Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lut 2013 16:38 

Loty: 7
Kilometry: 9 524
Cześć! Co prawda w regulaminie napisane jest, że należy określić miejsce docelowe, ale nie mogę tego zrobić, gdyż takiego nie mam :P . Są jedynie ramy - ma być: gorąco, błękitna woda, ładne plaże (czyli to, czego chcemy od wakacji). Im bardziej egzotycznie, tym lepiej.
Okres wylotu: od połowy lipca do końca września
Bagaż: rejestrowany + podręczny (w grę wchodzą tylko 'normalne' linie lotnicze)
Bilet: RT, mogą być przesiadki na jednym bilecie
Preferowana cena biletu: 1000-1300 zł. Myślałem w tej cenie o Maderze, szkoda też, że skończyła się promocja Emirates na Malediwy...

Pytania:
- jakie miejsca polecacie w tej cenie, które spełniają w/w wymagania?
- kiedy najlepiej kupić bilet, już, czy czekać na promocję, a może bliżej wakacji?

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje nad jeziorem Maggiore ☀️ Loty, noclegi ze śniadaniami i auto za 1176 PLN 🇮🇹 Wakacje nad jeziorem Maggiore ☀️ Loty, noclegi ze śniadaniami i auto za 1176 PLN 🇮🇹
Tajlandia w sezonie za 3157 PLN 🛺 Phuket, Chiang Mai i Bangkok w jednej podróży z Warszawy 🌺 Tajlandia w sezonie za 3157 PLN 🛺 Phuket, Chiang Mai i Bangkok w jednej podróży z Warszawy 🌺
#2 PostWysłany: 19 Lut 2013 16:41 

Czarter z tui.pl i np. Teneryfa / Fuerta
O ile dobrze pamietam z zeszlego sezonu 1297zl to byla regularna cena, czyli nie musisz czatować na żadne krotkookresowe promocje.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lut 2013 23:12 

Loty: 7
Kilometry: 9 524
Kanary też brałem pod uwagę, wydają się ciekawą ofertą. Marzą mi się Wyspy Zielonego Przylądka, ale to już nie ten pułap cenowy.
Macie jeszcze jakieś przykłady miejsc, gdzie lataliście w takich cenach?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2013 00:17 

Bardzo polecam Formenterę. To mała wysepka koło Ibizy. Cudna woda, cudne plaże.

Promy z portu w Eivissie kursują bardzo często (płynie się krótko bo Formentera blisko). Lotnisko jest też przy tym mieście, więc transport szybki i bezproblemowy.
Jak nie chcesz lecieć z Ryanair z dokupionym rejestrowanym, to zawsze możesz złapać czarter z Polski (Tui, Itaka itd. Na Ibizę w sezonie lata kilka biur podróży).

Podróż tak jak na filmiku:

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości