Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Paź 2012 23:29 
Awatar użytkownika

WItajcie koledzy i koleżanki

Mam nadzieje ze to dobry dział i nie narobię spamu :P

A więc moje pytanko jest proste :

Czy są jakieś szansa na tanie bilety do Poznania na okres świąteczny ? z Londynu

okres 17 grudzień ?

Czy raczej pozostaje mi kupowac to co jest teraz w sytemie ?
A moze kupic bilet do warszawy i potem sie jakoś przedostać do poznania ?
 Profil Relacje PM off  

🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴 🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴
Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️ Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️
#2 PostWysłany: 05 Paź 2012 23:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Na okres świąteczny nigdy nie licz na jakiekolwiek promocje u jakiegokolwiek przewoźnika, dla podróży w tym newralgicznym terminie obowiązuje jedna prosta zasada - kupić jak najwcześniej.

I jeszcze mała podpowiedź - w okresie Świąt bardzo często "tradycyjne" linie oferują tańsze bilety od "tanich linii", także jeśli planujesz podróż jakimś low costem to sprawdź czy aby na pewno nie kupisz biletu taniej w LOT, Lufie czy innej zwykłej linii lotniczej.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Paź 2012 12:58 
Awatar użytkownika

Ok bardzo dziekuje za odpowiedz.

Czyli nie pozostaje mi nic innego jak kupic teraz to co jest.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Paź 2012 13:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Albo leciec low-costem w okolicach srody z przesiadka na lotniskach, z ktorych sa wzglednie tanie doloty do Polski. Robie tak na tej trasie nie pierwszy rok :>
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości