Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lut 2016 14:29 
Awatar użytkownika

niebieski
No i mamy kolejną ofertę Citibanku z nagrodami o wysokiej wartości. Tym razem do zgarnięcia ponad tysiąc zł w postaci tabletu Yoga 10" lub ponad 700 zł w postaci Moto G 3rd gen. Oczywiście nie ma nic za darmo - trzeba wydać odpowiednio 8000 lub 6000 zł. Dodatkowo bank wprowadził karę za wypowiedzenie umowy przed rokiem.

Strona promocji: https://www.groupon.pl/deals/citi-handlowy-7
Dokładne prześwietlenie: http://livesmarter.pl/tablet-lenovo-yog ... implicity/
 Profil Relacje PM off
marcino86 lubi ten post.

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#2 PostWysłany: 16 Lut 2016 12:57 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
;) tak teoretycznie - zakupię np. nową pralkę czy lodówkę w sklepie internetowym.
Zapłacę oczywiście kartą Simplicity.

Na żywo sprzęt jednak się nie spodoba (bywa) - więc co zrobić ? trza oddać ;) :D

W owym sklepie internetowym X zwrot $ następuje na wskazane konto / gotówką.

Rozumiem, że obrót na karcie / koncie zostaje odnotowany ? ;)

#3 PostWysłany: 16 Lut 2016 13:13 
Site Admin
Awatar użytkownika

Tak, ale nie zawsze są skłonni oddać na inne konto, często jest tak, że zwrot na to samo, co pobrano :P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Lut 2016 13:20 
Awatar użytkownika

niebieski
pierwszy z brzegu sklep nie dla idiotów
Cytuj:
W przypadku osobistego dostarczenia zwracanego Towaru do Sprzedającego lub do innego marketu sieci – niezależnie od tego, w jaki sposób nastąpiła płatność – przy spełnieniu warunków odstąpienia od umowy może nastąpić natychmiastowy zwrot należności w gotówce lub na rachunek karty płatniczej, jeżeli płatności dokonano kartą w markecie (nie dotyczy płatności kartą przez Internet).

powinno być dobrze ;)

#5 PostWysłany: 26 Lut 2016 20:35 

niebieski
Cześć.

Mam pytanie. Mam groupon i chcę wypełnić formularz na stronie Citi Banku. Trzeba tam podać NUMER VOUCHERA GROUPON. Który to jest numer? Na dokumencie od grouponu są 3 numery:

Kod zabezpieczający:
Kod grouponu:
Nr oferty:

Będę wdzięczny za podpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lut 2016 20:43 
Site Admin
Awatar użytkownika

Ja bym próbował kod grouponu - chyba taki w lewym górnym rogu o ile dobrze pamiętam z wcześniejszej promocji
 Profil Relacje PM off
xemi uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 26 Lut 2016 20:45 

Loty: 46
Kilometry: 51 607
Tak, to na pewno kod grouponu.
 Profil Relacje PM off
xemi uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 26 Lut 2016 21:33 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie decyzja pozytywna - czekam na kartę ;)

#9 PostWysłany: 26 Lut 2016 22:34 

niebieski
Dzięki. Poszedł wniosek z tym numerem. Uprzedzając pytania, można tam wpisać cokolwiek, formularz nie weryfikuje czy dane w tym polu są w jakiś sposób właściwe. Dla siebie kartę zakładałem parę miesięcy temu, teraz poszedł wniosek na mamę;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 21 Mar 2016 22:40 
Awatar użytkownika

srebrny
Ok, a czy ktoś ma taką kartę by jej naprawdę używać? Od paru tygodni czytam (zaczynając od elementarza http://jakoszczedzacpieniadze.pl/jak-dz ... elementarz , śledząc Wasze doświadczeni -np. z Wizzem i wyciekającymi danymi na LiveSmarterze kończąc) i rozważam różne opcje, za Simplicity przemawia do mnie brak opłat. Ale czy różni się czymś diametralnie od innych na rynku?
Karty chcę używać do płatności za bilety, hotele, ewentualnie wynajem auta. Raczej max 3 razy w roku. Dotychczas radziłam sobie bez, bo nie lubię długów, ale przemawia do mnie możliwość chargeback, a także potrzeba rozdzielenia operacji internetowych od głównego konta (choćby ze względu na ryzyko jego wyczyszczenia).
Brać tę Simplicity?

-- 21 Mar 2016 22:57 --

Widzę, że ten deal już nie działa, ale i tak w zasadzie wolałabym czytnik :)
To ja może zadam moje pytanie w wątku dotyczącym aktywnej promocji
kindle-touch-7-wifi-za-karte-kredytowa-citibank,1499,90588
2022 dhow-przez-zatoke-chwaka-bay-czyli-zanzibar-z-plecakiem,213,168117
2018 Alesund na trzecią randkę
2017 Na Białoruś z Waszmościami
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Kwi 2016 15:20 

Loty: 46
Kilometry: 51 607
Wiadomość od Citibanku z dziś:

Cytuj:
Szanowny Kliencie,
dziękujemy za wybór naszego produktu i skorzystanie z oferty "Zostań posiadaczem Karty Citi Simplicity i zdobądź tablet lub telefon".
Informujemy, że zostały spełnione warunki niezbędne do przyznania nagrody i zostanie ona wysłana
za pośrednictwem kuriera na ostatnio zarejestrowany w systemie Banku adres korespondencyjny
w terminie 30 dni od daty wysłania niniejszej wiadomości.

Gratulujemy
Citi Handlowy

Więc zalogujcie się na citibankonline.pl i sprawdźcie czy też już macie wiadomość.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości