Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2025 18:43 

Loty: 68
Kilometry: 187 030
Hej

Mam pytanie czy ktoś ma jakies fajne polecajki w tym mieście jedzenie itp

Drugie pytanie czy ktoś był na wyścigu Nascar i może sprzedać jakies tipy itp bedę w Maju.

Dziekuje
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy wypoczynek w tureckim Side 🏖️🌴 Ultra all inclusive w 5* hotelu za 2399 PLN 🍹 Luksusowy wypoczynek w tureckim Side 🏖️🌴 Ultra all inclusive w 5* hotelu za 2399 PLN 🍹
Super 🤩 Mediolan z weekendem od 152 PLN 😍💚🤍❤️ Loty z 5 miast 🔥 Super 🤩 Mediolan z weekendem od 152 PLN 😍💚🤍❤️ Loty z 5 miast 🔥
#2 PostWysłany: 04 Kwi 2025 17:54 

Loty: 81
Kilometry: 161 046
Nie w Charlotte, ale byłem w tym roku w Homestead-Miami.
Po pierwsze weź ze sobą stopery do uszu lub słuchawki ochronne - jest mega głośno jak 30 aut pędzi na raz. Aż powietrze całe drga od hałasu. Wiedziałem, że będzie głośno ale nie spodziewałem się że aż tak. Stopery możesz kupić na torze ale taniej wyjdzie jak weźmiesz swoje.
Warto być kilka godzin wcześniej aby przejść się po fan-zone, na koncerty przed wyścigiem. Jest też strefa dla dzieci z Lego, RC cars itp.
Jedzenie i picie na torze mega drogie (ale to tak samo w Europie na stadionach), za to parking był za free.
Ogólnie fajne doświadczenie, można było poczuć tą "amerykańskość" podczas hymnu i startu wyścigu.
 Profil Relacje PM off
ooooxxoooo lubi ten post.

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2025 11:57 
Awatar użytkownika

Loty: 342
Kilometry: 763 922
niebieski
Byłam kilka razy służbowo w Charlotte i szczerze mówiąc, ubolewam, że firma, dla której pracuję, ma siedzibę akurat tam. Śmieję się, że Charlotte jest tak nieciekawe, że to jest aż ciekawe :) Typowe amerykańskie miasto – ścisłe centrum z wysokimi budynkami, dwa stadiony, Romare Bearden Park z wiewiórkami, fontanną i widokiem na te wieżowce. Tylko, że ja kompletnie nie interesuję się samochodami. Dla Ciebie może być jednak ciekawe Nascar Hall of Fame - ale to pewnie wiesz.
 Profil Relacje PM off

#4 PostWysłany: 08 Kwi 2025 12:43 

Loty: 68
Kilometry: 187 030
Dziekuje za wskazowki;)

Faktycznie dokładnie tak dla mnie tez wyglada Charlotte jakby nic tam nie było😂 Wiec pozostaje Nascar i mecz Basebollowy i do chaty:))
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Kwi 2025 18:37 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
O do Nascar to byłem w Daytona Beach. Widowisko warte zobaczenia. Wziąłem miejsca na 3 poziomie blisko tych środkowych VIP. Widok b bardzo dobry na cały tor. Zdecydowanie lepiej zabrać stopery do uszu.
 Profil Relacje PM off

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość