Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 15 Sty 2013 15:22 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
Mateusz napisał(a):
Na Gazeta.pl jest sporo o tym dzisiaj napisane w dziale Biznes. U mnie CB nadal nie ma.

To podałeś rzeczywiście wiarygodne źródło informacji. :roll: Dezinformacji znaczy się.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#102 PostWysłany: 15 Sty 2013 15:34 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Gazeta Wybiórcza :lol:

Jak sprawdzacie CB - wkliknijcie się w listę transakcji bo saldo na głównej się czasem nie updejtuje poprawnie.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 15 Sty 2013 16:06 

niebieski
Ktos was sprawdzal jak rozliczaja sie transakcje w obcych walutach? Czy mozliwe jest zeby po innym kursie rozliczali sama transakcje a po innym cahsback? u mnie to co sobie wyliczelem z kwoty zlotowkowej roznie sie o jakies 2% od wartosci przyznanej (oczywiscie na niekorzysc). Czy dobrze mysle, ze chachback w takim wypadku naliczaja nie od kosztu transakci, a od kwoty bazowej i dopiero pozniej naliczaja te 5%?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 15 Sty 2013 16:09 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Cashback naliczają od wartości transakcji w pln ( czyli po przewalutowaniu)

#105 PostWysłany: 15 Sty 2013 16:34 

niebieski
no to wychodzi, ze biletow ryana nie uznaja (kod 3246), bo mi wychodzi ze za jakies wtedy nie uznali mi platnosci za 6zl, co odpowiada 2 bileta franzy po dolarze (mastercard inne waluty niz euro sporwadza do dolara i tak widnieja na moim koncie)
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 15 Sty 2013 17:33 

platynowy
gulakov napisał(a):
no to wychodzi, ze biletow ryana nie uznaja (kod 3246), bo mi wychodzi ze za jakies wtedy nie uznali mi platnosci za 6zl, co odpowiada 2 bileta franzy po dolarze (mastercard inne waluty niz euro sporwadza do dolara i tak widnieja na moim koncie)

Uznają. Może coś źle policzyłeś. A dolar masz gdyż pewnie transakcja była w walucie innej niż PLN/EUR/GBP/USD.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości