Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:25 
Awatar użytkownika

niebieski
obejrzałem wyłacznie dzięki temu że był artykuł na głownej :D

Rozenek - jak ten Radziu z nią wytrzymuje ,masakra :mrgreen:
Iza Miko - spore problemy z psychiką

ogólnie śmieszny program , obejrze kolejne epizody żeby zobaczyc jak radzą sobie dzieci resortów. Z ogarniętych tylko Pascal i Saleta ,reszta widać pierwszy raz w życiu rzucona w dżungle miejską :)
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕ Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕
Ateny od piątku do poniedziałku za 519 PLN 🇬🇷🏛️🗺️📷 Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Novotel Ateny od piątku do poniedziałku za 519 PLN 🇬🇷🏛️🗺️📷 Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Novotel
#22 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:37 

A mnie przeraża coś innego. W swoim życiu trochę przejeździłam autostopem. Przed programem zadzwoniła moja mama i zakomunikowała, że będzie oglądać ten program i zobaczy, jak to jest podróżować w taki sposób jak ja. I co ja mam jej teraz powiedzieć? Że też proponuję pierścionki i tyłek za podwózkę? :lol:
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Asia Express
#23 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:37 
Awatar użytkownika

Loty: 518
Kilometry: 999 626
złoty
Mikolaj2206 napisał(a):
Byli niby w Ha Long Bay, ale nic nie pokazali z tego pięknego miejsca... Na dodatek czas wolny dostali w... Hai Phong gdzie nie ma nic ciekawego :).

Wiedziałam dobrze, że ten program to telewizyjne show. Mimo, iż połowa tak zwanych gwiazd nie jest mi znana. Ale myślałam, że przy okazji spektaklu obejrzę interesujące mnie miejsca, które w najbliższym czasie chciałabym odwiedzić. Zawiodłam się. Z Ha Long Bay dali jedno ujęcie z góry. A poza tym to targ, ryby i rozpłakaną dziewoję. Nie wiem naprawdę nad czym ona tak ryczała, bo przecież nie kazali jej rybek mordować tylko sprzedać na targu. Histeryczka jakaś. Moją ulubienicą jest za to pani od białej rękawiczki. Z tym swoim jazgotliwym: "Radziuuu! Radziuuu!!" i mgiełką do odświeżania facjaty. Za każdym razem, gdy wpada w te dramatyczne tony, mam ochotę zdzielić ją czymś ciężkim. A Radosław M. ze zbornej ją jeszcze przytula i całuje. Dziwak jakiś.
Będę oglądać dalej. Z masochistyczną przyjemnością;-)

#24 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:40 
Awatar użytkownika

Loty: 224
Kilometry: 520 963
niebieski
" I am Victoria Beckham. He is David Beckham. In Poland. Really".

Te słowa przelały czarę goryczy :)

#25 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 518
Kilometry: 999 626
złoty
matbob1990 napisał(a):
" I am Victoria Beckham.

"Me is Victoria Beckham". Jak już;-)
4 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:45 

Perfekcyjna kobieta z doktoratem :D
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 08 Wrz 2016 10:57 
Awatar użytkownika

niebieski
@elwirka mam identyczne odczucia i chyba nawet się trochę poświęcę i spróbuję oglądać ten program dalej :lol: Ot tak jako ciekawy eksperyment socjologiczny :D W sumie połowy obsady programu nie znam albo nic dla mnie nie znaczą, a ci, których znam (Włodarczyk, Saleta, Pascal, Jemioł) zachowują się w miarę normalnie. Rozenkowa, Lis i Miko to jakaś pomyłka i totalne dno, nie wiem czy dam radę na nie patrzeć dalej chociaż niektóre sytuacje są dość komiczne (ps. łazienka w pociągu była bardzo przyzwoita, nie wiem o co im chodziło :P dobrze, że nie było dziury w podłodze). Również liczyłam na więcej ładnych widoków, a niestety wszystko jest mocno obcięte.

Nie wiem jak będzie dalej, ale po I odcinku nasuwa mi się też taka myśl, że - niby program miał pokazać jak to bogaci zamieniają się w biednych itd., a póki co to większość złapała na stopa całkiem niezłe fury i trafiła do wcale nie najgorszych miejsc noclegowych, gdzie mieszkańcy hojnie częstowali ich posiłkiem, a miało być, że "bogaci zabiorą biednym ostatnią miskę ryżu".
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

#28 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:01 

becek napisał(a):
jestem w szoku :shock:
nie wiedziałem ze tv jest tak popularna wśród forumkowiczów
ja się obywam bez :lol:

Jedna jaskółka (program) wiosny nie czyni :P
Ja to oglądam dla śmiechu albo dla obserwacji ludzkich zachowań ;).
 PM off  

#29 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:05 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
wiadomo ze to nie jest program dla nas tylko dla zwyklych ludzi. i im pewnie sie podoba.

po pierwszym odcinku widac juz faworyta-Pascal. ten to duzo swiata zwiedzil i wie jak sie odnalesc.
 Profil Relacje PM off
kamwad lubi ten post.

#30 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:07 

iva91 napisał(a):
A mnie przeraża coś innego. W swoim życiu trochę przejeździłam autostopem. Przed programem zadzwoniła moja mama i zakomunikowała, że będzie oglądać ten program i zobaczy, jak to jest podróżować w taki sposób jak ja. I co ja mam jej teraz powiedzieć? Że też proponuję pierścionki i tyłek za podwózkę? :lol:

Z całym szacunkiem ale przerażać to Cię powinna co najwyżej ślepa wiara odbiorcy w to co pokazuje tv, która jak wiemy dobrze nierzadko mija się z prawdą :oops: .
 PM off  

#31 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:11 

niebieski
syf jest ale bedziemy ogladac.

byle iza mitko czy jakos tak nie plakala za czesto :D
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:13 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Podoba mi się ten program i nie zastanawiam się nad sensem tego.
Jasne jak mają za to płacone zabija to program - czyli udział ich jest troszkę bez sensu.
Ot po prostu kilku celebrytów się skompromituje, a Pascal ma dobre podejście z kolegą , tak jak Saleta na luzie, bez stresu to jest zabawa.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:14 
Awatar użytkownika

niebieski
A mnie się podobało :)
Tak jak inni już wcześniej powiedzieli, to nie jest program podróżniczy tylko show dla ludzi chcących się pośmiać. Zaraz ktoś napisze, że nie widział w tym nic śmiesznego, a raczej żenujące wypowiedzi z masą "ku*w" i innych przecinków. Jeśli ktoś ma poczucie humoru na poziomie doktora magistra inżyniera profesora habilitowanego to rzeczywiście nic zabawnego. Ale normalny człowiek lubi czasami pośmiać sie z tego, że "szmpon to ja muszę zabrać", z wamawiania, że zwykłe sandały to buty ortopedyczne czy też pękniętej japonki Salety.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:17 
Awatar użytkownika

Loty: 218
Kilometry: 137 159
niebieski
I tak oto tworzy się oglądalność gównianej produkcji...

Niby nikt nie ogląda, połowa krytykuje a wszyscy widzieli.
2 ludzi lubi ten post.

#35 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:23 

niebieski
jedyny plus ze zobaczymy jacy sa naprawde nasi celebryci

na razie na pierwszym miejscu glupota rozenek. chyba nie udaje az tak dobrze.

drugie- radziu pantofelek. nic nie ma do powiedzenia w zwiazku.

mitko- slodkopierdzaca.

saleta- pelen luz. pewnie kazdy miejscowy chce miec zdjecie z takim king kong-iem

Pascal- swiatowy czlowiek.

reszty nie pamietam :D
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:35 

Ważne żeby nazwiska nie przekręcali -Iza Miko....a nie Mitko.

Po edycji: właściwie Iza Mikołajczak, jednak aby ułatwić Amerykanom wymowę Jej nazwiska w show biznesie funkcjonuje ze skrócanym nazwiskiem.

Ostatnio edytowany przez singielka_1976, 08 Wrz 2016 20:44, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#37 PostWysłany: 08 Wrz 2016 11:45 

niebieski
Pania Ize bardzo prosze o wybaczenie.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 08 Wrz 2016 12:14 

singielka_1976 napisał(a):
iva91 napisał(a):

Z całym szacunkiem ale przerażać to Cię powinna co najwyżej ślepa wiara odbiorcy w to co pokazuje tv, która jak wiemy dobrze nierzadko mija się z prawdą :oops: .

No przecież o to mi chodziło :roll:
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 08 Wrz 2016 12:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak ktoś nie chce oglądać to można też się trochę pośmiać tu http://aszdziennik.pl/118353,tylko-u-na ... eni-prawda :lol:
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

#40 PostWysłany: 08 Wrz 2016 12:47 

Polecam komentarz serwisu post-turysta (swoją drogą również ich teksty odnośnie świadomej turystki na stronie www)

https://www.facebook.com/post.turysta/p ... 0191292021
 PM off
invasion lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: MeHow, msala oraz 9 gości