Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 02 Lis 2024 03:35 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
@marek2011 mi w nowym E2 bylo zaskakująco wygodnie. Ale może to z wrażenia,że leciałem tygodniową furą

Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐 Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐
#122 PostWysłany: 07 Mar 2025 10:46 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
Mam pytanie bagażowe: w taryfach jedynie z podręcznym Lufthansa czasem przysyła maile, żeby bagaż podręczny nadać za darmo do luku. Czy Austrian też stosuje takie praktyki? Ewentualnie czy bez takiego "zaproszenia" można samemu to linii zaproponować na stanowisku odprawy? Będę miał długą przesiadkę w Wiedniu i na miasto wolałbym udać się bez kabinówki, a jak się da to właśnie najlepiej bez szukania przechowalni bagażu i dodatkowych opłat. No i chętnie bym przewiózł w rejestrowanym z miejsca wylotu coś, co w podręcznym nie przejdzie (if you know what I mean 8-))

#123 PostWysłany: 07 Mar 2025 10:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Grupie lufthansa zawsze byli mega zadowoleni ze z mojej inicjatywy nadałem duży podręczny bagaż
 Profil Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.
Kashpir uważa post za pomocny.

#124 PostWysłany: 07 Mar 2025 11:03 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
Potwierdzam: przed lotem KRK-VIE-TFS mimo braku maila z przyjemnością przyjęli ode mnie i rodziny 5 bagaży podręcznych + wózek.
Kashpir lubi ten post.

#125 PostWysłany: 07 Mar 2025 12:40 

niebieski
Ja leciałem z TIV i, pomimo maila, nie chcieli przyjąć ode mnie podręcznego. Bez problemu nadałem go samodzielnie na przesiadce w VIE.
 Profil Relacje PM off

#126 PostWysłany: 07 Mar 2025 13:27 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 555 636
platynowy
@Kashpir Na moich kilku ostatnich lotach OS, albo zawsze albo prawie zawsze był taki mail. W ogóle w LHG nawet jak mail nie przychodzi to bardzo często chcą też zabrać przy bramce.

#127 PostWysłany: 07 Mar 2025 13:31 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
yarciak napisał(a):
Ja leciałem z TIV i, pomimo maila, nie chcieli przyjąć ode mnie podręcznego. Bez problemu nadałem go samodzielnie na przesiadce w VIE.

Hmmmm... A to akurat zła informacja, bo ja właśnie też będę leciał z TIV :evil: @yarciak jak długą miałeś przesiadkę? bo moja - jeśli nic się nie zmieni w rozkładach - to 9h 20m. Czy to może mieć jakieś znaczenie? Czy to jednak widzimisię obsługi na konkretnym lotnisku?

#128 PostWysłany: 07 Mar 2025 13:59 

niebieski
Miałem 4,5 godziny. Nie sądzę, aby czas na przesiadkę miał znaczenie. Wynikało to raczej ze złej woli agenta, pomimo okazania mu maila, którego otrzymałem od Austriana. Lotnisko w Tivacie i obsługa są dość specyficzne, jak ktoś już wcześniej pisał.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#129 PostWysłany: 16 Maj 2025 16:10 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Greckie kierunki Austriana na sezon letni: Kawala, Skiathos, Skyros, Preweza, Korfu, Kefalonia, Zakynthos, Araxos, Kalamata, Rodos, Kos, Karpathos, Samos, Limnos, Paros, Mykonos, Santorini, Heraklion, Chania oprócz Aten i Salonik które są całoroczne

Załączniki:
OS_VIE.jpg
OS_VIE.jpg [ 91.05 KiB | Obejrzany 398 razy ]
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#130 PostWysłany: 16 Maj 2025 18:31 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
Ostra inwazja.
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości