). Kilka rzeczy, takich jak gazety czy sandały zwyczajnie na chwilę zostawiłem na ławce, aparat i tablet w kieszeń, dużo rzeczy do nerki. Tak więc nie ma strachu, tylko trzeba to dobrze zaplanować. W samolocie sporo miejsca na nogi, całkiem wygodnie. Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 9 gości