Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lut 2017 13:29 

niebieski
Z InformacjI Ministra Spraw Zagranicznych o zadaniach polskiej polityki zagranicznej w 2017 r.

"W zależności od możliwości budżetowych, rozważymy otwarcie ambasady na Filipinach."

N.B. Czyli nihil novi, bo rok temu tez rozwazali.

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#2 PostWysłany: 10 Lut 2017 13:38 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
W sumie to by się przydała, bo Filipiny to taka dyplomatyczna dziura w tamtym rejonie.

Załączniki:
placówki.png
placówki.png [ 49.87 KiB | Obejrzany 2963 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Lut 2017 05:39 

Z moich informacji na ta chwile to szukaja odpowiedniej placowki,tyle ze tutaj to po filipinsku chyba ,,glosy z zaswiatpw mowily juz o jakims otwarciu w styczniu 2016 na poczatek koniec grudnia pozniej poczatek ...2017 no i tak dalej historia trwa.....
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Lut 2017 07:43 
Awatar użytkownika

srebrny
infrastruktura już powstaje
http://www.zetchilli.pl/News/Swiat/Polak-buduje-polska-wioske-na-Filipinach-Kazdy-moze-kupic-domek-za-15-tysiecy-zlotych-3371

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Lut 2017 07:49 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 196 395
Zbanowany
To ja sie pisze na attache ds rozpoznania nowych wysp ;)
rendziak1 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 21 Lut 2017 09:27 

dobre dobre,czytalem o tych kiblach tyle tylko,ze moje komentarze nie przechodzily.
Misiewicz jak najbardziej by sie nadawal,zamiast Bialegostoku Angeles city i tam by mogl pokazac swoje walory,tam wiekszosc taka to i pracy nie musial by oferowac...
moze w Tondo chca ambasade zrobic dlatego te pozary hmmm dobre miejsce dla naszych ukochanych politykow

-- 21 Lut 2017 15:35 --

co do tej Arkadii to czytalem na jakiejs innej stronie cos ppdobnego,ale fajnie sie czyta jak to ktos chce...no i wygasza firme 17letnia ....lodka 4kafle,11kibli ...11kafli jezeli ktos ma to robic i masz kupic bambus...po 17latach pracy we wlasnej super firmie trzeba o tym napisac w gazecie przed wydaniem 20000pln...??no genialny artykul
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 21 Lut 2017 11:52 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
A tak na prawdę to o co Ci kolego chodzi?

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Lut 2017 12:13 

lapka88 napisał(a):
A tak na prawdę to o co Ci kolego chodzi?

Nie wiem czy pytanie do mnie ,dlatego ze nie powiekszylem ostatnio grona znajomych .
Jesli pytanie o ten artykul ,ktory przytoczyl ktorys z uzytkownikow na temat infrastruktury dla ambasady ,to chodzi mi ogolnie o ludziska co pisza te bzdury w swoich wywiadach....na temat ,,projektow,,
dla mnie zdjecia tej Arkadii wygladaja jak kible i tyle i nie sa warte wiecej anizeli 10 tysi peso
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość