Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2022 19:13 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 604 985
platynowy
Bezpłatny dostęp do saloników lotniskowych z Flight Delay Pass
Załącznik:
kk.zubr.png
kk.zubr.png [ 58.74 KiB | Obejrzany 14143 razy ]

https://www.pekao.com.pl/klient-indywid ... ubrem.html
https://fdp.mastercard.com/pekao?AspxAu ... eSupport=1
2 ludzi lubi ten post.
pyra2 uważa post za pomocny.

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#2 PostWysłany: 23 Cze 2022 19:42 
Awatar użytkownika

złoty
Szkoda, że tylko kredytowe i to od złotej jest wstęp za opóźnienie,
Ostatnio miałem opóźnienie na karcie kantoru aliora, to po prawie 3h opóźnienia przysłali mi maila, widzimy że twój lot odbywa się bez przeszkód, pozdrawiamy :lol:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Cze 2022 15:13 
Awatar użytkownika

niebieski
To wyjaśnia dlaczego na lotniskach ściemniają z opóźnirniami. Właśnie siedzę w Gdańsku, samolot opóźniony godzine ale i formacja jest tylko przy gate. A na tablicy nic (nie pierwszy raz). A mogłem godzinke dłużej w saloniku posiedzieć.

#4 PostWysłany: 23 Maj 2024 10:07 

Dostałem przed chwilą voucher KeyLounge w ramach Mastercard Delay Passa- nie dam rady teraz z niego skorzystać. Czy mogę skorzystać podczas międzyladowania (przed drugim lotem) w ten sam dzień?

Widzę na nim QR code, swoje imię i nazwisko oraz zakres ważności - 3 mies.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Maj 2024 11:39 

niebieski
Rutras napisał(a):
Czy mogę skorzystać podczas międzyladowania (przed drugim lotem) w ten sam dzień?

daj proszę znać jak ci poszło, też mam jakieś voucher'y zaległe
60/193 krajów ONZ, 65 krajów ONZ+
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 23 Maj 2024 11:54 

niebieski
Miałem podobną sytuację tyle tylko,że vouchery otrzymałem do karty z Kantoru Aliora.
Wykorzystałem je w innym saloniku podczas podrózy miesiąc później po otrzymaniu.
Powinno zadziałać bez problemu na dowolnym lotnisku obsługującym LoungeKey jezeli wchodzisz w "okienku ważności" vouchera.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 07 Cze 2024 13:00 

złoty
Hej. Właśnie przyszedł mi mail ze moj lot będzie opóźniony. Dostałem voucher na salonik.

W Krk salonik jest do 21. A lot mam opóźniony na 22.21. Wywalą mnie z saloniku?

Wyslane z telefonu przez Tapatalka

Ostatnio edytowany przez brzemia, 07 Cze 2024 15:29, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Cze 2024 13:02 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Niedawno była o tym tu mowa, że możesz go wykorzystać tam gdzie go akceptują, w terminie w którym jest ważny voucher
brzemia lubi ten post.

#9 PostWysłany: 07 Cze 2024 15:02 

niebieski
Ostatnio testowałem dwa dostępy z marca i jak najbardziej potwierdzam, że działają w dowolnym saloniku z LoungeKey (oczywiście w terminie ważności voucher'a). Ogólnie LoungeKey ma dość dużo saloników, jak coś to tutaj jest spis: https://loungefinder.loungekey.com/pass/
60/193 krajów ONZ, 65 krajów ONZ+
 Profil Relacje PM off
brzemia lubi ten post.
brzemia uważa post za pomocny.

#10 PostWysłany: 07 Cze 2024 15:21 
Awatar użytkownika

złoty
Dwa razy zdarzyła mi się sytuacja w KRK, że przez opóźnienie zastała mnie godzina zamknięcia - raz powiedzieli że zamykają, raz siedziałem tam dodatkowe półtorej godziny...
Ale to było kilka lat temu.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 17 Maj 2025 21:26 

Loty: 132
Kilometry: 326 809
niebieski
Voucher (flight delay pass) juz nie wazny 3 miesiace a jedynie 24h ;(

Załączniki:
Screenshot_20250517_212142_Samsung Notes.jpg
Screenshot_20250517_212142_Samsung Notes.jpg [ 40.51 KiB | Obejrzany 2290 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Maj 2025 22:05 
Awatar użytkownika

Loty: 49
Kilometry: 69 391
srebrny
@farciarz myślisz, że jest to ogólna zmiana? Dużo razy korzystałeś z tej opcji i saloniku?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 17 Maj 2025 22:24 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 450 406
srebrny
Już kilka osób informowało w temacie Flight Delay Pass, że otrzymali vouchery ważne jedynie przez 24 godziny – zamiast wcześniejszych 3 miesięcy. Niestety, ta zmiana w większości przypadków praktycznie dyskwalifikuje tę usługę jako realnie użyteczną.

#14 PostWysłany: 18 Maj 2025 09:01 

Zbanowany
niebieski
Kol. @Michal Szyszka
Ta zmiana po prostu dostosowuje warunki do celow programu. To flight delay pass. Więc jesli masz lot opozniony, to dostajesz voucher i mozesz skorzystac z niego w saloniku, zamiast czekac na opozniony lot na airside. Co wiecej, jesli nie zdazysz skorzystac na lotnisku wylotowym, mozesz skorzystac na nastepnym, w przypadku podrozy wieloodcinkowej w ramach tych 24h.
Nie rozumiem o co tutaj pretensje, zawsze moga jeszcze ograniczyc voucher tylko do lotniska wylotowego, albo zmiejszyc waznosc np. do 4 czy 6 godzin i to tez bedzie zgodne z celem tej uslugi i nadal bedzie uzyteczne dla uczciwych uzytkownikow.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 18 Maj 2025 11:26 

Loty: 152
Kilometry: 132 975
Do tej pory nie miałem większego problemu z wykorzystaniem Vouchera ponieważ linie grubo przed wylotem ogłosili, że będzie opóźnienie. Teraz trzeba tylko pilnować, żeby dodać lot 24h przed wylotem. Rok temu tak jeszcze nie było.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości