Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 28 Wrz 2025 23:05 

joael napisał(a):
@Stavros

Po wczorajszej promo Azul dziś można upolować bilety w niskiej cenie GOL. Wymagany numer CPF, który oczywiście można obejść generatorem. Bilety lepiej kupować OW. Ja do Iguazu na luty upolowałem za ok. 270R$ za odcinek. A na trasie Sao-Rio można trafić jeszcze pojedyncze terminy styczeń-luty-marzec za 149-169R$, choć z tego co widzę standardowa stawka poza promo to 189-204-221R$, więc wcale nie aż tak sporo drożej.

Czy ten generator CPF daje zniżki na loty?
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#62 PostWysłany: 29 Wrz 2025 02:20 

srebrny
@martindothan

Formalnie nie daje, ale często kupując bilety na brazylijskiej stronie linii jest taniej, ale aby w ogóle kupić bilet wymagane jest podanie CPF, czyli coś w stylu naszego PESEL.
CPF można wyrobić legalnie, jeśli komuś się chce tracić na to czas.

#63 PostWysłany: 01 Paź 2025 23:57 

Z takich ciekawostek dotyczących cen jeżeli chcemy przelecieć bezpośrednio np. z MAO do GIG:
1. Bezpośredni lot około 1k pln
2. Wybieramy inne miasto ze stopoverem w GIG (nie przez multicity bo podbija cenę), np CWB lub NAT; cena spada do 500zł (korzystając z CPF i płatności w realach można jeszcze niżej).
3. Kupujemy i nie robimy drugiego odcinka.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 02 Paź 2025 06:20 

srebrny
Chyba, że rozkład się zmieni i przekierują nas inna trasą i wylądujemy w Kurytybie, zamiast w Rio😅
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#65 PostWysłany: 02 Paź 2025 06:56 
Awatar użytkownika

platynowy
Dokladnie. A zdaza sie....
I do tego jakis czas temu mocno uszczelnili system i generatory CIF przewaznie nie dzialaja.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#66 PostWysłany: 02 Paź 2025 12:19 

No risk - no fun, przy wybraniu opcji >24h na layover w RIO (GOL pozwala na takie coś przy zakupie) powinno zadziałać.
Dodatkowo lecąc z takiego Manaus i tak musimy dolecieć do miasta przesiadkowego, bo bezpośrednio do docelowego nas nie dowiozą. Więc jest przestrzeń na rozmowę z obsługą, żeby ułożyła to jak najbardziej pod nas, w przypadku wysypania się rozkładu
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 02 Paź 2025 12:53 

srebrny
Wszystko zależy od OTA. Jeśli klepnie zmiany, to nic z obsługą na lotnisku nie załatwisz.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 06 Paź 2025 07:15 

niebieski
slaski napisał(a):
Z takich ciekawostek dotyczących cen jeżeli chcemy przelecieć bezpośrednio np. z MAO do GIG:
1. Bezpośredni lot około 1k pln
2. Wybieramy inne miasto ze stopoverem w GIG (nie przez multicity bo podbija cenę), np CWB lub NAT; cena spada do 500zł (korzystając z CPF i płatności w realach można jeszcze niżej).
3. Kupujemy i nie robimy drugiego odcinka.

No właśnie - chciałem o to zapytać - czy Latam/Gol mają jakieś choćby teoretyczne kary za no-show na kolejnym segmencie? (Mam u nich kilka NIEZALEŻNYCH rezerwacji, czy mogą mnie obciążyć przy kolejnej/robić problemy?)
I czy wykupując tą opcję w Latam że podręczny zmieści się ze mną w samolocie (na końcu rezerwacji za około 30 zeta) - jestem zabezpieczony przed zabraniem bagażu do luku? (nie mam rejestrowanego tylko podręczny)
Bo to jest tragedia jak widzę na wybrany termin lot IGU - GIG Latam za 1600 zeta a IGU - GIG - i dalej gdzieś w ch*** daleko za 500 zł
Podobnie z Manaus.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość