Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Wrz 2024 11:21 

Hej:) Kupiłam lot liniami Azul Airlines z GIG w Rio de Janeiro do Paris Orly. Zapłaciłam za niego karta VISA, otrzymałam rezerwację. Kolejnego dnia pieniądze wróciły na konto. Dostałam informację aby się skontaktować z obsługą w ciągu 24 godzin. Na czacie dostałam linka, opłaciłam ponownie lot tą samą kartą, Mastercard nie przeszła. Po pewnym czasie dostałam maila, że jest problem z płatnością i wciąż jest 'pending', rezerwacja nadal jest (z informacją, że nie jest opłacona), pieniędzy jeszcze nie zwrócili. Czy ktoś miał podobną sytuację? Widziałam wątek o problemach z kupnem biletów ale to było rok 2012 - 2014.
 Profil Relacje PM off  

Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
#2 PostWysłany: 14 Wrz 2024 11:48 

Problem z płatnościami to dość częsty przypadek w tamtejszych liniach, ja miałem podobne problemy z meksykańską Volaris a także Aerolíneas Argentinas.
Spróbuj kupić bilet przez OTA.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Wrz 2024 14:12 

srebrny
@kat_mala13

To chyba w Azulu dość typowe.
Ja zapłaciłem przez ich infolinię, bezpośrednio u agenta, nie przez link.

#4 PostWysłany: 14 Wrz 2024 16:18 

A czy oni mają jakąś darmową infolinię? Tam jest darmowy numer ale jest informacja, że to dla USA i Kanady...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Wrz 2024 16:34 

srebrny
kat_mala13 napisał(a):
A czy oni mają jakąś darmową infolinię? Tam jest darmowy numer ale jest informacja, że to dla USA i Kanady...

Nie pamiętam, bo to było w zeszłym roku, ale chyba przez Skype na numer w USA było za darmo.

#6 PostWysłany: 14 Wrz 2024 16:54 

Dzięki za odpowiedź :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość