Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Wrz 2016 08:39 

niebieski
Wczoraj mozna bylo zobaczyc pierwszy odcinek (z 13) pseudopodrozniczego programu TVNu. Poki co jestem w szoku. Jak mozna sie tak zachowywac, myslec i robic. Cos czuje, ze bedziemy spaleni w tych miejscach do, ktorych to pustactwo dotarlo!
:evil:

Ostatnio edytowany przez suszek, 08 Wrz 2016 09:13, edytowano w sumie 1 raz
tytuł
 Profil Relacje PM off  

🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN 🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN
Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨) Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨)
 Temat postu: Re: Asia Express
#2 PostWysłany: 08 Wrz 2016 08:53 

HON fly4free
nie ma co przesadzać i przeceniać znaczenia tego "show", choć niesmak pozostaje. przed nimi w te - i inne - miejsca dotarło już zapewne wiele różnego rodzaju buractwa
a w tym programie to nie o podróżowanie chodzi
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Wrz 2016 08:54 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Przy całym beznadzieju jakim jest ten program (mierna podróbka amazing race), każde pojawienie sie idei podróżowania za niewielkie koszty w tak szerokim paśmie telewizyjnym jest dobre. Mozna mieć nadzieje, ze ludzie zobaczą ze jak gwiazdy moga to i my mozemy podróżować ciekawie i niskim kosztem. Zawsze lepsze to niz kolejne trudne sprawy, udaje ze umiem gotować czy zatańcz z gwiazda której nie zna nikt. Takie jest moje zdanie ;)
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2016 08:58 

Loty: 713
Kilometry: 899 175
niebieski
Szkoda czasu - totalna komercja / bez możliwości zweryfikowania rzeczywistego przebiegu zdarzeń / , nawet nie pokazują dobrze miejsca gdzie docierają - odpuszczam Brakuje jeszcze żeby wysyłać smsy na parę A lub B :cry:
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:03 

01ERES napisał(a):
Wczoraj mozna bylo zobaczyc pierwszy odcinek (z 13) pseudopodrozniczego programu TVNu. Poki co jestem w szoku. Jak mozna sie tak zachowywac, myslec i robic. Cos czuje, ze bedziemy spaleni w tych miejscach do, ktorych to pustactwo dotarlo!
:evil:

Absolutnie nie bronię stacji ale weź proszę pod uwagę, że tego typu programy są reżyserowane i montowane w taki a nie inny sposób, co powoduje iż faktyczny przebieg zdarzeń może zostać wypaczony, więc nie ma się co oburzać.
 PM off
becek lubi ten post.

#6 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:06 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
niebieski
Dla mnie bez szału. Byli niby w Ha Long Bay, ale nic nie pokazali z tego pięknego miejsca... Na dodatek czas wolny dostali w... Hai Phong gdzie nie ma nic ciekawego :).

Zgadzam się z poprzednikiem, że lepsze to niż trudne sprawy, ale moim zdaniem trochę jednak lipa - bogaci udają biednych. No, ale może pokażą coś ciekawego z kolejnych odcinkach.

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

#7 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:12 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
dla mnie osobiscie szacun dla montera tego filmu - jak można było zrobić z takiego g***** cokolwiek (nadal słabe aczkolwiek standardy show spełnia) to na prawdę szacun.

jakis czas temu rozmawiałem z gosciem, odpowiedzialnym za odcinek jednego z programów na tvn7 czy cus, chcieli wyjechać do armenii i azerbejdzanu a w rozmowie nie dosc ze słyszysz jak gosc za to odpowiedzalny nie bardzo ma pojęcie gdzie te kraje leżą na mapie, to jeszcze sam do końca nie wiedział co tam będzie chciał robić .... bo dopiero przejmuje projekt ale zaraz muszą już jechać itp itd:) i tak powstają takie, "podróżnicze" programy
 Profil Relacje PM off
grzegorz84 lubi ten post.

#8 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:19 

Dla mnie ten program wcale nie jest podróżniczy, zatem nie rozumiem za bardzo takiego zarzutu :D
To jest po prostu komercyjny show nastawiony na dużą oglądalność, nic więcej, żadnej ideologii ani wyższych celów bym się w tym nie doszukiwała.

Ostatnio edytowany przez singielka_1976, 08 Wrz 2016 09:47, edytowano w sumie 1 raz
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:22 

niebieski
...a nie mialas odczucia, ze ogladasz obcych ludzi w obcym kraju i sie za nich wstydzisz?
3 ludzi lubi ten post.

#10 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:28 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
niebieski
Najlepszy tekst: "we are Polish Beckham" haah
Potem ta przerazona pani w toyocie co kogoś tam wiozła -ciekawe ile jej zapłacili za te kilka ujęć.
Oby to nadawali tylko w PL i to po 23:00 tyle słów "q-a" brrr
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:29 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Ogólnie tak apropo TV. Zdarzyło mi się kiedyś wystąpić w TV śniadaniowej w roli kogoś kto może powiedzieć coś mądrego - tak zwanego eksperta. Zagadnienie obce mi nie było ale znając temat rozmowy postanowiłem się przygotować, poszukać nowych doniesień i popatrzeć na ostatnie publikacje.
Pani redaktor- zajmująca się wyszukiwaniem gości zapewniła mnie, żebym się nie martwił bo wyśle mi materiały z których mogę się przygotować do rozmowy (to już wywołało mój niepokój wynikający z wcześniejszych doświadczeń z dziennikarzami). Przejrzałem te materiały włos mi stanął na głowie (te które jeszcze zostały) jakie tam są głupoty i durnoty oczywiście nie wszystkie ale był niezłe kwiatki. Moim współrozmówcą był lekarz w średnim wieku (tytułuje się lekarzem med. naturalnej ...no ale prawo wykonywania zawodu ma) i w trakcie rozmowy powtórzył kilka razy praktycznie słowo w słowo to co było w tych materiałach .... A para prowadzących miałem wrażenie, że nie bardzo wie o czym ma być rozmowa i o co zapytac ...
A później weź tu tłumacz babci jak jest gdy ta odpowiada "ale w telewizji mówili..."
4 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Sie zarzekałem, że obejrzę, ale w końcu nie oglądałem.
Zdaje się, że program osiągnął to co miał osiągnąć skoro nawet tutaj jest o tym ględzone.

@michzak, dawaj maszynę do prażenia, zapowiada się dobra pyskówka :lol:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Gaszpar napisał(a):
Ogólnie tak apropo TV. Zdarzyło mi się kiedyś wystąpić w TV śniadaniowej w roli kogoś kto może powiedzieć coś mądrego - tak zwanego eksperta. Zagadnienie obce mi nie było ale znając temat rozmowy postanowiłem się przygotować, poszukać nowych doniesień i popatrzeć na ostatnie publikacje.

Kanał telewizyjny – cóż za trafne określenie.
Autor: Andrzej Majewski
;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:43 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
cypel napisał(a):
Zdaje się, że program osiągnął to co miał osiągnąć..

Dokładnie o to chodzi.

Wow ! Talk show Ktoś przed kamerą spodnie zdjął
A.Sikorowski

#15 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:47 

Loty: 44
Kilometry: 134 820
Niestety zacząłem oglądać i dotrwałem do momentu zapłakanej lali na łódce ktora "litowała" się nad rybami. A zachowanie w pociągu i na dworcu oznacza że naprawdę nigdzie wcześniej nie byli poza resortami. Szkoda, że takie programy psują turystykę bo na targu nikt póżniej nie sprzeda niczego po cenie "normalnej" tylko za cenę z "programu podróżniczego"
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#16 PostWysłany: 08 Wrz 2016 09:51 

01ERES napisał(a):
...a nie mialas odczucia, ze ogladasz obcych ludzi w obcym kraju i sie za nich wstydzisz?

Wiesz, że jakoś nie? Może dlatego, że biorę dużą poprawkę na reżyserię i montaż.
Chyba bardziej powinni się wstydzić producenci tego programu albo osoby biorące w nim udział niż ja.

Dużo bardziej było mi wstyd jak pan strażnik w Chorwacji dosypał robaki do deseru żeby tylko za to nie płacić.
 PM off
benybeny uważa post za pomocny.

#17 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:07 
Site Admin
Awatar użytkownika

@cypel ja teraz mod, ja nie wiem czy jeszcze mogę popcornować :(
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:15 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Trudno ocenić program tylko po jednym odcinku. Ale za mało pokazali właśnie Azję.
Niestety pierwsze wrażenie nie najlepsze :( oprócz pary podróżników biega z nimi kamerzysta. Nie wierzę, że on nie ma pieniędzy i nie je w czasie swojej pracy. Wiec każdy uczestnik ma w razie czego "anioła stróża ".
Dodatkowo we wczorajszym Maglu Towarzyskim u Karoliny Korwin-Piotrowskiej była Małgorzata Rozenek. Mówiła, że za ten program dostała bardzo dobre wynagrodzenie. To była jej praca za godziwe pieniądze. Z takim nastawieniem można miesiąc pobiedowac w Azji.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

#19 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:16 
Awatar użytkownika

srebrny
jestem w szoku :shock:
nie wiedziałem ze tv jest tak popularna wśród forumkowiczów
ja się obywam bez :lol:

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#20 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:21 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Żałuj, bo nie wiesz co tracisz

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości