Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Sie 2016 10:47 

Cześć :)
Może spotkał się ktoś z podobnym problemem? Podczas odprawy online wyskakuje mi komunikat: Unable to process - Please contact airport check-in staff.
Czy to jakiś chwilowy błąd czy odprawa będzie możliwa tylko na lotnisku?
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 09 Sie 2016 11:11 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Także miałam problem z odprawą. Robiłam to w maszynie na lotnisku. Odprawiło mi tylko jedną osobę z trzech. Przy okienku wszystko się wyjaśniło. Był jakiś problem systemu, bo tylko jedna z osób miała wykupiony bagaż rejestrowy.

#3 PostWysłany: 09 Sie 2016 11:35 

Udało mi się odprawić na razie 1 osobę z 7.... Pytanie, czy przy tym komunikacie:

Please enter the number of bags you intend to check in and receive your baggage tag(s).

If you check in more or heavier bags than specified in the free baggage allowance of
your ticket, additional charges will be collected at the airport baggage drop-off point.
If you are checking in for multiple passengers, please indicate the number of bags that
each passenger intends to check in.

Chodzi tu o bagaż, który jest w cenie czy dodatkowy?

Z góry dziękuję za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sie 2016 11:58 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Hmm w cenie to był tylko bagaż podręczny w taryfie, która ją kupiłam
Dodatkowo dokupilismy jeden bagaż rejestrowy, z którym był problem w systemie. Ale bez problemu odprawilismy się przy okienku. Panie widziały błąd w systemie, był kupiony ale nie dołączony. Czyli był a nie było :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

#5 PostWysłany: 09 Sie 2016 12:06 

U nas jest rejestrowany + podręczny. Udało mi się odprawić 6 z 7 osób przez aplikację mobilną a później wygenerowałam boarding pass i zawieszki na bagaż online :) klikając w update. Nadal mam problem z pierwszą osobą na bilecie ehhh....
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości